Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Colas_Poillucci

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

28 Pradedantis siekti tikslų

Apie Colas_Poillucci

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

905 profilio peržiūros
  1. prie ko as cia? Manes i savo durnus karus net nekyskit byby dejau as ant ju. jei sutampa ip adresai tai as net nezinau del ko ir kas tas ernioks?
  2. Užžž... Neblogai čia išmąstei. Šitai padarius serveryje padidės nusikalstamumo lygis bei didesnis veiksmas klanams ir teisėsaugai. Jei tai įvyks turbūt retai bepamatysim policininką pravažiuojanti pro /tplv, nebent aš klystu, bet pagal dabartinę situaciją drįsčiau tai paneigti.
  3. Это видео недоступно.
  4. Jis tyčia taip padarė. Pirmą kartą praleidau tai pro akis, bet kuomet tai pradėjo kartotis nusprendžiau parašyti papeikimą.
  5. Aha, neskiesk. Iškikinai todėl, kad negalėčiau žaisti. Ir tai jau ne pirmas kartas.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Colas_Poillucci 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Evilas_Jacas 3. Administratoriaus nusižengimo apibūdinimas: FREE KICK. Jau ne pirmas kartas kai Evilas tai daro ir tai nėra netyčia. Prašau į tai atsižvelgti ir tinkamai nubausti. 4. Įrodymai (būtina):
  7. Ka čia šneki pievas, koks čia vedžiojimas? Nebeverk Erny, nusivalyk ašaras... Aš profas :DDD Tu dar net nematei kaip kiti šaudo, jeigu mane banini tai kas čia vėliau bus net nežinau.
  8. Su snaiperiu pataikiau, nes taikinys nebėgiojo, o dažniausiai stovėjo vietoje, todėl pataikyti tikrai nebuvo sunku. Su dgl šaudžiau smarkiai necbugindamas ir iš artimos distancijos, kas pataikyti irgi vienas juokas. Ponas net nežinote kaip aimas veikia todėl nedėliokite free banu. O jeigu EXE priims šią anketą tai neturiu ko be pridurti tada.
  9. Pažeidė taisykles? Pagal Erny taip, bet pagal mane jis nei vienos taisyklės nepažeidė. Nenuostabu, kad išgirdus žodį taktika tau ima juokas. Tai dėl to, nes esi nepilno proto žmogus. Geras čia :D... Kodėl tokius atmazus galvoju? Čia nėra atmazas, aš tik bandau pasakyti kaip viskas buvo. Nenuostabu kodėl teisėsauga nesusiprato. Taip aš neturiu įrodymu, bet kitą kartą turėsim jeigu iškils toks nesusipratimas, negalvojom, kad teisėsauga ant tiek atbukę. Ir ta dalis kai getino, taip jis getino mus, bet tai nebuvo ginklu siunta, tai buvo dėmesio atitraukimas, galvoji mes durneliai ir nežinom kurį čia agurkai spectina? Per tą laiką kuomet aš dirbau pas Delca nei vienos taisyklės nepažeidęs buvo, tik papeikimai ir papeikimai. Jeigu gaus tą įspėjimą tai gaus, bet aš bandau tik paaiškinti kaip viskas buvo.
  10. HAHA juokas juokais. Žinot apie mūsų taktikas ir maršrutus? BY-BY jus težinot, sudedam blakes į jūsų mašinas ir ramus sėdit. Getintis draudžiama kai yra vežami ginklu paketai. Tuo metu męs nieko nevežėm čia tik buvo dėmesio nukreipimas. Turėčiau dabar įrodymus padaręs tai juoktumeis iš sau.
  11. Absoliutus valdžios vertimas. Situacija tokia, kad buvo vežamos dvi fūros. Viena vežėm per vieną tiltą, kitą vežėm per šalia esanti tiltą. Kodėl taip darėm? Kad atkreiptumėme teisėsaugininkų dėmesį. Šita fūra buvo tuščia, męs ją naudojome kaip masalą, kad pravežtume kita fūra saugiai. Na šita taktika pasiteisino, bet gavosi taip, kad mūsų direktorius buvo apkaltintas. Gaila, bet neturim įrodymu. Kiek suprantu negalima naudoti /gaut komandos tik tada kai vežami paketai, bet toje fūroje nebuvo paketų. Įrodymu neturime, bet ir Teisėsaugininkai neturi, jog ta fūra buvo pakrauta paketais. Aš manau, kad neverta dėti dėl to įsp, tai buvo tik nesusipratimas, kaip žinot jų pasitaiko. Šiaip tai mes tą taktiką dažnai naudojame, bet dabar čiuju nebeišeis. O dėl to to įžeidimo. Delcas rašė tik: eik nh. Tokio kaip žodžio NH nėra. ŽODIS NA X UI [Tariamas kaip "nachui", o "na x ui" užrašomas dėl rusų rašybos įtakos, kur raidė x tariama ne kaip ks, o kaip ch.] Taigi čia nėra joks įžeidimas.
  12. Blemba kaip atrodo iš kumščio šaudau Dar iš ginklinės išėjau su deaglu, kaip tau atrodo ko ten buvau nuėjęs. Čia pas tau kažkas pjauna. Aš net nežinau kodėl nerodė, plius iš to čiuvelio James dar deagla pasiėmęs buvau. Tadai, jeigu čia visus už nieką baninsi nebus po to vėliau kam žaisti. O šeip jei būtum normalus adminas būtum paprašęs pirmiausia atsiųsti kokį video kai šaudau, būčiau atsiuntęs, o tu banini, gausi galvon mokykloj.
  13. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Colas_Poillucii Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema Kodėl buvote užblokuotas: Ginklų čytas. Nusipirkau iš sandėlio už 500 eurų 50 SNIPERIO ir gavau už tai ban'ą. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas:
×
×
  • Kurti naują...