Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Evilas_Jacasas

Nariai
  • Pranešimai

    77
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

18 Naujokas

Apie Evilas_Jacasas

  • Rangas
    Narys

Paskutiniai lankytojai

557 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų slapyvardis: Evilas_Jacas 2. VIP nario slapyvardis: Rokas_Code 3. VIP nario nusižengimas: čytas 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sako leistinas dalykas :DD wh nuo kada leistinas? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  3. Jūsų slapyvardis: Evilas_Jacas 2. Administratoriaus slapyvardis: Artis_Gta 3. Administratoriaus nusižengimas: Viskas prasidejo kad surakinau ji /tplv jis man pradejo sakyti kad negaliu rakinti /tplv aš jam sakau kad galiu tomet Auris_Gasolis mane svaide nuo moco ir uzfrezino tomet parašiau i /adminams kad unfreze atfrizino. Artis_Gta mane viel freeze padare, atsitelino Edvis_Waro atfrizino toliau Artis_Gta su komanda frezino. Trys freeze 3 isp. Labanaktis fri admin. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/KCKbN https://imgur.com/a/c5Vg0
  4. . Jūsų slapyvardis: Evilas_jacas 2. Administratoriaus slapyvardis: Senas_Vilkas 3. Administratoriaus nusižengimas: atgetina ir nušauna tai nusižengimas esu pats gaves admin isp už tokius bairius 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/mha9l
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Evilas_Jacas 2. Administratoriaus slapyvardis: Senas_Vilkas 3. Administratoriaus nusižengimas: Jis išmete žaideja už netinkama varda pavarde tai nusižengimas nes tai nera /baudimai jokio reasom kad ne toks V_P už tai yra baninama jeigu turi 2 isp tai kam kickina tegul kitas banina, parašiau i /adminams kad būtu ispejimas Vilkui kreipiaus i The_Deus prižiuretoja, Vilkas dejo man mute už /adminams ne tam tai nusižengimas.Rašo 1/3 netinkamas V_P o galiu paklausti ka darysi po to kai bus 3/3 irgi kickinsi? ar parašysi /ats jam kad išeitu iš servo 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. . Jūsų slapyvardis: Evilas_Jacas 2. Administratoriaus slapyvardis: Delcas_Samp 3. Administratoriaus nusižengimas: jis padare labai didele klaida neisižiurejas gerai i čhatus ka visi parašiau viena kart žvengalus jis mane užmutino už flooda 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Evilas_Jacas 2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Arma_Info 3. Užblokavimo priežastis: free starai x4 už ta pati jis man sako kad anuliavo nors man jis bauda dave tomet pasakiau ir dejo dar karta už tą pati 4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  8. jeigu iš dvieju kulku nupisi žaideja tomet tu dievas
  9. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė):George_Samper 2. Kuom jį kaltinate?:bbz magas iš vienos-dvieju kulku nupiso su cbuginti negalejo taip greit 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos):
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Evilas_jacas 2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Dovis_Turkey 3. Užblokavimo priežastis: čytas nusisukes kala Black_Vrs, 12-13 sekunde irodo kad jis ten nušauna prieša ir parodo chate 4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  11. Sako nera tokio baudime net nekelsiu banned prašyk atbanins musu tosha.
  12. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Evilas_Jacas Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Max_Tosha Kodėl buvote užblokuotas:blogas blokavimas parodyk kad blogas Nuotrauka ar video, kur matomas Jūsų užblokavimas:
  13. /senainfo /info lenteles nera iškarto atmesta, video turi but 2 min mažiausiai nes tomet tik išmeta afk lenetele.
×
×
  • Kurti naują...