Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Joma

Nariai
  • Pranešimai

    181
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

42 Pradedantis siekti tikslų

3 sekėjų

Apie Joma

  • Rangas
    Apsipratęs
  • Gimtadienis
    1868.08.31

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Taksistas
  • Patirtis:
    >>>>
  • Pinigai:
    <<<<
  • Tr. priemonės:
    Bulletas ir peškomobilis

Profilio informacija

  • Vieta:
    Nesakysiu :P
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4.199 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Laurynas_Joma 2. Jūsų atstovaujamas darbas: Taksi firmą. 3. Jūsų užimamos pareigos: Pavaduotojas. 4. Neaktyvumo priežastis: Esu įšvykęs ir neturiu prieigos prie kompiuterio. 5. Neaktyvumo laikotarpis: Tik šiandien. 6. Jus pavaduojantis asmuo Direktorius Armani_Jeans
  2. Pieno kontrabanda.

     

  3. Nauja istorija!

  4. Istoriją apie Spec Pajėgų direktorių! 

     

  5. Joma

    FAKE NEWS

    FAKE NEWS 2018-04-29 Serverio žaidėjus pasiekė žinia, kad pas Spec Pajegų direktorių buvo rastą narkotinių medžiagų. Aišku direktorius neigė savo kaltę, bet buvęs jo darbuotojas teigia tikrai matęs kaip direktorius naudoja šią medžiagą ne darbo metu. Šią byla paliko spręsti DPI @Liepsna_Fire. Ji nuvykusi į direktoriaus darbovietę rado 1 kilogramą baltų miltelių. Ji nusprendė šias medžiagas perduoti tyrėjams kurie ištirtų kas, tai per medžiaga. Po kelių savaičių mus pasiekė žinia, kad, tai buvo paprasčiausi pieno milteliai. DPI teigia: linksmesnės situacijos dar neteko aiškintis, o direktorius buvusį darbuotoją įrašė į juodąjį sąrašą. 2018-04-29 (2) Ventūriečius naktį pažadino labai smarkus sprogimas. Dumų stulpas pakilo iki pat dangaus. Keli nemiegoje žaidėjai nusprendė nuvažiuoti į įvykio vietą. Nepraejus nė 5 minučių iki sprogimo pamatėme ,kad ore pradėjo skraidyti neatpažinti objektai . Nuvykę pamatėme sužeistą Invision_White. Paklausėme kas nutiko ,o jis atsakė grįžo Lafas. Dabar serverio žaidėjai bijodami lauks jo antro atėjimo. Dabar galimi tik džiaugtis ,kad dabar serverio savininkas yra sveikas ir gyvas. 2018-04-29 (3) Las-Venturas.lt gyventojai pastebėjo ,kad iš parduotuvių yra vagiamas pienas. Teisėsaugai buvo duota misija pagauti pieno vagį. Policijos darbuotojai laukė vagies ant pardotuvės stogo. Į teisėsaugos raciją gautas iškvietimas ,kad prie pat auto/moto turgo dingo 20 litrų pieno. Nežymėtas SPD automobilis pastebėjo sunkvežymį su didele priekaba. SPD darbuotojas nusprendė pasekti šią transproto priemonę. Po kiek laiko SPD darbuotoją fūros vairuotojas atvedė prie Blue Berry fabriko. Kiek vėliau išsiaikinta fabriko viduje buvo gaminamas vaikų pamėgtas pienas "Miau".Vairuotojas buvo areštuotas už pieno vagimą ir nelegalios prekybos pienu. Teisėsauga gali ramiai atsipūsti ,kad sustabdė pieno kontrabandą.
  6. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė😞 Laurynas_Joma 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė😞 Das_Auto 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Susprogdino nuosavą transporto priemonę. Buvo 0 dauštumo. Esmė tame ,kad gailą ,kad vėl reiks kišt kredus į atstatymą nes noriu ,kad būtų 0 dauštumo. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas😞
  7. Kas turit kokį gerą colormodą.

  8. Sėkmės naujajam GP direktoriui! Aš pirmą kartą matau taip atsidavusę DPI narę kuri netingi išdėstyti analizę šitaip tikslingai bei naujoviškai. Kolkas ji nepriekaištingai atlieką savo darbą ir linkiu jei sėkmės tobulėti.
  9. @Trevor_Verrosa numesiu tau tą ENB į A.Ž. Turiu tą.
  10. Graži aprilla. Malonu susipažinti linkiu sėkmės tiek serveryje tiek gyvenime.
  11. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Laurynas_Joma 2. Administratoriaus slapyvardis: Matas_Saldukas 3. Administratoriaus nusižengimas: Free jail 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  12. Invision_White tikrai gerai moka žaisti biliardą! Smagu ,kad serverio savininkas atranda laiko pažaisti savo serveryje.
  13. Tai jau yra padaryta ,kad serverio žaidėjai galėtu pirkti kreditus iš užsienio.
×
×
  • Kurti naują...