Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ereshkigal_Edelweiss

Nariai
  • Pranešimai

    501
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Ereshkigal_Edelweiss paskutinį kartą laimėjo Kovas 10 2022

Ereshkigal_Edelweiss turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

766 Žvaigždė

Apie Ereshkigal_Edelweiss

  • Rangas
    Nuolatinis

Kontaktai

  • Discord:
    Ereshkigal_Edelweiss#1112

Profilio informacija

  • Lytis:
    Moteris

Paskutiniai lankytojai

9.731 profilio peržiūros
  1. Šiandien 21:00h kviečiu pažaisti Scribble/Garticphone. Lauksiu 9-ame pokalbių kanale.

  2. Šiandien 21:00h kviečiu pažaisti Scribble. Lauksiu 9-ame pokalbių kanale.

  3. Kviečiu visus pažaisti šiandien 21:10h Garticphone. Lauksiu 9-ame pokalbių kanale.

  4. Kviečiu visus šiandien 21:10h pažaisti Scribble ar Garticphone. Lauksiu 9-ame pokalbių kanale.

  5. Vardas_Pavarde: Ereshkigal_Edelweiss Spėjimas: 26
  6. Aktyviausiu savaitės direktoriumi tapo Mechanikų firmos direktorius @Jonas_Abolys - 1084 minutės. Į darbo seifą bus pravesta 1.000.000€ serverio valiutos. Aktyviausiu savaitės pavaduotoju tapo Spec. pajėgų firmos pavaduotojas @Vytas_Likes - 978 minutės. Į darbo seifą bus pravesta 500.000€ serverio valiutos.
  7. IŠRINKTAS NAUJASIS LIGONINĖS DIREKTORIUS Kad ir kaip gaila, tačiau per praeitus medikų direktoriaus rinkimus nepasirodė potencialus kandidatas, todėl teko pratęsti atranką. Šį kartą norintieji turėjo parašyti motyvacinį laišką, kas turėjo būti lengviau, nes galėjo rašyti laisva forma ir pasakyti viską, ką norėjo. Tai va, norinčių pretenduoti atsirado net penki, tačiau tik trys iš jų parašė laiškus. Frank_Soprano: pats trumpiausias laiškas iš visų, o naudingos informacijos dar mažiau. Norėtum viską daryti kuo paprasčiau, tačiau bent leistum medikams, perėjusiems specialius kursus, gauti daugiau algos. Dėl išbuvimo laikotarpio taip pat nėra aišku, be to, turi nekokią praeitį ir nesi aktyvus. Manau tau dabar reiktų tiesiog pamėginti gauti pavaduotoją, kad įrodytum savo pasiryžimą vadovavimui. Antanas_Banditas: ne, ne, ne! Nesuprantu, kodėl galvojai, kad šį kartą laimėsi, jei prieš dvi dienas to padaryti nesugebėjai. Parašei beveik viską tą patį, ką ir ankstesnėje anketoje, taip pat Discord gyreisi, kad jau esi direktorius. Pasikartosiu ir pasakysiu, kad tau trūksta lojalumo medikų darbui bei serveriui. Taip, esi suaktyvėjęs, pražaidi/pradirbi normaliai, tačiau tuo viskas ir baigiasi. Šį kartą neužtenka vien noro būti direktoriumi, reikia ir įrodyti, jog esi vertas būti medikų valdžia. Justis_Brookas: iš visų kandidatų viską išsamiausiai aprašei, pateikei ir kelias naujas idėjas, tik siūlyčiau nepritaikyti idėjos nr. 4, kadangi gautųsi daug foto darymo, forumo pildymo ir būtų nepatogu tiesiog. Pats laiškas buvo tikrai geras, viskas parašyta aiškiai bei suprantamai, tikrai parodei savo motyvaciją bei aiškius planus. Tave atsimenu dar iš savo medikų eros, o joje tikrai nenuvylei ir buvai labai aktyvus. Tikiuosi nepasikeitei per metus ir vis dar užduotis mėgini atlikti kuo sąžiningiau bei geriau. Manau neteks nusivilti tavo direktoriavimu, tad linkiu sėkmės ir iškilus klausimams būtinai kreipkis. *Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų pareigos bus perleidžiamos antram pagal gerumą pasirodžiusiam kandidatui (būk geras, išbūk).
