Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Lukas_Smilgeviciusss

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Lukas_Smilgeviciusss

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Taksistas
  • Tr. priemonės:
    Comet, Sultan

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Giantt 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime:Irma_Mantas 3. Dėl ko giriate administratorių:Sis zmogus labai atsakingas, rupestingas, mandagus. Linkiu jam stiprybes, bei kantrybes siuose pareiguose.Mldc taip ir toliau! .
  2. Jūsų Vardas_Pavardė:Lukas_Giantt Ar susipažinote su taisyklėmis ir žadate jų laikytis?:Taip.
  3. dar + rasinejau /isspirti tai nemanau ar spetu kas susaudyt +
  4. http://imgur.com/a/RDO9q dar irodymu, kad jis sunaikino.
  5. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Lukas_Giantt 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė):Black_Thunder 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate:Uzlipo ant masinos prie tplv, paskui paklausiau kur pavesti ir atrakinau masina, td krc tas su deagle ,o as masina palikau atrakinta ir nuvare jis.Stengiaus rasyti /isspirti bet nespejau pamates jusu tr sunaikinta V_P . Tikiuosi kaltininkas bus nubaustas. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas):http://imgur.com/a/WdrVr
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Giantt 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Max_Power 3. Dėl ko giriate administratorių: Šis asmuo yra labai atsakingas,aktyvus , bei puikiai atlieka savo pareigas.iš jo sulaukiu didelės pagalbos ir noriu jam palinkėti sėkmės šiuose pareiguose.
  7. &*Racers*& Garbės sąrašas Šie žmonės aukojo klanui daugiau nei 20tūks. Simonas_Brother-500k. Rokas_Venta-300tūks. Evis_Jojo-700tūks. Marsh_Mello-200tūks. Smoky_Dust-100tūks. Flash_Insane-50tūks. Lukas_Kezelis-20tūks. Dėkojame jums už paramą Paaukoje virs 20tūks. Pateksite į garbės sąrašą. Į šias dvi temas draudziama atsakyti.
  8. Informacija apie &*Racers*& klaną. Vadas:Lukas_Smilgeviciuss Pavaduotojas:Evis_Jojo Pavaduotojas:Tomas_Stuntas TAISYKLĖS:Nešaudyti,nebent esame priversti pašalinių žmonių,lenktyniauti sąžiningai,gerbti vadą ir pavaduotoją, bei kitus klano narius, nesitrankyti, nebent lenktynininkai susitarę, bei būti aktyviems. Sekmės, tikiuosi klanas atneš ne tik pelną, bet ir ištobulins jūsu vairavimo įgudžius. 1trasa naujokams, statymai nuo 5-20k 2trasa patyrusiems, statymai nuo 10-80k 3trasa profams, statymai nuo 15-100k 4trasa senbuviams, statymai pasirinkti. Bazės vieta:http://imgur.com/a/1lTze Mašinos:Sultan,infernus,Cheetah Comet,Sabre,Bullet. Mašinų spalvos ID-211,226. Apranga:http://imgur.com/a/EYDJn Lenktynių informacija Dalyvavimo mokestis 5 Tūkstančiai eurų. Bus nemokamas kuras,taisymas ir įvairiausių piniginių prizų.
×
×
  • Kurti naują...