Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Selga_Sport

Nariai
  • Pranešimai

    115
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    6

Viskas, kas paskelbta nario Selga_Sport

  1. 1. Jūsų slapyvardis: Selga_Sport2. Administratoriaus slapyvardis?: @Jonas_Slash 3. Užblokavimo priežastis?: Cytinimas4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Selga_Sport2. Kaip sekėsi kurti eilėraštį?: nrml3. Jūsų eilėraštis: Gal lauke ir pavojinga,Virusų ore nestinga,Bet Velykas paslapčiaGalim švęst ir širdyje! Las-Venturas projekte! Su velyku misija,judam mes nakčia Nepasiduodam mes visi Nes žinom ,kad prizai bus geri.
  3. Sveikinu visus su Šventom Velkom ir sekmės kiaušiniu ieškant ❤️
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Selga_Sport2. Administratoriaus slapyvardis?: Serveris3. Užblokavimo priežastis?: Jetpack naudojimas4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  5. Premium GFX DARBAI!!!

  6. Darbas sėkmingai atliktas! Padariau jūsų norimą userbara. Liekate skolingas 7 forume "patinka" man! arba 7.000 serverio pinigu atsiskaityti per 24 valandas arba busite itrauktas i blist.
  7. Premium kokybės grafikos darbai!!!

     

  8. Darbas sėkmingai atliktas! Padariau jūsų norimą userbara. Liekate skolingas 24 forume "patinka" man! arba 25.000 serverio pinigu atsiskaityti per 24 valandas arba busite itrauktas i blist. Avataras Parašas Userbaras
  9. •Darbas nebus daromas ,nes nebuvo laikomasi taisyklių.•
  10. Užsukit nepasigailėsit.

  11. Coming soon 3D avatarai bei parašai neatliekami su C4D.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matas_Rabaco Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Forumui Kokia tai sistema?:- Kodėl tai yra naudinga?:Avatarai buti daug labiau HD Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: padaryti jog leistu kelti iki 50MB Avatarus,Parašus,Userbarus ir padaryti jog avatarai atrodytu didesni ir užimtu tuos kraštus čia yra HD Čia kaip sumažini ir ikeli i foruma.
  13. Darbas sėkmingai atliktas! Padariau jūsų norimą userbara. Liekate skolingas 7 forume "patinka" man! arba 7.000 serverio pinigu atsiskaityti per 24 valandas arba busite itrauktas i blist. • Kita syki geriau persiskaitykite taisykles, juose reikalauja paspausti ant temos "patinka".
  14. Darbas sėkmingai atliktas! Padariau jūsų norimą userbara. Liekate skolingas 10 forume "patinka" man! arba 10.000 serverio pinigu atsiskaityti per 24 valandas arba busite itrauktas i blist. • Kita syki geriau persiskaitykite taisykles, juose reikalauja paspausti ant temos "patinka".
  15. Darbas sėkmingai atliktas! Padariau jūsų norimą userbara. Liekate skolingas 10 forume "patinka" man! arba 10.000 serverio pinigu atsiskaityti per 24 valandas arba busite itrauktas i blist.
  16. Darbuotojai @Matas_Rabaco @Frankis_Electro @Eimantas_Osteen ATLIEKAMI DARBAI Forumo Avatarai/Parašai. Youtube/facebook coveriai, avatarai. Nuotraukų redagavimas. Logotipai Darbuotojų rangų paveiksliukai (direktoriams/pavaduotojams). Coming soon 3D avatarai bei parašai neatliekami su C4D. Taisyklės 1. Ne offtopinti. 2. Su temomis "GFX arba Graphics" NEDARAU! 3. Su abstract NEDARAU! 4. Komentarai kaip "Mokinkis" , "Nepatariu toliau kurti GFX parduotuvės" ar panašūs netoleruojami. 5. Su punktu 4. Spalvos , nepriimu su tokiu kaip : "4. Spalvos : Priderink" 6. Jeigu darbas nepatiko, privalai atsiskaityti. 7. Komentarai kaip "Ar dar ilgai?" , "Ar jau darai?" taip pat netoleruojami. Visi darbai bus padaryti. Jeigu supratote dėkite +rep ant šitos temos kitaip darbas nebus daromas. Už taisyklių parašytų viršuje nesilaikymą, gręsia BLACKLIST. Anketa Darbo tipas: Darbo dydis: Darbo spalvos/fonas/tema (jeigu nurodote temą, darbo spalvos nebūtinos): `Darbo užrašas: Papildoma informacija: Kaina Kainos reguliuojamos pagal darbu sunkuma darbuotojas nustatys kaina jei kaina netiks jums visada per a.z galima nusidereti jog nuiimtu 1-2k kaina negali virsyti 40k Blist - Išsipirkimas uždėti skolinga reputacijos kieki ar /duoti serverio valiutos kieki. V_P - Edgar king `1 ispejimas už taisykliu nesilaikyma. V_P - V_P - V_P - V_P -
  17. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Matas_Rabaco2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Stanke_Vic3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Stanke_Vic jaučiasi jog jis yra dievas ir gali daryti ka tik panorėjas su policijos darbo komandomis.4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas):
  18. Televizijos laidai bankrutavus po dveju metų vel startuojame. šis televizijos reportažas gali būti nepriimtinas vaikams ar jautresnės psichikos žiūrovams. šie reportažai nėra paremti tikru las-venturo serverio įvykiais. GFX KŪREJAS @Einaras_Bmw Pasaulio biliardo čempionato turnyras įvyko las-venturas mieste ir kagi kagi gryžęs po ilgos pertraukos Nikodemas Vytuvis klyčka ''Juodas'' ir vel dominuoja biliarde ,bet šikart piniginis prizas sieke virš 15.000.000$ kova buvo sunki ir reikalavo daug ištvermės bet Nikodemas nepasidavė ir išplešė pergale ir dabar galės viska sau leisti su tokiu simboliniu laimejimu. Top 5 laimetojai. @Nikodemas_Vytuvis @Alan_Hill @Eimis_Toshiba @Stasys_Meqis @Artis_Gta Nužudytas policijos viršininkas @Matt_Jace 2019/03/19 Matt Jace važiavo namo kai netikėtai į jo mašina isireže kita Matt prarado samone ir tada vienas iš Ballos gaujos narių jį ištraukė iš mašinos ir nušovė mumis ileido pasikalbeti su vienu iš ballos gaujos narių jis mums pasakė jog viskas buvo suplanuota iš anksto ir jog jie stebejo Matt jau pora savaičiu prieš pradedami operacija viskas vyko greitai ir be liudininku kaip supratau Matt buvo skolingas nemaža pinigu suma Ballos vadeivai. šiandienai tiek netrukus orai.
  19. Pasistengsiu dėti daugiau įvykiu i laikraščius dėkui už palaikyma. Dekui dekui.
×
×
  • Kurti naują...