Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Zero_Jack

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Zero_Jack paskutinį kartą laimėjo Spalis 8 2017

Zero_Jack turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

61 Pažengęs

Apie Zero_Jack

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    1998.09.17

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    Nėra
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

766 profilio peržiūros
  1. Taip atrodė,kad Domse reputacijos tiek turi ir populiarus , bet dabar supratau,kad ji čia visi už šunį laiko . WP

  2. Žaidžiu čia nuo 2013 metų tavo žiniai , 1-3 adminai tai ir yra tie patys adminai , daugiau kiek adminų yra tiek jiems nusišikt ant kitų pagalbos šauksmų , jiems svarbiausia sau naudos pasidaryti , taip kad jokio čia melo nėra , o katik pats pasakei kad prisistato bent 1-3 adminai , tai tavo žiniai žinok tie administratoriai , vienas iš jų yra Sultanas kuris padeda naujokams , , apie Deus ir Tonito nešneku ir nemokamu administratoriu , ir taip aišku,kad šitie du visiems padeda. Ir užtenka pažaist mažiau , nei diena tam,kad išsiaiškint kokia yra situacija serveryje smagu,kad tave tas žavi . Serveris ir nėra pačioje blogiausioje formoje , ir Invio prie tokiu dalykų kaltint negalima kaip daugelis šio serverio žaidėju kaltina,kad serveryje tiek mažai žmonių ir niekas nežaidžia , jis daro tą ka gali tam,kad mūms butu geriau , ir mes patys turim padaryt taip,kad nebebūtu tokio skaičiaus ,niekas ir nemyžčioja , o tiesiog žmogus paklausė aš jam pasakiau kitaip tariant išsakiau savo nuomonė, o kad neatsitiktu taip kaip katik parašei kad 30 žmoniu nesusirinkdavo visi prie projekto platinimo ir padėjimo naujokams turi prisidėt , o ne vien keli asmenys, o jeigu mano nuomonė tau nepatinka , tada apeit gali mano komentarą .Ir tu su savo atsakymu padarei dar viena sau atsakymą. Geros dienos ir tau.
  3. Geras klausimas , norėčiau to paties atsakymo , nes grįžes po 4 metų pertraukos uždaviau sau tapatį klausima - Kas atsitiko? Absoliučiai viskas pasikeitė , senbuviu nebėra tokiu kaip " Arvydas_Torres , Eddie_Scarpa , Coffe , Freak , Brooklyn " Dabar save senbuviais skaito tie žmones kurie atžaidė serveryje 1 metus , niekas nenori bandyt prikelt serverį ir reklamuoti ji ,bei stengtis padėti naujokams apsiprasti serveryje , neskaitant dvieju žmonių. Darbai pasidarė nuliniai , ankščiau norėdamas susirasti darbą turėjai but kantrus kol bus atranka į darba , dabar direktoriui betkokiam parašai žinute padaryk atranką , ir po keliu minučiu pamatai viršuj šhouto ,kad vykstama atranka. Dėl to,kad serveryje mažai žmonių , teisėsauga serveryje nebebaudžia už tokius dalykus kaip NON-RP ir nebeatiminėja teisių, serveryje dingo mafijos ir atsirado klanai ( dėl klanų dar nieko neišsiaiškinau kas ir kaip ten ,bet pasistengsiu kuo greičiau susižinot apie ta sistemą ) Ant serverio paprasti žaidėjai yra dėje ir nenori,kad būtu linksmiau žaisti su daugiau žmonių , pamėginti jį prikelti. Kuo toliau žaidėjai matys ,kad krenta žmones ir niekuo nesiims , tuo vėliau bus liūdniau žaist , kaip ir dabar darosi. Prašom , serveryje pabuvau 24 valandas , ir išsiaiškinau kokia situacija yra , jeigu kas bandys neigti ar cituoti mano pranešima,kad taip nėra ar tai yra visiškas melas nueikit į serveri ir apgalvokit ar tikrai. Bet kaip sakoma kuris tavo pirmas buvo serveris , prie to serverio ir liksi iki pačio galo.
  4. Nėra pas Hagena jau tokia ir vikri ta akis
  5. Las - Venturas serverio neoficialus laikraštis " Be pinigų nėra ir akmenų " Apie maista čia nebus rašoma,nes vistiek niekas nevalgot , o maisto gaminimas Las - Venturas mieste yra tragiškas, daugelis žmonių apsinuodija nuo pagaminto maisto mieste. Naujienos • Besimasturbuojantis Policijos Departamento direktorius • Šiandien 10/02/2017 buvo išrinktas naujasis Policijos Departamento direktorius " Domse_Drifteris " Kalbos eina,kad žaidėjas sumokėjo tam tikriems žmonėms ,kad gautu direktoriaus postą. Gaves direktoriaus posta , žmogus nesiskaitė ,ir pradėjo iš to džiaugsmo masturbuotis viešoje vietoje. Las-Venture tarp žaidėju vyksta statymai , kiek išlaikys mūsų išdykėlis Domse direktoriaus poste. • Naujasis EP firmos direktorius • Naujasis EP firmos direktorius? Kas jis toks? O jis yra mūsų visiems , gal ir nevisiems žinomas Egidijus_Sultanas Šiandien vakare EP direktorius Domse_Drifteris atsisakė savo EP direktoriaus pareigų ,ir buvo perleistos pareigos EP pavaduotojui Egidijui , linkime jam sekmės poste. • Bomžas ir Sultan • Šiandien 00:30 buvo padaryta avarija Las Venturas greitkelio aplinkelyje Žmogus aką bomžas tikina,kad jis vairavo neblaivus , bet alkotesteris parodė kitaip.. • Atsigave Tolimujų reisų vairuotojai • Po direktoriaus Denis_Snow patekimo į valdžia Tolimujų reisų vairuotojai atsigavo ir suprato,kad ne tik fūras vežiot yra linksmumas ir valgyt greitkeliuose , bet ir pasišaudyt yra smagu. Denis_Snow atgaivino savo furistus , ir kuo toliau tuo baisiau darosi važiuot į miestą. Visur furos išmetytos po visą miestą , furistai nesivaldo ir šaudo visus žmones.
  6. Už , bet vieta tai tikrai nėra viena iš geriausiu pasirinkta
  7. Padarysiu . Užsiimsiu tavo pasiūlytu darbu pamėginsiu kažka originalesnio, po keliu valandų visus parašus padarytus atnaujinsiu šioje skiltyje .
×
×
  • Kurti naują...