Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Slaptas_Mod

Nariai
  • Pranešimai

    174
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Naujausi pranešimai paskelbė Slaptas_Mod


  1. Na, tai priklauso ir nuo požiūrio. Jeigu asmenybė pasižymi nestandartiniu požiūriu į aplinką ir aplinkinius. Štai dėl ko, jei kiekvienas pagal savo jėgas ir galimybes ugdys individualumą, likusieji visuomenės nariai iš to tik laimės.

    Beje, tai ne Tavo mintys. Todėl antrą sakinį ir aš įkėliau iš interneto.

    • Patinka 1

  2. On 2019-12-10 at 09:12, Frankis_Electro rašė:

    Galėjai eiti, bet mokykloje paskelbė karantiną dėl plintančios ligos!

    Norėčiau gerų, įsimintinų atostogų.

    Įvyks, bet, deja, orai nedžiugins.

    Norėčiau, kad visi būtų šio projekto komandos nariai.


  3. prieš 2 minutes(-čių), Lukas_Frederick rašė:

    Nesugadinau, bet po minutės pats sugadinai savo norą.
    Noriu tapti garsiausias žmogus pasaulyje.

    Nepavyks, nes jis Slaptas_Mod.

    Noriu, kad šiandien lytų.


  4. Nemaniau ar kada vyraus tokia diskusija forume. Nors, sutinku su daugelio protingų žmonių nuomone apie merdejantį žaidimą. Ne tie laikai jau, kad serveryje žaistų daugiau žmonių, negu įpratote matyti. Pasižiūrėkite į kitus serverius - jų likimas toks pats. Džiaukitės kiekviena akimirka. Kažkada buvo smagu prie trigubo kiekio žaidėjų, bet nereiškia, kad negali būti smagu ir dabar. Juk patys kuriame žaidimą, niekas kitas! Administartoriai tik padeda visa tai realizuoti greičiau.


  5. kcYwg.jpg

    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje (būtina): Slaptas_Mod
    Darbo dydis? (būtina): 250x250
    Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ? (būtina): Avataras!
    STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Baltas popieriaus lapas, nemanau ar būtina.
    Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Pagr. Slaptas_Mod, sub - myliu max. t.
    Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Nėra.
    Ar paspaudėte LIKE mygtuką ant temos?: Dabar taip.

  6. Anketa

    Darbo tipas: Asmeninė ir vardinė profilio nuotrauka.
    Darbo dydis: 200 x 200
    Darbo spalvos/fonas/tema (jeigu nurodote temą, darbo spalvos nebūtinos): Norėčiau, kad dominuotų mėlyną spalva, fonas nesvarbu, kad ir baltas. Tema - be temos, tikiuosi kurybiškumo ir unikalumo.
    `Darbo užrašas: Slaptas_Mod - Las-Venturas moderatorius.
    Papildoma informacija: Nėra. Iš anksto ačiū, už darbą.

  7. Viena pusė šį juokingą grupelę nori palaikyti, kita, tik juokingai aikčioja iš to, kas vyks. Reikmės iš šios grupės jokios, ir pykit, ar ne, jokio konkretaus organizavimo čia tikrai nebus. Nebent reguliarūs išsireiškimai forume, kas veikiausiai sukels šypseną. Ačiū, kad organizuojat kažką labai, labai unikalaus, nu smagu, bet ne daugiau.


  8. On 2019-03-09 at 08:38, Monte_Gangga rašė:

    Naujam žmogui atėjus į projektą, logiška, kad neapsimokėtų pildyti į direktoriaus pareigas, nes už jį bus stipresnių kandidatų su patirtimi, tad daugelis net nebando laimės, nes bijo. Asmeniškai į direktoriaus pareigas pildyčiau tik tuo atvėju, kaip išdirbčiau visus serverio darbus ir įsitikinčiau kuri firmą man labiausiai patinka. 

    Nežinau kaip Jūs, bet iš komentaro galėčiau spręsti, kad: „kam bandyti, jeigu vis tiek pralaimėsiu“ Palaikau visada naujokus, tikiu, kad jie gali daug daugiau atnešti, negu atneša senesnis. O, išdirbti visų darbų, kad įsitikinti kuri firma man labiausiai patinka nemanau ar reikalinga. Atėjus į projektą, juk žinai, kokią pusę nori atstovauti. Visuose projektuose daugiau ar mažiau frakcijos veikia tą patį (grobimai ar kitos veiklos), ypač kaip Tu, patirties iš kito projekto turi turbūt daugiau negu aš ir nori pasakyti, kad nežinai į kur eit?

    • Naudinga! 1

  9. prieš 1 valandą, Jeremy_Soprano rašė:

    Sorry seni bet as nepazystu taves bet aciu uz pagalba

    Prieš padedant, norėčiau įsiterpti bei pataisyti kolegos klaidas. „fake Dominykas Miguel“

    Prie problemos, kad ir kaip pasirodžiau, norėčiau Jums padėti. Iš tikro, paskaičius problemą, sutikčiau su kolegos nuomone, kad galima būtų restartuoti kompiuterį ir tik tuomet pabandyti prisijungti prie TeamSpeak (jeigu viskas iki šiol buvo gerai, skambėjo į ausines). Panaršyk internete, jis visagalis. O iš patirties galėčiau pridurti, kad pereik per nustatymus, pasižiūrėk „capture“ ir „whisper“ pagal mane - jos svarbiausios ir galimai ten rasi problemą.


  10. prieš 2 valandas(-ų), Monte_Gangga rašė:

    Neseniai atsakiai į mano atsakymą 19nr leidinyje, o čia žiūrėk jau ir 20! Šaunu, išvaizdus ir gerai aprašytas laikraštis. Sėkmės kuriant toliau!

    Sveikas atvykęs! ;)

    Pateikta informacija surasta labai lengvai, norėtųsi, kad ir paprastesnių, kokių nors nelabai įdomių naujienų, bet tų, kurių reiktų netrumpai ieškoti, o čia, bent jau šitame leidinyje naujienos surastos greitai ir net nereikėtų atsiversti šio leidinio, kad sužinotum kažko naujo, kokybės trūkumus bent jau šitame leidinyje akivaizdus.

    • Ačiū! 1
×
×
  • Kurti naują...