Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Erikas_Daedi

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

11 Naujokas

Apie Erikas_Daedi

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

705 profilio peržiūros
  1. ppk rašyt reikia, o ne metinėt iš darbo nh . loxjibanas
  2. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/161706-skundžiu-domis-tonito/ Va ką Tonito išdarinėja ir niekas nereguoja :DD
  3. Anketos šablonas: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Erikas_Daedo 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Domis_Tonito mūsų gerasis DPi 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Nežinau prisijungiu be darbo žiūriu parašau įspėjimai, o jis iš tų nervų kai bėgo nuo manęs aš jį pagavau ir dėjau star non rp ir bėgimą jis sako free star prisijungiu žiūriu įsp už freestar ir aš be darbo. Nei jokio darbo ppk neparašė Nors ss turiu , kad ne freestar jei reiks numesiu Piknaudžiavimas pareigoms krč. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): http://imgur.com/a/DV3vi
  4. Kai insijoinini po 1min išmeta ? Nieko nebus čia taip susibuginę daug kam būna tik rytoj turėtų veikti.
  5. Šitoje vietoje yra Maisto Išvežiotojų pasikrovimas maisto tad nemanau geriausią tai sena vieta per mafiju laikus aš sutinku su Toshiba.
  6. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erikas_Daedo 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Irma_Mantas 3. Dėl ko giriate administratorių: Vienintelis iš serverio administratorių kuris daro tiek daug eventų, Healina žaidėjus nepatyngi, o kiti freeadminus tik savo naudai juos laiko , O Irma vienas iš nedaugelio kuris healina getina padeda bėdoje ar pnš.
  7. JŪSŲ VARDAS ŽAIDIME: Erikas_Daedo JŪSŲ PASIRINKIMAS: Strasbourg laimės Ar žinojote, kad jei laimės jūsų komandą, laimėsite 20.000e žaidimė?: Taip.
  8. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Erikas_Daedo Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Salos. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Siūlyčiau summapinti salas prie laivų nuomos toje upėje tas salas galėtų pirkt žaidėjas , o toje viloje būtų namas ir pnš. tą namą galėtai įrengti kaip su įkuriamu interjeru tam name galėtai laikyti viską nark,gun ,€ jei irgi reikėtų signalizacijos tai siūlau padaryti , nes kadangi dabar laivas pirkti yra beverčiai nebent nulėkti į narkotikų laivą. Tos salos kaina svyruotų nuo 8 iki 12 milijonų € jų summapint būtų galima ne vieną manau butų kur išnaudoti nusipirktus laivus nes su jais galėtai nuplaukti iki savo salos. Nu reikškit savo nuomones tiesiog planavau pirkt laivą , bet pagalvojau iš jo jokios naudos tai sugalvojau šitai .
  9. "imciau ir chytinciau" pazek Ban apeliacijos nuo tavęs skęsta po 2 banus į dieną gauna
×
×
  • Kurti naują...