Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einius_Bmw

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

2 sekėjų

Apie Einius_Bmw

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

2.128 profilio peržiūros
  1. Ko pabegai is LM*? :D

    1. Max_Tosha

      Max_Tosha

      Čia užsakė klouną gimtadienio proga.

  2. Yra mokančių MAPP`inti? Į skype - Efrass. (Su tašku)
  3. Sveikuciai, tiesiog ziurim, bei vertinam
  4. Tiesiog vertinam! kur kas kaip ir ką reikia daryti kad dar gražiau išeitu. https://youtu.be/cbgDMUbxYXQ
  5. SVEIKUČIAI, TIESIOG VERTINAM KAIP MANO ANTRASIS INTRO? https://youtu.be/6JdWlpXfok0
  6. Nu Na... snd diena tai zjbs... apipisi ties mila...

    1. Ledas_Competiv

      Ledas_Competiv

      Parašyk man į PM savo skype duomenis, problema išspręsim.

  7. 4.5 laimejo prisijunk i servery 22:00 valanda sendian
  8. aukcionas - ryt 22:00 kas dabar prisijungs is tu kur pasiule duosiu uz ju pasiulyta kaina!
  9. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Einius_Bmw Informacija apie šį nekilnojamą turtą (nuotraukos, vaizdo įrašas, aprašymas): Minimali suma, už kurią kiti žaidėjai galėtu pirkti jūsų turtą: Siulom nuo 1.5 mln Mainymai jus domina ? Kokie?: Nedomina.
  10. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Einius_Bmw Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui Kokia tai sistema?: Tai pasiulymas savininkui - Invision_White Kodėl tai yra naudinga?: Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Pvz: yra koks nors serverio komandos narys, ir galetu Invision_White suteikti pareigas ir zaidime, tai butu, pvz: forumo moderstorius atsakingas forume ir galetu duoti Invision_White serveryj ir administratoriaus statusa, nes manau tai butu kaip atlygis uz darba kad padeda projektui ir pnš. Jaučiu supratot ka norejau pasakyt
  11. Su naujais metais !!! 🍺🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻

    1. Selga_Sport

      Selga_Sport

      ir tave draugeli!!!!!!!!!!!!

  12. Žmogaus galimybių ribosibos 2017/12/31 Sveikučiai visi, „<...> Žmogaus galimybių skatinimas, stūmimas į priekį, motyvavimas, kas už to besislėptų. Aš tikiu, kad tai absoliuti būtinybė. Luis Armstrong (trimitininkas iš didžiosiso raidės) išėjęs anapilin 1971m. liepos 6d. Atlikęs pasirodymą, likęs nušvilptas, nulipęs nuo scenos su pilnomis akimis ašarų ir išgyvenęs vieną sunkiausių savo gyvenimo dienų, kadangi jam muzika, buvo viskas. Tačiau ką jis kitą rytą darė? Jis praktikavosi. Jis praktikavosi, praktikavosi ir praktikavosi su viena auksine mintimi: niekada nebūti nušvilptam no scenos dar kartą. Po metų jis grįžo į didžiausią pasaulio areną, užlipo ant scenos ir sugrojo geriausią solo partiją kokią pasaulis kažkada bebuvo girdėjęs. Įsivaizduokit, jeigu Luis‘ui butų pasakę – Na, gerai sugrojai, puikiai padirbėjai, drauguži. Tada Luis būtų pagalvojęs – Na, smagu, man pavyko atlikti puikų pasirodymą. Istorijos pabaiga. Jokio auksinio varpelio. Man tai absoliuti tragedija. Š tai nuo ko pasaulis dabar miršta. Lietuvių kalboje nėra kenksmingesnių žodžių, nei „Š aunuolis“, „Gerai padirbėta“ ir pnš. Tačiau jeigu manęs paklaustumėte – „Ar yra ta galimybių riba? Galbūt nuėjimas per toli?“.. Atsakyčiau – Ne. <...>“ Žmogus negali tobulėti, kai išgirsta žodžius : puikiai padirbėjai. Jį pastoviai reikia žeisti, kritikuoti, jog jis žinotų, kad tai dar ne pabaiga, jis dar nepadarė savo geriausio. Tobulėjimui ribų nėra. Todėl kuo ilgiau žmogus negaus pagyrimo, o tik kritiką, didžiulį pastovų spaudimą, tuo jis labiau ištobulės savo srityje, taps talentingesnis. Būtent apie talentą ir kalbu. Puoselėti jį yra tik vienas būdas. Gyvenime pats vadovaujuosi šiuo principu ir netikiu, kad gero žodžiai po sunkių darbų gali padėti žmogui tobulėti. Tai tik mano subjektyvi nuomonė ir mano mąstymas. Galbūt pas jus nuomonė gali skirtis, galbūt manote, jog žmogus netobulės neišgirdęs gerų žodžių, pagyrų, tema atvira diskusijoms, išsakykite savo nuomonę. Nežinau ar tema bus visiems suprantama, tačiau stengiuos rašyti kuo aiškiau ir suprantamiau. (Vietomis parinktos ir šiek tiek pakeistos citatos iš nuostabaus filmo - „Atkirtis“. Angl. - „Whiplash“).
×
×
  • Kurti naują...