Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Slaptas_Mod

Nariai
  • Pranešimai

    174
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Slaptas_Mod

  1. Na, tai priklauso ir nuo požiūrio. Jeigu asmenybė pasižymi nestandartiniu požiūriu į aplinką ir aplinkinius. Štai dėl ko, jei kiekvienas pagal savo jėgas ir galimybes ugdys individualumą, likusieji visuomenės nariai iš to tik laimės. Beje, tai ne Tavo mintys. Todėl antrą sakinį ir aš įkėliau iš interneto.
  2. Smagu pamatyti Tave šiose pareigose ir vėl. Anokia čia ir staigmena, net ir stebėdamas iš šono įvykius tik forume galėjau spėti, kad ir tapsi. Sveikinu, sėkmės. Linkėjimai iš Alytaus!
  3. Mokausi. Tik tiek aš ir veikiu. Visko mokausi.
  4.  

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  4 daugiau
    2. Slaptas_Mod

      Slaptas_Mod

      Labas, na, jau atsirinkai?

    3. Kenny_Silver

      Kenny_Silver

      Labas, taip. Susisiekite su manimi asmenine žinute, galėsime pratęsti pokalbį :) 

    4. Slaptas_Mod

      Slaptas_Mod

      Vakarop apsireikšiu, iki pasimatymo

  5. Įvyks, bet, deja, orai nedžiugins. Norėčiau, kad visi būtų šio projekto komandos nariai.
  6. Na ir kaip? Praeitame garbė sudalyvauti teko. Šiame, deja, ne.
  7. Nepavyks, nes jis Slaptas_Mod. Noriu, kad šiandien lytų.
  8. Nemaniau, kad kada nors vyraus ši diskusija forume. Nors, ne tie laikai jau. Reikia suprasti ir prisitaikyti. Suprantu, kad ankščiau buvo kur kas įdomiau negu dabar. Sutinku. Bet nereiškia, kad ir dabar negali būti įdomu. Mes patys kuriame žaidimą, administratoriai tik padeda mums visa tai realizuoti greičiau, negu įprasta.
  9. Nemaniau ar kada vyraus tokia diskusija forume. Nors, sutinku su daugelio protingų žmonių nuomone apie merdejantį žaidimą. Ne tie laikai jau, kad serveryje žaistų daugiau žmonių, negu įpratote matyti. Pasižiūrėkite į kitus serverius - jų likimas toks pats. Džiaukitės kiekviena akimirka. Kažkada buvo smagu prie trigubo kiekio žaidėjų, bet nereiškia, kad negali būti smagu ir dabar. Juk patys kuriame žaidimą, niekas kitas! Administartoriai tik padeda visa tai realizuoti greičiau.
  10. @Max_Tosha 

     

    1. Lionel_Messi

      Lionel_Messi

      cj sava dievui issuostytum sikna ar ne? 

    2. Slaptas_Mod

      Slaptas_Mod

      @Max_Tosha savo Dievui išuostytum šikną ar ne?

  11. Atėjau tik pasisveikinti. Atlieki savo darbą šauniai, gerb. Max. T
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje (būtina): Slaptas_Mod Darbo dydis? (būtina): 250x250 Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ? (būtina): Avataras! STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Baltas popieriaus lapas, nemanau ar būtina. Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Pagr. Slaptas_Mod, sub - myliu max. t. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Nėra. Ar paspaudėte LIKE mygtuką ant temos?: Dabar taip.
  13. Galėtum ir išsiplėsti bent šiek tiek, daug kur trūksta konkretumo, nesuprantu ko siūlai.
  14. Anketa Darbo tipas: Asmeninė ir vardinė profilio nuotrauka. Darbo dydis: 200 x 200 Darbo spalvos/fonas/tema (jeigu nurodote temą, darbo spalvos nebūtinos): Norėčiau, kad dominuotų mėlyną spalva, fonas nesvarbu, kad ir baltas. Tema - be temos, tikiuosi kurybiškumo ir unikalumo. `Darbo užrašas: Slaptas_Mod - Las-Venturas moderatorius. Papildoma informacija: Nėra. Iš anksto ačiū, už darbą.
  15. @Sim_Gint vien dėl šio buvusio direktoriaus nenorėčiau pritarti. Tuo labiau, kaip nežinau serverio situacijos, o ir pačio serverį sunku įsivaizduoti be Taksistų, tai lyg žemė be žolės serveriuose, įprasta.
  16. Viena pusė šį juokingą grupelę nori palaikyti, kita, tik juokingai aikčioja iš to, kas vyks. Reikmės iš šios grupės jokios, ir pykit, ar ne, jokio konkretaus organizavimo čia tikrai nebus. Nebent reguliarūs išsireiškimai forume, kas veikiausiai sukels šypseną. Ačiū, kad organizuojat kažką labai, labai unikalaus, nu smagu, bet ne daugiau.
  17. Nežinau kaip Jūs, bet iš komentaro galėčiau spręsti, kad: „kam bandyti, jeigu vis tiek pralaimėsiu“ Palaikau visada naujokus, tikiu, kad jie gali daug daugiau atnešti, negu atneša senesnis. O, išdirbti visų darbų, kad įsitikinti kuri firma man labiausiai patinka nemanau ar reikalinga. Atėjus į projektą, juk žinai, kokią pusę nori atstovauti. Visuose projektuose daugiau ar mažiau frakcijos veikia tą patį (grobimai ar kitos veiklos), ypač kaip Tu, patirties iš kito projekto turi turbūt daugiau negu aš ir nori pasakyti, kad nežinai į kur eit?
  18. nuomonė = like

     

  19. Prieš padedant, norėčiau įsiterpti bei pataisyti kolegos klaidas. „fake Dominykas Miguel“ Prie problemos, kad ir kaip pasirodžiau, norėčiau Jums padėti. Iš tikro, paskaičius problemą, sutikčiau su kolegos nuomone, kad galima būtų restartuoti kompiuterį ir tik tuomet pabandyti prisijungti prie TeamSpeak (jeigu viskas iki šiol buvo gerai, skambėjo į ausines). Panaršyk internete, jis visagalis. O iš patirties galėčiau pridurti, kad pereik per nustatymus, pasižiūrėk „capture“ ir „whisper“ pagal mane - jos svarbiausios ir galimai ten rasi problemą.
×
×
  • Kurti naują...