Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ell_Johnson

Nariai
  • Pranešimai

    454
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Ell_Johnson

  1. Na, matau pirma tavo darbą, galiu pasakyt, kad didelio įspūdžio nepaliko. Nors sakiniai ir rišlūs, tačiau jie dėstomi netvarkingai, dažnai keliuose iš eilės einančiuose sakiniuose brėži tą pačią pagrindinę mintį, kas šiektiek rėžia ausį. Siūlyčiau parašius straipsnį dar ne kartą jį persiskaityti ir tik tada skelbti. Na ir sėkmės kituose darbuose. Šaunuolis, kad randi laiko tokiam serveryje neįprastam darbui.
  2. 1. Už, nors ir nelogiška 🙂 2. Už, būtų neblogai, tačiau nebūtina. 3. Prieš, tai galim padaryti per telefono nustatymus. Gautusi nereikalingas darbas. 4. Už, pagyvintų nuobodų mechanikų bei ugniagesių darbą 5. Neturiu nuomonės. 6. Už skamba visai neblogai, tačiau siūlyčiau šiektiek plėtoti savo idėja. 7. Prieš, neįdomus, nereikalingas ir beprasmis darbas. 8. Prieš, nereikalinga ir mano manymu sunkiai įgivendinama. 9. Prieš, užtenka gaunamo įtarimi lygio. Visi mėgstame retsykiais ar ganėtinai dažnai palaistyti po miesto gatves, taip įvarydami siaubo vietiniams gyventojams. Įgyvendinus šia idėja mieste būtų ne ramiau, o prasidėtų tikras chaosas 😂 10. Prieš, nereikalinga. Nebent būtų sugalvota kokia nors prasmė pirkti cigaretes. 11. Prieš, užtenka nusikalstamų grupuočių būtent klanų ir taip. Vienintelė išeitis mafijos gražinimui mano manymu būtų gražint ir armucha.
  3. Šaunuoliai, gerai padirbėjot. Gal radęs laisvo laiko dar atlėksiu į serverį pasvilint padangų
  4. Amm dabar, jie yra visai nenaudojami, kadangi viską tą patį galima padaryt su mašina (Įsidėt narkotikus, ginklus), taip gaunasi, kad namas yra visiškai nereikalingas dalykas, manau būtų galima tiesiog šiektiek nuskriausti serverio žaidėjus bei mašinose panaikinti dvi mano minėtas galimybes. Tokiu atveju žmonės turės pirkti būstus kuriuose galės slėpti savo inventorių. Viso to nauda būtų, šiek tiek geresnė serverio ekonomika. Taip pat galima dar ką nors sumastyti jog namą turėti būtų prasmė, be to manau, kad dalį namų reiktų išimti, nes turbūt tik koki 25% serverio namų, butų ir vilų yra nupirkti.
  5. Už, beto reiktų naikinti didžiaja dali namu, nes jie neturi vertės. Ir kažką mastyt, kad turet nama butu nauda, nes dabar jos nera.
  6. Idėja orginali, tačiau minimali suma "už galvą" turėtų būti didesnė. Įsivaizduok užsirauni ant kokio klano ir visa diena vienas po kito deda suma, ir tu realiai neispėji išeit iš ligoninės ir vėl joje atsirandi. Taipogi manyčiau, kad geriau būtų tai nedarbas, o kiekvienas žmogus, galėtų priimti užsakymą išskyrus teisėsaugos sritį. O jau ar leist ar neleist savo darbuotojam medžiot premijas būtų pačių darbų direktorių sprendimas. Bet kokiu atveju idėjai sakau už, tik manyčiau reiktų dar pamastyt ir patobulinti ją.
  7. Skamba neblogai, ateičiau išbandyt, bet esu laik per gražus dirbti
  8. Pats esu užkietėjęs fūristas serveryje, manau, kad pirma idėja yra per daug banali, daryta ne kartą ir ne du tie atstatymai, tačiau valdžia nesusitvarko, leidžia vešti tas mašinas tai tegul ir negauna papildomo atlygio. Sakyčiau prieš, tegul TRV valdzia reaguliuoja skaičių mašinų turguje. 2 idėja yra tikrai gera ir jei neklystu nekartą siūlyta, tik manau nereiktų to jog pats serveris pristato jei nera on tralistų. Dėl 3 idėjos nesutinku, pirma dėl to jog kaikurie baldaj anyway susibuginę, antrą, nes beveik niekam jų nereik ir dėl to niekas jų neveža
  9. Geras šitas prisijungsiu pažaist, be to sakė, kad klaidelė yra (Kai įmuši juodą ir baltą kartu paskutiniu mušimu užsiskaito laimėjimas) Turėtų pralošt šjp tokiu atveju.
  10. Neblogi nu bet su žvejyba tai nežinau nuvylė, visiškai neįdomi ta mugtuku spaudinėjimo sistema. Jau geriau su SPACE gliučint. O apie žvejybos botus nežn arba aš kažką praleidęs arba bbz, negirdejau dar tokio dalyko. Manau prasidės didesni verkimai del neturejimo ka veikt nes kai neturedavo didele dalis varydavo zvejot, o dabar manau neteksim daugelio žvejų
  11. Geri, geri turėsiu daugiau laiko reiks prisijungt galbut
  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ellas Johnsonas Ką norėtumėte pirkti? Šio daikto savybės?: Sidabrinius, auksinius lagaminus Didžiausia kaina už kurią pirktumėte nekilnojamąjį turtą: Rašom kainas.
  13. Labai gerai dėl to išsaugojimo. Nu bet liemenė tai ktu na :DDDD
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ell_Johnson Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Įvairios. Kodėl tai yra naudinga?: Kas nauja, tas gerai Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: 1. Iš auksinių lagaminų panaikinti mašinas, nes su jomis vienas galvos skausmas. Vertės neturi, o jei turi 2 mašinas tai parduot mašiną irgi ne pats geriausias atvejis. Vietoj mašinų įdėt kokį nors naują retą daiktą ar pakeist kažkuo kitu. 2. Padaryti namų/verslų/mašinų slotus. Slotus galima būtų pirkti už kreditus. Pačių slotų nauda, kad gali turėti vienu namu, verslu ar mašina daugiau. Nereikia daryti, kad slotus būtų galima pirkti be galo. Užtektų ir, kad galėtume +1. 3. Padaryti, kad direktoriai galėtų pasirinkti kiek ir kokių mašinų stovėtų bazėj. Tarkim parašo /darbotr ir išmeta lentelę su pasirinkimais. (1 pozicija - Dabar stovi: Roadtrain - Keisti transporto priemonę). Kam tai reikalinga? Dažnas atvejis kai vienas rangas užima didžiąją dalį darbuotojų ir jam nepakanka pagal rangą esamų mašinų. Tai pagerintų sutarimą tarp darbuotojų, be to nebūtų daug vargo direktoriams. Taip pat siūlyčiau tą pačią idėja įgyvendinti su TRV priekabomis.
  15. Tikrai už, buvo anksčiau geriau kai reikdavo užsisakyti
  16. Rakinkit temą. Susitvarkiau.
  17. Turėtai suprasti, kad atsiskaitysiu
  18. Ell_Johnson

