Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Misteris_Smitas

Administratoriai
  • Pranešimai

    3.125
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    36

Misteris_Smitas paskutinį kartą laimėjo Balandis 8

Misteris_Smitas turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

3.230 Forumo dievas

Apie Misteris_Smitas

  • Rangas
    DIEVAS
  • Gimtadienis
    1997.07.18

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Patirtis:
    Visa
  • Pinigai:
    Visi
  • Tr. priemonės:
    Sandking

Kontaktai

  • Discord:
    Smitas

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kaunas <3
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

35.507 profilio peržiūros
  1. Šiandiens 20:00 vyks paskutinis Velykų savaitės renginys ,,Drift eventas" 

     

     

  2. Šiandiens 19:00 vyks renginių vakaras. Prizai: kreditai, pinigai, patirties taškai, lagaminai, reti daiktai ir daug kitų.

     

     

  3. Šiandiens 19:00 vyks masinis DM eventas be cbug. Lauksime visų! Daugiau info: 

     

     

  4. Šiandien 19:00 vyks medžioklės event. Daugiau info: 

     

  5. Jau šiandien 20:00 vyks mašinų sumo renginys.

  6. Dicord platformoje vyksta gražiausio margučio konkursas. Prizai labai solidus. Kviečiu sudalyvauti visus.

    Taip pat jau rytoi vyks pirmasis Velykų savaitės renginys ,,Mašinų sumo". Lauksime visų

  7. PRIŽIŪRĖTOJUI, ĮSPĖJANT BE PAPEIKIMO, ANKETOS ŠABLONAS 1. Prižiūrėtojo slapyvardis: Misteris_Smitas 2. Įspėto VIP nario slapyvardis: Mazas_Pukas3. Įspėjimo priežastis (ar taisyklė): įž4. Skirtų įspėjimų kiekis: 15. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  8. Sveiki, gerbiamieji. Kaip ir kiekvienas metais Las-Venturas.LT Administracija kartu su projekto komanda sveikina Jus ir Jūsų šeimas su Šv. Velykomis. Kaip ir per visas šventes, projekto komanda suplanavusi krūvą renginių su puikiais prizais. Nepraleisk progos sudalyvauti ir laimėti! Primename, kad Velykų savaitės metu [03-31 iki 04.08] vyksta ir speciali Velykų užduotis, plačiau serveryje /velykos. Taip pat iki balandžio 8 d. vyksta akcijos paslaugoms. Pirkdami jas gausite + 25 proc. daugiau nei įprastai! Pagrindinė užduotis Margindamas kiaušinius gražiausiai pavasario šveintei Velykų Zuikis pastebėjo, jog kiaušinių jam tikrai pritrūks. Todėl Velykų Zuikis nusprendė kreiptis į tave su prašymu pristatyti į jos namus pilną kiaušinių dėžutę. Pirmiausia tam, kad kiaušinius galėtum saugiai sudėti tau reikės kiaušinių dėžutės. Žinoma, jog ji yra palikta prie vienos iš užkandinių Las-Venturas mieste. Kiaušinių dėžutę sudaro 17 kiaušinių. Visi kiaušiniai palikti žuvingų vietų salelėse (1 kiaušinis - 1 salelė), kurios yra miestų ir miestelių apsuptuose vandenyse. Tam, kad galėtum sėkmingai pasiekti žuvingų vietų saleles tau reikalingas vandens transportas. Jeigu neturi nuosavo laivo, tuomet gali išsinuomoti valtį (/gps > Pramogos ir veiklos > valčių nuoma). Surinkęs pilną kiaušinių dėžutę perduok ją Velykų Zuikiui. Jis tavęs lauks savo namuose - /kurnamas. Papildoma užduotis Velykų bobutė kas 15 minučių vienoje iš Las Venturas miesto vietų paliks margutį. Apie tai bus pranešama visiems vieša žinute. Gavęs pranešimą nuvyk prie palikto margučio, vienas ar su kitų pagalbą jį išlukštenk ir už tai gauk saldainius. Palikto margučio vietą surasi su komanda /kurmargutis Savo turimus saldainius galėsi iškeisti į prizus Velykų parduotuvėje - /kurparduotuve Velykų savaitės renginiai ir konkursai 04-02 Mašinų Sumo - Renginio organizatorius @Bruno_Linn | 📌 Daugiau apie renginį 04-03 Medžioklė - renginio organizatorius @Monte_Gangga | Tema dar nepaskelbta 04-04 Masinis DM - renginio organizatorius @Monte_Gangga | Tema dar nepaskelbta 04-06 Bulių kautynės - Renginio vedėjas @Josh_Vercetti | Tema dar nepaskelbta 04-07 Renginių vakaras su Administracija ir Drift Eventas - Renginio organizatoriai Las-Venturas.lt Administracija ir @Aim_Greg| Tema dar nepaskelbta 03-31 - 04-07 Gražiausio margučio konkursas - rengino organizatorius @Misteris_Smitas (konkuras vyksta Discord) Visą savaite vyks įvairūs renginukai serveryje, kurių prizai - kreditai, pinigai, patirties taškai, reti daiktai, lagaminai. Atsitiktinis žaidėjas pakomentavęs šioje temoje laimės 500 kreditų serverio paslaugoms įsigyti.
  9. Sveiki, pristatau Jums ,,Velykų savaitės“ vieną iš renginių - Drift eventą. Manau, tai vienas iš labiausiai užmirštų eventų šiame serveryje, tad kodėl neatkurus klasikos ir neišsiaiškinus, kas taps Drifto karaliumi? Evento data: 2024-04-08 20:00 Informacija: Važiuosite po vieną, viskas vyks FC kalne. Finalui kelsimės į TOKYO garažus. Bus sukurta /event komanda bei duodamas ,,ELEGY“ automobilis, tad dalyvių skaičius yra neribotas. Važiuosite po vieną, vertinsiu 10-balėje sistemoje. Etapuose išrinksiu 3-4 žaidėjus, kurie keliaus į finalą ir varžysis dėl prizinių vietų, kurių bus 3. Vedėjas @Aim_Greg Taisyklės: Draudžiama naudoti žaidimą palengvinančias programas. Drift.cs griežtai draudžiamas. Privaloma klausyti renginio organizatoriaus (Aim Greg) bei sekti jo nurodymus. Už nurodymų nevykdymą - diskvalifikacija. Evento vietos: Atrankų etapas, FC Kalnas: Finalai, TOKYO Garažas: Prizai: 1 vt. 2,500 kreditų + CJ laikrodis. 2 vt. 1,500 kreditų + auksinis lagaminas 3 vt. 1,000 kreditų + 2 bronziniai lagaminai. Iki susitikimo!
  10. Šiandien apie 18 valanda vakaro, surengsiu kelis eventukus. Prizai: kreditai, pinigai, patirties taškai, lagaminai. Kviečiu visus sudalyvauti.

×
×
  • Kurti naują...