Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Svajunas_New

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Svajunas_New

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

504 profilio peržiūros
  1. Aš gerai nusimanau apie cleo scriptus, bei juos pats kuriu. Cleo scriptas lygiai taip pat veiktu kaip ir ale šitas jūsų ratukas. Pažiūrėsim ką valdžia darys.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Svajunas_New Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Black_Booss Užblokavimo priežastis: Zvejybos botas(Ziūrėkit į mygtuku paspaudimą) Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Svajunas_New Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Edvinas_Gold Užblokavimo priežastis: Trugdymas trv ir taksi veiklai Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Svajunas_New Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Nelegalus kroviniai Kodėl tai yra naudinga?: Būtu daugiau veiklos teisėsaugai bei trv darbuotojams Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Siūlau padaryti nelegalius krovinius, pvz kaip ginklų siunta, klano arba gp direktorius turi užsisakyti ginklų siuntini, ir tada visi trv darbuotojai turi vežti jiems ginklus(Žiūrint ką užsisakė ten ir veža). O teisėsauga kaip pamato, kad vyksta siunta gaudo visus trv ir tikrina krovinius. Taip manau būtų kur kas įdomiau, nes jeigu klanai arba gp neturėtų ginklų ir jie nieko padaryti negalės. Komentuojam už ar prieš(Argumentuokit)
  5. Jūsų Vardas_Pavardė: Svajunas_New Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Mariux_Andres Užblokavimo priežastis: Cheat Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  6. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Svajunas_New Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Svajunas_New Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/C8kDi Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Niekas Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Kelis metus Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " https://imgur.com/a/fhTnQ
×
×
  • Kurti naują...