Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER valanda!

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Brian_Cameron

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

7 Naujokas

Apie Brian_Cameron

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

699 profilio peržiūros
  1. Aš tai neperku, bet žinau dėl ko kiti perka. Kad galėtų turėti daugiau galios ir turėtų pranašumą prieš kai kuriuos. O jei rimtai, tai iš tėvų kortelės ima pinigus ir nežino jų vertės, nes visas jų gyvenimas yra praleistas samp'e.
  2. Kodėl tu šios temos netikrini? 

    Pažiūrėk kiek jau laiko praėjo.

  3. Tiesiai pro šalį, jei būtum protingesnis suprastum dėl ko. Tikiuosi, kad nebūsi tas kuris sugriaus šį serverį kuris jau ir taip žlunga. Gali ir nesutikti, bet tai tik bus tiesos neigimas.
  4. Pasikartosiu, man su galva viskas gerai, bet dėl tavosios nežinau. Kolkas tu tik rašai, bet tai nieko nereiškia jei negali to įrodyti. Ei, aš girdėjau, kad greitai bus pasaulio pabaiga, bet ar tai tiesa? Reikia ne vien mokėti skaityti, bet ir mokėti atskirti kur yra tiesa, o kur yra tiesiog propaganda, šiuo metu žmogaus šmeižimas be įrodymų.
  5. Kadangi jau paklausei ar man su galva viskas gerai tai mielu noru ir atsakysiu. Taip, man su galva viskas gerai, bet dėl tavo galvos tai nežinau. Iš dalies tu teisus, man turėtų būti gėda tik tada jeigu meluočiau. Sėkmės tau Lukai, dabar tau pats laikas pradėti prašyti Dievo pagalbos, tik jis tau parodys tau tavo tikrąjį kelią, nes šiuo metu tu esi nuo jo nuklydęs.
  6. Lukai, nesijaudink, aš veiklos turiu į valias. Iš tikrųjų gaila jog manai, kad aš čia kažką užmodinau. Pats ten buvai ir viską matei, o dabar bandai išsisukti, pirmą kartą tau pavyko, bet antrą kartą tau nepavyks... Bet jeigu per kažkokį stebuklą liksi sausas tada aš ir su gronkėm eisiu daužyti visus, kas bus tikrai FUN. Ir jeigu būsiu užbanintas tai traktuosiu bana kaip FREE BAN, nes juk galima eiti daužyti visus su gronkėm, a ne, Lukai? Galėsim eiti drauge pasimėtyti kai viskas baigsis.
  7. Įdomumo dėlei paklausčiau Invio ar jis žino kas yra mechanikų pavaduotojas. Turbūt parašytu komandą /pavaduotojai ir tada tik pasakytu. Tu jam būtum įdomus jeigu būtum svarbus. Tarkim koks doneiteris kuris išlaiko serverį ir pnš... Žodžiu Lukai, susirask mergina, pailsėk nuo pc. Žaisdamas Samp‘a netobulėji, tik švaistai savo laiką veltui. Manyk, kad aš tau darau paslaugą.
  8. The_Vilmantas >> Prašau pateikti įrodymus, kad kažką tokio bandžiau padaryti.
  9. Atsimenu, šioje temoje pagal Aurimą tai buvo įrodymų trūkumas. HAHAHAHAHA Slaptas_Admin? Invis? Koks skirtumas jiems kas čia tavo manymu bando „nuversti“, nei vienam, nei kitam neįdomu.
  10. Aš jo neverčiu, čytas yra čytas. Nu tai gerai tada manęs irgi nebaninkit kai mėtysiu tokius dalykėlius po tplv ar dar kur. Koks skirtumas kas aš toks? Be to jie neturi teisės to daryti, viešinti mano ip adreso. Jei nepastebėjai nuo to karto be modu kapoju, default viskas.
  11. Anketa: 1. Jūsų V_P: Brian_Cameron 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą?: Čytas. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas): Mechaniku pavas(LUKAS_PSY) 4. Įrodymai: https://streamable.com/4my38
  12. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukas_Psy 2. Kuom jį kaltinate?: Čytas. 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos): https://streamable.com/4my38
  13. Pranešamo sukčiaus anketos šablonas : 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukas_Psy 2. Kuom jį kaltinate?: Su peiliu vaikšto, turbūt iš nugaros norėjo apeiti. 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos): https://streamable.com/833rk
×
×
  • Kurti naują...