Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Zygis_Panevezys

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Zygis_Panevezys

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    1 lygio
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Tolimųjų reisų vairuotojas
  • Patirtis:
    6k
  • Pinigai:
    100k

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

816 profilio peržiūros
  1. Džiaugiuos, kad bent kaikuriuos prajuokinom - Pasiulykit kąnors panašau, padarysim dar kartelį.
  2. Justea,San_James gal kas iš jūsų online ? Paimtumet atgal į gp ir grąžintumet 3 rang ? Dėl praktikos mane išmetė :D

    1. Matas_Sanchez

      Matas_Sanchez

      mane irgi atgal, netyce 2 sav off bv

  3. Nejuokint ? Man objektu nekrovė ir visur kiauriai galėjau važinėti, poto greitai padariau restartą kaip tave netyčia sutraiškiau.
  4. Donai - Netyčia buvai nutrenktas su mašina Eimaz - Dariau eventą kuris pirmas pasiekęs mane laimės prizą, atvyko žaidėjas ir jis laimėjo, jau rašiau tekstą norėjau paskelbti, o tu atvažiavęs mane pradėjai trankyti ir daužyti todėl būvai nušautas savigynos metu.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Panevezys Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: SISTEMA Kodėl buvote užblokuotas: Relog nuo policininko, bet man viskas buvo pasibuggine, nekrovė objekto padariau video, tuomet sugalvojau restart padaryti ir gavau baną. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas:
  6. Taigi netempsiu gumos ir eikime prie reikalo. Šiame atsiliepime norėsiu parašyti apie projekto administratorius, bei pati projektą. Visu pirma smagu kaip tik prisiregistravau sulaukiau administratoriu pagalbos, papasakojo ši bei tą apie projektą, taip pat parodė kur būtu galima nusipirkti telefoną, GPS navigaciją, radija, mp3 grotuvą ir visa kitą. Padėjo išsilaikyti teises, parodė kur galima nusipirkti maisto ir panašiai. Parodė tokias vietas kaip banką, migravimo pastatą už kuriuos gavau pasiekimą, bei gavau ši bei toki prizą. Administratoriai yra puikus, padeda ir panašiai, taip pat ir projekto žaidėjai, draugiški, bendraujantis, susikalbantis. Taip pat dėkingas juk paiškino apie tai kad yra Žvejybos bei BMX mini eventukai, kurie vyksta maždaug kas 30 minučių. Na eikime prie pačio projekto. Kas mane labiausiai jame sužavėjo ? Įdomios istemos, įdomi mini eventukai projekto kaip bmx parke,žvejybos eventas. Labai patiko žvejybos sistema, juk pačiam reikia laikyti Y raide, bei spaudinėti space mygtuką, čia šaunu ! Taip pat patiko lažybo punkto sistemą, neteko dar žaisti kol nesu pražaidęs projekte 7 valandų, bet mačiau kaip žaidžiama. Kokie trukumai projekto ? - Tokie, kad biški manau mažokai žaidėju žaidžia, kaip toks projektas tikrai vertas dėmesio, nežinau gal tai kitiems trukdo vasara, draugai, darbai ir panašiai, bet visgi malonu žaisti projekte. Taip pat nusprendžiau nusipirkti pačiam admin 1 lygio privelegijas, ne dėl saves kad kažka daugiau gaučiau, bet dėl kitų. Taip pat užkilo motyvacija padėti kitiems naujokams ir panašiai. Labai dėkingas esu administratoriui [ The_Deus ], kuris padėjo priprasti prie projekto, suteikė pagalbos, aprodė tam tikrus projekto eventukus kaip bmx,žvejyba ir panašiai. Pagarbiai Žygis_Panevezys @naujokas.
  7. Dėkui už pagyrimą, nusipirkau adminą ne dėl saves, o tam kad padėti naujokams taip pat kaip ir man padėjo, su kiekvienu pagyrimu motyvacija mano kils ir toliau padėti kitiems. Jeigu kas kreipkis visada į mane, padėsiu kuo galėsiu. Dar karta dėkui už pagyrimą.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte : Zygis_Panevezys Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate : Telikas_Samsung Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Kas Paskatino jus prisijūngti prie mūsų projekto?: Kolektyvas Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Metus laiko Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P "
×
×
  • Kurti naują...