Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


John_Nike

Nariai
  • Pranešimai

    111
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario John_Nike

  1. nu tai sv, tas karatė bšk juokingai skamba koki boksa va palankyk rimčiau atrodo muythai ph visai
  2. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Nike 2. Kokios modifikacijos ieškote: Timecyc 3. Išsamiai papasakokite kokios modifikacijos norite: Va kaip šitoje nuotraukoje norėčiau tokio pačio, kažkada turėjau ant pc šitą, bet dbr niekur nerandu, jeigu rastumėte duočiau +rep limitą visą. 4. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nebūtina): https://imgur.com/a/LuSrNs2 5. Ar nebus problemų su atsiskaitymu?: Nebus.
  3. Kažkodėl kai tave įžeidžia dedi įspėjimus ir pnš ane, tas pats su tuo black evilu buvo tokia užuomena, manau ir tu turėtum būt nubaustas ponas.
  4. "Turėjai 2 įspėjimus, uždėjau dar už šitą birbink genį toliau."
  5. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: John_Nike 2. Administratoriaus slapyvardis:Artis_Gta 3. Administratoriaus nusižengimas:Nepagarba serverio žaidėjams, bei administratoriams. Toje temoje matosi aiškiai, kaip AP įžeidinėja serverio žaidėją.T.y Black_Evil. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. per daug gerai šaudau krc šitam serve...

  7. Nes ketvirtą kartą bėgdamas berods pamačiau kad jau ten campini :DDD sako iš kur matei....
  8. Koks dar extra :DDDD apie ką mes kalbam chebra :DDDD o dieve....crazy, kad tu sukrenti kai aš šaudau su 50 fps, o tu su 350fps tai neiškok ten kur nereikia smegenu ok.O dėl wh tu galvoji aš tavęs ten nemačiau ;DDDD tik pribėgau arčiau duobės ir iškart mateisi....Ir įkelk visą pilną video, o ne iškarpęs :DDD ten kur kelis kartus už duru campinai ir nepamačiau gal 3x iš eilės nušovei:DDD apgailėtini įrodymai.Be to, kaip sakai, kad extra pasižėkit kai aš duobėj buvau kulkos ėjo į kojas o ne į galvą extra sako :DD.
  9. Atsiblokavimo anketa 1. Jūsų slapyvardis: John_Nike 2. Administratoriaus slapyvardis: Tom_Hardy(henite) 3. Užblokavimo priežastis:Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/VSNGUsL
  10. Sveikas, su direktorija bandžiau nepaėjo, tačiau su gta_sa.set paėjo, prisijunk į servery ir susisiek su manimi jei nori duosiu 150,000€.
  11. Sveiki, kažkodėl sampą crashina bandžiau ir gta ir samp perrašyt vistiek tas pats...Ir folderi bandžiau naują sukurt vistiek crashina gal galit padėt?? Atsilyginčiau 150k
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:John_Nike Klaidos, kurią pastebėjote aprašymas: kai parašai /stebeti betkokį žaidėją ir parašai /baigti atsirandi ligonineje ir eina laikas tipo, lyg būčiau miręs, Patirti nuostoliai (jei nuo klaidos patyrėte tam tikrą žalą - viską plačiai aprašykite, bei nurodykite ~tikslią datą ir laiką):Didelių nuostolių nėra. Vaizdinė medžiaga, kuri suteiktų papildomos informacijos apie klaidą:
  13. Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Dede_Vasia(pildo john_nike) 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Airis_Space 3. Jūsų kaltinimai: Čytinimas. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  14. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Dede_Vasia(pildo john_nike) 2. Administratoriaus slapyvardis: Hot_Anonymous 3. Administratoriaus nusižengimas: Nelygybė, vieniems priimta tas pačias banned kitiems ne. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  15. ŽBLOKAVIMO APELIACIJOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė?:John_Nike(pildau už Dede_Vasia) 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?:Airis_Space Medikų direktorius, ir paklausyti su garsu sakė Dede_Vasia. 3. Užblokavimo priežastis?:Čytinimas. 4. Papildomi komentarai: Neturiu komentrų. 5. Vaizdiniai įrodymai, įrodantys žaidėjo kaltę:
  16. kas kaulą iš kokia 8-10m?

  17. Pirkėjo anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: John_Nike Kokį nekilnojamą turtą perkate?: Verslą normelesnį kokį. Jūsų siūloma kaina: iki 10m.
  18. Tikrai puikiai idėja, jeigu inai būtų įgyvendinta būtų labai smagu, tačiau tai užimtu labai daug darbo skriptinant.
  19. Sveikas, labai malonus, draugiškas, padedantis žmogus esi, dažnai serve bendraujam ir esam kolegos. Sėkmės siekiant tikslų.
  20. Sveiki, skelbiu statymus NBA,kurie vyks šiąnakt, linkiu sėkmės statantiems. [NBA] Portland Trail"BLAZERS"(1.60) - San Antonio"SPURS"(1.50) Statymai priimami iki 01:50 [NBA] Charlotte"HORNETS"(1.40) - New Orealns"PELICANS"(1.60 ) Statymai priimami iki 23:50 [NBA] Dallas"MAVERICKS"(1.70) - Los Angeles"CLIPPERS"(1.50 ) Statymai priimami iki 01:50 [NBA] Miami"HEAT"(1.60) - Utah"JAZZ"(1.50 ) Statymai priimami iki 00:50 Norint pastatyti susisiekite su manimi žaidime /sms John_Nike
  21. Neįsivaizduoju Kalėdų be šeimos, advento kalendoriaus ir Kalėdų eglutės.Linksmų švenčių visiems!
×
×
  • Kurti naują...