Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Senas_Vilkas

Nariai
  • Pranešimai

    84
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

46 Pradedantis siekti tikslų

2 sekėjų

Apie Senas_Vilkas

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    2002.03.14

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Pinigai:
    Visi
  • Tr. priemonės:
    Infernusas

Profilio informacija

  • Vieta:
    Venta
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.069 profilio peržiūros
  1. Edas_Bmw , black evil, rokas venta, goda vello, black vision , teletabis peris, dovys gamora, eimis toshiba, eimis bullet , bredas cru , zygimantas dirol, deimantas armani ir dar visokiu
  2. @Jonas_Slash O ką apie tai pasakysi? Žvejų direktoriau. @Max_Tosha @Invision_White Laukiu iš jūsu atsakymo. P.s. Dany nepradėk mazinti.
  3. Tai va rasau ,kad visi perskaitytumet. Tai rasau apie Tadas_Crazy. Koks botas dar zvejo, video visu pirma sudetas is daliu. Visu antra tokio boto neina sukurt n zmoniu bandet ,ir kiek is jusu paejo sukurt? Neivienam,tai bl is kur as galejau gaut. O tu Tosha pazek bl koks botas jei kai dave bota visad atrasiau,tai logiskai mastyk. Tosha tau tik priimt ,o kad pats ka nors cj nk nesupranti vpsh. Invi tau irgi dekui uz acc , naxalevai galesi kitam pardot. Toks servas kad bbzn ,pagaut sugeba uz neturejima cytu,o atimt accounta ka Inviui bloga diena arba galings pahmiels puc. Tai galit unbanint. venturas.lt/forumas/index.php?/topic/178765-tadas_crazy-užblokavo-senas_vilkas/
  4. Si karta uz sava kredus atsibaninsu nes jau suprantu kad neunbanins. O tu Tedi jei matai kad nko neatrasau tai bl parasyk jei esi atsipisu ir vsks nes bl rmt sukisu dar 1 pestuku i sikna tau😂
  5. bbzn turiu macro ir keybinda , kiek zn tai ph ph. Pasidares ant peles visad.
  6. Koks dar botas jei boto ant sekundziu neina sukurt. Pameni kai davei afk bota atsakiau. Vakar ble buvp po 00:00 kazkatras kai zvejojau afkbota metet man uzpisot dar parasiau adminams ar baigstit bl tas uzklasas dot ir nesuzinojau kuris erzinot. Tai bl zvejoju ir tu rasai dar bl. Nekreipiau demesio *Lenkiškai keiksnojuos* ziuru bana gezas ipisa nu nh. Tai kita kart apsispresk bl ar erzint ir gaidint ar iskart nrml pabazarint ir atsipist.
  7. Labas Joma, sakai paįvairintu? Įsidarbink į TRV pasiimk lineruneri ir prisikabink detaliu pervežimo priekaba, nuvažiuok ir pamegink užkilti į everstą... Norint su fūra sukti posūkį reikia gerai užsimesti, o ten siaurūs keliai ir staigūs posūkiai, ne kart Rokas per veikla kilo i everstą, max 3 posiukiai ir leidies apačion. Antra su baldais , baldus vežame į baldų parduotuvę , ne kažkur ant kalno, ir dar nežinai ar pasikrovęs atveši.. Jei atveštum gal kokį 1/10 bet jei yra baldų užsakymas? koks 100 vienetų? Tai ką aš savaitę vežti turėčiau? Ir tai galvodamas atvešiu ar ne? Sorry Joma davei tikrai nekažkokią idėja..
  8. Būčiau afk botas, būčiau į \afk boto lentelė lentelę atrašęs kažka, o kai davei afk užklausa, likau stovėti, tad jokio afk boto nėra... Mažiau nusišnekėk.
  9. Koks dar čytas. Darryk /stebeti , žiūrėk migtukus. O dabar kabinejas, jei pamoina man atrašyt tokiem kaip tau tai ir nekreipiu dėmesio. Kita kart nrml vidio padarik ok.
  10. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Senas_Vilkas 2. Ar sunku buvo viską atlikti: 2min max. 3. Jūsų nuotrauka serveryje ir nupieštas vaizdas ant balto popieriaus lapo: https://imgur.com/a/pQbv3ls
  11. REGISTRACIJA 1. Jūsų Vardas_Pavardė Las-Venturas.lt projekte: Senas_Vilkas 2. Ar susipažinote su renginio informacija ir galėsite būti nurodytu laiku renginyje?: taip 3. Ar vienas atliksite dainą, jeigu ne su kuo: viens 4. Kokią dainą atliksite (youtube.com nuoroda):
  12. O jeigu tarkim pilnus sakinius ir ilgus rasau , iki tol kol nebegalima rasyt, ir turiu vel rasyti nauja sakini, kol parasau viska iki galo tai irgi mutini jo ? :Dddd Sakau tu vanelink n.. lenk..as atgal i ryzyna.
×
×
  • Kurti naują...