Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.7


Laura_Zwaan

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Laura_Zwaan paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 11 2017

Laura_Zwaan turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

26 Pradedantis siekti tikslų

Apie Laura_Zwaan

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

340 profilio peržiūros
  1. Labas, tada mane isduriai. Buvau as per du ts, ir parasiai ateiti i furistus tai tam ts nuejau o nedasuto kad ir kitam sedziu.. Man ir malonu susipazinti su fainais zmonemis.
  2. Labas, preike laiko ir drasos tam dalykui. Aciu labai.
  3. 1. Jūsų tikrasis vardas: Laura. 2. Kiek jums metų?: 1999/06/04 - 18 metų. 3. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva. 4. Jūsų gyvenamasis miestas: Šilutė. 5. Kelintoje klasėje mokotės?: 12 klasė. 6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Labai mėgstu tinklini, kai noriu išsikrauti tai bėgioju. Gyvenimas mano nelabai įdomus nes pagrindas dabar mokslai. 7. Jūsų zodiako ženklas: Dvinys. 8. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Turbūt toliausia šalis - Bulgarija. 9. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Ne neturiu esu viena kaip pirštas. Bet labai norėtusi mažo kukulio kurį galėčiau pakankinti biški. 10. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Triušiukas - Tvikse, šuo - Kentas. 11. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Žiūriu viską priklauso nuo nuotaikos. '' Vaikis ant ratų" "Aš prieš tave" '' 7 seserys" 12. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Muzika ir nuo nuotaikos. Klausyti viską galiu. Nėra kažko išskirtinio 13. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Ekonomika, biologija, geografija. 14. Jūsų gyvenimo tikslas: Aš galvoju kad per jauna galvoti apie gyvenimo tikslą. Šiuo metu man rūpi mokslai, draugai. Nesinori dar išaugti iš to vaikiško gyvenimo. Tiesog negalvoju apie tai kaip gyvenimas sudės taip ir bus. ) 15. Apibūdinkite savo charakterį: Draugiška draugų neturiu, joke esu žmogelis paprasto būdo. Patinka bendrauti su kitais padarais, plaučius turiu linksmus. Moku greitai supykti, patinka kitus erzinti. Gan draugiška asmenybė, labai nemėgstu melo ir apkalbų už nugaros. Na kas pabendraus pamatys kokia esu ištikrųjų. 16. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Atvirus, linksmus, supratingus, neieškančių žodžių kišenėje. Patinka žmonės kurie nemeluoja ir nėra dviveidžiai. 17. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Melagių, dviveidžių, melagių. Ir šiaip visokių lopų. 18. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Dirbu furiste. Tikslas praleisti gerai laikai, susipažinti su naujais žmonėmis. 19. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą)
  4. Tai jai prisistatymo nera reiskia vaikinas?;D Ha ateik i ts pakalbesim.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Laura_Zwaan Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Laura_Ander Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: http://www.part.lt/perziura/d6e5ac74c587cc25ae56fbe6f70abe8e584.png http://www.part.lt/perziura/413305bc888da5f7e667c95c040b0d4b191.png Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Atsibodo SanFiero ir LosSantos mapp;)) Norejosi kazko naujo ir nematyto. Geresnes sistemos cia. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Senajam tai pora savaiciu neiilgai. Bet pries tai zaidziau kitur bet gavau kaip tik sendien bana nes norejau teksta parasyti kad emigruoja cia tai sistema uzblokavo. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " http://www.part.lt/perziura/49e7d2635f0f28ec4d5ee2f0db7baf4b387.png
×
×
  • Kurti naują...