Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Krokodilas_Vasilijus

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Krokodilas_Vasilijus

  1. -50% procentu zaideju prarasit. sekmes ir taip jau tam lv priesinsultine busena o cia dar cbuga isemat juokinga.
  2. Tave čbugeris sucbugino kas neaišku, vos ne vienoje vietoje stovi ar čia sunku pataikyti? Laukiu verdikto norit pafilmuosiu milijonus movie'ku kur taip daužysiu. Gal iškart duokite unbana ką? O tu jahai tai vpš mesgaliuks. LAISVAS.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignatij_Samp Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Erikas_Kviz Kodėl buvote užblokuotas: Tipo pašalinis grobime nors keliau rida. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas: https://imgur.com/Woqse04
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Krokodilas_Vasilijus Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Norėčiau padaryti žymiai įdomesnius darbus. Kodėl tai yra naudinga?: Vis daugiau žmonių norės į tam tikrą darbą ir visi darbai bus sąvotiškai įdomus. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Norėčiau pasiūlyti padaryti įdomesnę rangų sistemą. Pavyzdžiui: Pareigūnas su 1 rangų gali imti beveik visas transporto priemones kurios netrukdytu kitiems ir jam galima patruliuoti tik tam tikroje vietoje pavyzdžiui: /tplv, LV ratai, ir kitos serverio įžymios vietos. Taip pat gali būti ir su kitais darbais. Tai padarytų visai įdomesnį žaidimą, tuo prasmė būtų ,kad pareigūnai dirbtu poromis.Pavyzdžiui: abu viename transporte stovi LV ratuose ir pamato , pravažiuojanti nusikaltėlį ir pradeda jį gaudyti. Aš sau įsivaizduoju šį patruliavimą kaip realiame gyvenime, patruliuoja pareigūnai tai yra nešaudo nuo stogo , ne rakina iš mašinos. Tai prieinu prie to, kad norėčiau, kad būtu įdomiau nors šitoje srityje. Nes kaip ir visi žino kad iš ,,gaujinių‘‘ RP mes negausime, tai gal nors ant civilių tai pabandom. Man atrodo daugeliui žmonių būtu įdomu bandyti vaidinti tam tikro darbo rolę, o ne važinėti per žmones trankytis, trukdyti ir panašiai. Laukiu jūsų nuomonių.
  5. Pažiūrėjau į fotkes atsisiunčiau, paleidus gta 10-20fps buvo po to išsijungė kompas dėkui už gerą gta. P.S kaip su 40fps tu vapšie žaidi?
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Krokodilas_Vasilijus Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema Kodėl buvote užblokuotas: Fly hack, važiuoju su savo padelniku iššoku iš mašinos kad parodyti mentams Vasilijaus galią ir gaunu baną. Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas:
  7. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Krokodilas_Vasilijus Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Bounty_Game Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/sVyn7 Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Draugai. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: 2-3 mėnesius Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P "https://imgur.com/a/03PMR
×
×
  • Kurti naują...