Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 11 / 200

Versija: LV 7.7.7


David_Hart

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie David_Hart

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Rimtuoliai, jei filmuojat, tai ir kelkit viską, o ne iškarpinėkit kur tik pataiko :D Maugliai juokinat

  2. eik tu *Myliu Las-Venturas.lt* korumpuotas indijos milicininkas
  3. Si dorento uno talsa ba risa don gara tuna
  4. Zinot ka pasakysiu? Islyskit i lauka, pimpiai
  5. @Andrius_Derbi, prisidirbai matau :DD Kapstykis pats https://imgur.com/a/KMIJn  https://imgur.com/a/ibF2V

    1. Edas_Bmw

      Edas_Bmw

      xdxdddddd administraciniu baudu sampe xDDDDDDDD

  6. susikures anketa pradazna ir ahuielini *Myliu Las-Venturas.lt* vaikas. nu jus ir rimti ciuvakai. Is pradziu prie bazaro, po to prie zajavo. Krentat kaip mesa ir verkiat. Kozna diena reikia cia filmuot, gerai kad dar manes nebanino. Buvo exe, buvo geriau, o dabar sitas burundukas tosha is ryzyno pabeges neatskiriantis kur cytas kur ne priims anketa
  7. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: David_Hart Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: naujų užsiregistravusių naujokų patvirtinimas. Kodėl tai yra naudinga?: mažiau manau bus čyterių, nes dabar neįmanoma pro tplv pravažiuot, visada miršti. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Registruojantis į serverį naujam vartotojui, tai yra naujokui nebūtų galima iš karto prisiregistruoti. Patvirtinimą reikėtų gauti iš projekto savininko, arba jo paskirto padėjėjo. Jeigu žaidėjas tikrai nori šiame projekte žaisti, jis palauks. Manau nustebs šią sistemą pamatę naujokai.
  8. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: David_Hart Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: The_Morelo Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: apčioje Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: draugai Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: kelias savaites Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " https://imgur.com/a/8AXsv visos nuotraukos.
  9. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: David_Hart 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Barry_Thorne 3. Dėl ko giriate administratorių: padėjo, į visus iškilusius mano klausimus jis atsakė. Didelis ačiū jam.
×
×
  • Kurti naują...