Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deivis_Silgeris

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Deivis_Silgeris paskutinį kartą laimėjo Gegužė 15 2017

Deivis_Silgeris turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

19 Naujokas

Apie Deivis_Silgeris

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2002.10.05

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Labas, Behemai (jei neklystu), ačiū man irgi malonu. O kas su foto negerai, daugiau duotum metų?
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Silgeris 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: The_Deus 3. Dėl ko giriate administratorių: Prisijungiau, iškart parašė, ar reikia pagalbos, kadangi esu naujokas. Tada atsigetinęs atsakę į visus iškilusius klausimus.
  3. Labas, kad ir kas bebūtum numesk į asmeninę žinutę fb, galėsim šaut į hezą.
  4. 1. Jūsų tikrasis vardas: Deividas. 2. Kiek jums metų?: Man yra keturiolika metų ( 2002-10-05 ). 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva. 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai. 5. Kelintoje klasėje mokotės?: Aš mokausi aštuntoje klasėje. 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Kuo užsiimu? Šiuo metu - niekuo, ankščiau lankiau salę. Domėtis, domiuosi krepšiniu, NBA lyga, tačiau pats tuo neužsiimu. 7. Jūsų zodiako ženklas: Svarstyklės. 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Keista, tačiau iš Lietuvos esu išvykęs vos du kartus ir toliausiai nukeliavęs esu iki Suomijos sostinės. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Ne, neturiu, vienturtis. 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Taip turiu, maišytas pekinas, 7 metai. 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Na dažniausiai tai būna komedijos, siaubo, arba veiksmo. Ką esu matęs ir kurie buvo geriausi tai net sunku pasakyt, kadangi ir težiūriu gerus filmus . O šiaip tai labiau mane traukia prie serialų tokių kaip brigada, narcos, kalėjimo bėgliai ir pnš. ​ 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Klausau viską palei nuotaiką. Būna ir šiaip lietuviškų tokių labai simple, kartais rusiškų, o kartais tiesiog pabildint ir patestuot savo bassą. Apačioj sumesiu dažniausiai klausomiausius šiuo metu. 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Turbūt nėra geresnės pamokos, kurioje nereikėtų nieko daryti ir į viską nusispjaut. 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Pabaigti dvylika klasių, išsilaikyti automobilio teises ir važiuoti dirbti į užsienį turbūt. 15. Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, paslaugus, malonus, kartais moku būti rūpestingu ir supratingu. Šiaip galiu pasakyti taip pat, kad esu atsakingas, nepasilieku darbų paskutinei minutei. O kas čia iš blogesnės pusės galėtų būti tai, kad esu išrankus iš tikro ir mane patį net kartais nervina šis dalykas. Šiaip greit atleidžiu, nesu iš tų, kuris pyksta ir užsiraukęs vaikšto kelias dienas. Nu ir šiaip bendraujantis esu, lengvai prisitaikantis gal net. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Visi žmonės yra skirtingi, visi kažkuo išsiskiria ir jei net nenori tu su jais bendrauti ir galiausiai tada prisitaikai prie kiekvieno charakterio ir išmoksi bendrauti. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Na aš taip manau, kad visi nemėgsta kaziolų, stukačių, ožių. O kalbant apie tai kokių žmonių nepripažįstu tai būtų gėjai. Kas jau kas bet gėjai tai virš visko. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Uhh. Serveryje neturiu šiuo metu kuo užsiimti, todėl darau GFX darbus serverio direktoriams, avatarus - forumo lankytojams. Pirmas tikslas serveryje nežinau. Gal būt tapti norimos firmos direktoriumi, tačiau į priekį labai neskubu. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą)
  5. Dėkingas. Tai, kad nieko ypatingo čia nepadariau, kai kurie stokai išvis matyti ir jau pabodę.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte : Deivis_Silgeris Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate : Deiviids_Ilgauskas Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: /info lentelė - TAB lentelė - Kas Paskatino jus prisijūngti prie mūsų projekto?: Sky_Andrius atėjimas į projekto komandą. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Nepaisant kelių paskyrų nuo 14 metų. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P "
  7. Neblogai iš tikro, nes dabar palyginus nuolatinį žaidėjų skaičių per dieną nemanau, ar yra to darbo.
  8. Sveiki, malonu kas užėjot paskaityt naujoko sapalionių, o kas pasirinkti pranešimų. Manau pirmiausia įdomu sužinoti kodėl atėjau į projektą. Nuo pat to laiko kaip pradėjau savo SA:MP žaidimą buvo pasirinkimas žaisti šiame projekte, ar kitame, tačiau kažkodėl šito serverio atsisakiau. Nežinau, kodėl buvo tokia nuomonė, tačiau galiu pasakyti gal šiek tiek net gailiuosi, jog nepradėjau žaisti čia. Pamačius, jog sugrįžo Gustas į šio žaidimo erdves (kitaip Estas) taip pat paskatino mane prisijungti prie Jūsų. Šiandiena prisijungęs į serverį nustebau, jog galimi du registracijos būdai. Žinoma šis dalykas yra svarbus, kadangi apsauga tikrai nėra blogai ir tai yra svarbus dalykas, jog apsisaugotum savo paskyrą. Per apmokymus buvau supažindintas su serverio svarbiausiomis vietovėmis kas tikrai pagelbės mano žaidimą kol priprasiu prie viso žaidimo žemėlapio įvairių vietų pasiskirstimą. Taip pat po registracijos buvo istorija, kuri man nelabai patiko, todėl būtų malonu, kad galėtų pasirinkti savo norimą istoriją pačiam. Taip pat po visko nustebino jog atsiradau dangoraižyje. Šiek tiek neįprastai pasijutau, visai fainai jisai padarytas, o ten buvo dar daugiau informacijos. Perėjau per visus pickupus, per visus aukštus, kuriuose sužinojau dar daugiau informacijos apie projektą, jo veiklą, pasiekimus, transportą ir kt. Tai ką apibendrinus galiu pasakyti, jog projektas tikrai padarė gerą įspūdį, visai patiko ir matysim kaip seksis toliau.
×
×
  • Kurti naują...