    Help me

    Tai va krč sampas, GTA netvarkyti pas mane nuo nežn kokių 2012 metų. Reiktų, kad kasnors viską perrašytų, ištrintų čytus apie kuriuos net pats nežinau (Po šiandien aplankalų perėjimo paaiškėjo). O kadangi esu nelabai pajėgus šitoj sritį tai prašau pagalbos. Manau tinkamiausia būtų naudot teamviewerį. Skoloj neliksiu
  19. Na gal ir nieko, sėkmės. Pasikaposim dar tarp klanų P.S. iš temos nedaryk spalvinimo knygelės
  20. "Nightmare Ring" "Nightmare Ring" klanas žengia pirmuosius žingsius Las Venturas mieste. Šiuo metu jis yra užšaldytas, tačiau jau neužilgo naujojo klano nariai siaubs miesto gatves, bei terorizuos Las Venturiečius. O dabar trumpai apie klaną. Klano valdžia: Ell_Johnson (Klano lyderis) Matt_Larson (Dešinioji ranka) Donny_Luciano (Co - Lyderis) Klaniškių apranga (ID: 292) : Klaniškių tarnsporto priemonės (Tamsiai pilkos spalvos Sultan, Turismo) : Klano būstinė yra įsikūrusi Las Venturas mieste, vilų kvartale, Žiedo Gatvėje. Klano buveinę žymi Žiedo gatvėje stovintys namai, bei jų kiemas: https://imgur.com/a/HLOij Klano įsikūrimo istorija: (PILDOMA)
  21. Pasiūlyta 3.8 ml. Bus daugiau? Laukiu 10min pasiūlymų jei ne parduodu.
×
×
  • Kurti naują...