Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Micro_Riveras

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

23 Pradedantis siekti tikslų

Apie Micro_Riveras

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.751 profilio peržiūros
  1. Ryžui pasiūlymas: 

    69dc04a47561d3a66df105d2d8afefbc3.png

  2. Asfaltas, o prie jo vien dykumą, jei per LV6 gimtadienį pasirodys ~300 žmonių, o čia sunaudota objektų tikrai daug, tuo labiau CreateObject formatu, tad ši vieta gal ir graži - bet per ta gimtadienį nieks ir nevažiuos kurie turi low pc, ir aš tuo pačiu nes ten fps dropas iki 10 bus. Taip pat nieko gero neišeis (daug crashų), prarasim žaidėjus O map'as, trūksta kažko, galbūt pats pagrindas nebūtų vien iš juodos spalvos, o turėtu ir derėti prie aplinkos 8/10 Keep it going.
  3. Atsiprašau jog komentuoju, o pats kartais tas Juan_Tap nežaidžia su anti stun? Pastunino, bet gavo dmg nuo juan'o. Interested P.S Tuo pačiu ir Juan'ui nenusiema hp, šaudosi - o hp neina. O /suvis nereaguoją?
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Colone_Fuhrberger Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Justas_Martinez Užblokavimo priežastis: free ban Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  5. J Kad aš ant jo nestumiu Kur tu matai tą "stumimą". Aš esu karalienė, o per kokią vietą aš jį teršiu, mažuti? Prie ko čia tas adresas? Orentuojiesi aplinkoje pats?
  6. 1. Jūsų V_P Colone_Fuhrberger 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Direktorių konstitucijos pažeidimas. Pažeidžiamas 3, 3.2 punktai direktorių konstitucijoje. Kuris nurodo: 3. Direktorius turi rodyti gera pavyzdį savo darbuotojams bei kitiems serverio žaidėjams 3.2. Nepagarbus elgesys, darbuotojų žeminimas, žaidėjų įžeidinėjimas Šaltinis: https://goo.gl/FZNoUv 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Direktorius 4. Įrodymai: Mano nuomonę - direktorius turi atsakyti už savo veiksmus. Taikyti griežščiausią bausmę. Žaidėjų žeminimas, viešai: Tuo metu buvo gan itin daugokai prisijungę administratorių: Primenu: Į šį papeikimą, daugiau neatsakysiu, kadangi įrodymai aiškūs. Sprendimą kuris manęs netenkins - Apskūsiu. #LVMAKEGREATAGAIN
  7. Sveiki, per mobilų internetą esu užblokuotas, kodėl?

    @Slaptas_Admin, @Invision_White

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Slaptas_Admin

      Slaptas_Admin

      Naudojantis mobiliu internetu, interneto tiekėjai visada suteikia tuos pačius IP adresus savo naudotojams. Galimai gavo kažkas ban, o dabar tau sutapo su tuo IP. Kreipkitės, kad suteiktų statinį IP.

    3. Danny_Williams

      Danny_Williams

      Mokyklos wifi nesinaudok 

    4. Arvydas_Torresas
  8. @Iam_Leesin special for you :)

     

    22q453.jpg

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  6 daugiau
    2. Ledas_Competiv
    3. Jonas_Nikez

      Jonas_Nikez

      Gal tau reikia psichologo paslaugų nes matau pize su galva

    4. Lil_Pump

      Lil_Pump

      Paėmiau misha į pavus, nes pagetins naujokus

×
×
  • Kurti naują...