Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tony_Keep

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Tony_Keep

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Keep 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Jah_White 3. Dėl ko giriate administratorių: Šis administratorius yra labai geras, puikiai atlieka savo pareigas. Paprašiau gražiai pagalbos, jis ją suteikė. Tikrai esu dėkingas tau Jahai, linkiu, jog daugėtų ir daugėtų tokių administratorių serveryje. Linkiu tau ir toliau išlikti tokiu pačiu. Su pagarba Tony_Keep.
  2. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Keep 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Jusas 3. Dėl ko giriate administratorių: Šis administratorius yra labai geras, puikiai atlieka savo pareigas. Paprašiau gražiai pagalbos, jis ją suteikė. Tikrai esu dėkingas tau Pauliau, linkiu, jog daugėtų ir daugėtų tokių administratorių serveryje. Su pagarba Tony_Keep.
  3. Delete. Tebūnie turi tą admin, žmogus realius pinigus mokėjo.
  4. anketa: Kokio darbo norit ( avataro, parašo ir t.t. ): Avatro Tekstas (ir sub tekstas): Tony_Keep Darbo dydis: Forumui kad profilio nuotrauka tilptų. Stokas ( paveiksliukas ant kurio bus dirbama ): kažkas va panašaus kaip čia tik su mano nick.: http://imgur.com/a/fLUKa Papildomi komentarai: Labai būčiau dėkingas jeigu man sukurtumėte tokį avatarą.
  5. Pakeičiau fotkę tą TAB matai? Tiesiog pas mane tų fotkių kompe kai prišiktą ne tą įkėliau jez...
  6. Tu gal rimtai truputį nesveikas atsiprašant? Tu galvoji ,jog eina 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ir pnš idai? atsičiuchink seni.. ne visi paeiliui eina...
  7. Jezau ko jūs taip verkiat? lošiu abu projektus ne tą foto įkeliau baisus čia daiktas....
  8. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Tony_Keep Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Robke_Smith Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Draugai, ir šiaip iš seniau žinomas projektas. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: 2 mėnesius apytiksliai. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " Visas nuotrauka į vieną sukėliau štai čia: http://imgur.com/a/UXkS9
×
×
  • Kurti naują...