Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Asils

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie Asils

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1999.06.16

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Patirtis:
    Dahuja

Profilio informacija

  • Vieta:
    London
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

911 profilio peržiūros
  1. Tikėjausi kažko wow , bet man šiti gal labiausiai man nepatiko . Atsiprašau bet blogi .
  2. Tikuosi ides mano pasiulyta ideja !!

    1. Ainius_Drifts

      Ainius_Drifts

      axjn butu jeigu sg žalą gražintu

  3. Aš norėjau pridėti , kažką panašaus , kad rašytų , bet geriau tsg parašyt /sms ir paklaust , nes jei eis 10 žmonių 1x1 o pvs 3 admin tai ka daryt 3 vienu metu nestebesi.
  4. Nematau jokio čyto . 100pros jis bus atbanintas , nes čia yra ne Serverio klaida o pačio SAMP.
  5. Labai dėkui , kad sakot už !! Tikuosi mano įdėja pateks į serverį .
  6. Apačioj paskaityk ką parašiau dėl cyterių . Sėkmės.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Asils Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?:Pasiulymai del 1x1 Pasiūlymo/Idėjos aprašykite. tiesiog ten kur yra Ginklų lic ir CBUG Arena idet 1x1 kai ant jo užlipi tiesiog tau meta tokia lentelę Žaidėjo ID kurį kviečiate į Areną Įrašote(Jonas_Jonatis) Iš kokios sumos siūlote jam 1x1? Įrašote (pvz 200000) Sėkmingai pasiulėte žaidėjui , palaukite kol jis sutiks . Kai žaidėjas sutinka su komanda (pvz /xsutinku . Jus nukelia į Areną ten kur 0 objektų (Kad viskas kiptų) ir Jums duoda sistema /skai iki kol sistema skaiciuoja 1 2 3 neleidžia isitraukti Ginklo , o kai rašo Startas jiems duoda sistema 43-7 Deagle ir 50SG . Ir šaudosi iki mirties kad pirmas miršta tam atitenka pastatyta suma Ir jei manote kad čytas tam kuriam siulote praneškite /adminams nes, žinau , kad komentuos prieš nes jis gali but čytas ir prarasim pingus. Vsio rašykite nuomones . Viso gero .
  8. Už mafijas už , o dėl SG prieš SG gyvavo serveryje nuo 2012 tai ji jau atgyveno daug metų . Mafijas už. SG prieš.
  9. LSV viską išdaužė ir Sky_Andrius skelbia GW laimėtas teisesaugos. Tai wtf ? :DDDDDDDDDDDDDDD

  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Asils Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Serveriui. Kokia tai sistema?: Būtų visai neblogai , kad butų ginklų/narkotikų sandelys dėl kurio naujokai/žaidėjai galėtu gamint nelegaliai ginklus. Ir tam gautu tam tikra kiekį pinigų. Ginklai kuriuos gamintų Naujokai/Žaidėjai Deagle(Kulkų skaičius 30) , ShotGun(40) , Sniper(20) , narkotikai(už viena atneštą paketą 2 kreko 4hašišo) Veiksmas prasidėtų 20:00 pasibaigtų 21:00 . Ir klano lyderis galėtų į savo mašina įsidėt ir tuos paketus iškraut į Klano amuniciją. Veiksmas kurioj vietoj jis būtų parašykit komentaruose. Parašykite savo nuomonę komentaruose ką manote apie šita nuomonę.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Asils Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Serveriui. Kokia tai sistema?: Būtų visai neblogai , kad butų ginklų/narkotikų sandelys dėl kurio naujokai/žaidėjai galėtu gamint nelegaliai ginklus. Ir tam gautu tam tikra kiekį pinigų. Ginklai kuriuos gamintų Naujokai/Žaidėjai Deagle(Kulkų skaičius 30) , ShotGun(40) , Sniper(20) , narkotikai(už viena atneštą paketą 2 kreko 4hašišo) Veiksmas prasidėtų 20:00 pasibaigtų 21:00 . Ir klano lyderis galėtų į savo mašina įsidėt ir tuos paketus iškraut į Klano amuniciją. Veiksmas kurioj vietoj jis būtų parašykit komentaruose. Parašykite savo nuomonę komentaruose ką manote apie šita nuomonę.
  12. blogi atnaujinimai ! Visi rašo puiku nors *Myliu Las-Venturas.lt* net negeri .
×
×
  • Kurti naują...