  8. KAS NUSIPELNĖ LIGONINĖS DIREKTORIAUS POSTO? Šie rinkimai buvo patys sunkiausi, kadangi visi kandidatai pasirodė silpnai ir visi turi nekokią reputaciją. Teko galvoti tikrai ilgai, tačiau sprendimą vis tiek teko priimti. Tad kas gi tapo naujuoju ligoninės direktoriumi? Antanas_Banditas: ir vėl tu. Mėgini pildyti grynai į kiekvieną direktoriaus postą, gal nustok jau? Kad ir nepavydėtina situacija serveryje, tačiau vis tiek nerinkčiau tokio, kuris pildo visur, kur tik galima. Pačioje anketoje nusišnekėjai, Discord taip pat. Ne visi klausimai atidžiai perskaityti, keliose vietose atsakei net ne į temą, be to, reikėjo penkių charakterio savybių, o tu paminėjai šešias. Taip pat Discorde klausiau, kodėl grįžti tik tada, kai prasideda rinkimai, o tu atsakei „čia yra kas veikti“. Trumpiau tariant, tavo atsakymai yra nelogiški ir nesi vertas direktoriaus, nes nori jo vien tam, kad turėti ir nesigilini į tai, kokio darbo jis. Dark_Boy: anketą užpildei pamokų metu, todėl tikrai nesistengei. Irgi nieko naujo nepamačiau, taip pat su charakterio savybėmis buvo neaiškus atsakymas: „Požiūris į darbą,Užsispyrimas į pareigas,Draugiškumas darbe,Požiūris į kolegas mandagus,požiūris į bendrą darbo veiklą, požiūris į bendrą darbo taisyklės ir nuostatos“. Randu mažiau savybių. Discorde paprašiau konkrečiai įvardinti, ką naujo padarysi, tačiau vis tiek parašei, kad bandysi padaryti kažką naujo. Irgi ne visi klausimai normaliai atsakyti, kai kurių atsakymų pilnai nesupratau. Mantas_Vikrutis: anketa net neatitiko reikalavimų, nebuvo paryškintas tekstas, forumo slapyvardis nesutampa su žaidimo, taip pat labai mažai ką parašei. Nepateikei ir jokių naujų idėjų, vos, vos nebent pasitaisei, kai uždaviau papildomus klausimus Discord. Serveryje esi žinomas kaip įkyrus žaidėjas ir gana konfliktiškas, nors minėjai, kad gali būti ir tylus. O atsakymas toks: ligoninės direktoriumi netapo nė vienas kandidatas, kadangi visi pasirodė prastai ir vien todėl, jog serveris žlunga, nereiškia, jog ir firma turi žlugti. Laikina direktore ir toliau būsiu aš, tačiau lauksiu jūsų motyvacinių laiškų forumo asmeninėse žinutėse dėl kandidatavimo į medikų direktoriaus postą. Būsiu laikina direktore iki tol, kol atsiras žmogus, vertas šios kėdės.
  9. TURIME NAUJĄJĮ TAKSI DIREKTORIŲ Kadangi vakar pareigas netikėtai paliko Turbo_Max, nutariau nedaryti rinkimų forume. Buvęs direktorius paliko tikrai gausų kolektyvą, todėl daviau šansą pasireikšti darbuotojams. Tik gaila, jog beveik niekas nenorėjo, tačiau nenuostabu, kai yra tokia serverio situacija. Na, bet atsirado vienas kandidatas. Į taksi direktoriaus pareigas pretendavo tik Koala_Stonkus. Kalbant Discord'e jis parodė savo motyvaciją ir jo negąsdino, kad per dienas žaidžia tiek mažai žmonių. Šnekant daugmaž išgirdau viską, ką norėjau, todėl manau, jog Koala nenuvils manęs. Jis yra draugiškas, charizmatiškas, turintis aiškias idėjas, nebijantis prisiimti atsakomybės, sąžiningas - visos savybės, kokių reikia geram valdžios atstovui. Daugiau kaip ir nėra ko pridurti, tad naujajam direktoriui linkiu sėkmės pareigose. *Direktoriui neišbuvus minimalaus laikotarpio bus skelbiami nauji rinkimai.
  10. Aktyviausiu savaitės direktoriumi tapo Tolimųjų reisų vairuotojų firmos direktorius @Edgaras_Karsonas - 1876 minutės. Į darbo seifą bus pravesta 1.000.000€ serverio valiutos. Aktyviausiu savaitės pavaduotoju tapo Tolimųjų reisų vairuotojų firmos pavaduotojas @Aurimas_Bosas - 536 minutės. Į darbo seifą bus pravesta 500.000€ serverio valiutos.
  11. Kviečiu visus šeštadienį 21:00h kartu pažaisti Scribble, lauksiu 9-ame pokalbių kanale. Laimėtojas gaus 1.000.000€ serverio valiutos.

  12. LAIMĖK 1000 KREDITŲ Spėk, kiek gims vaikų 2022.03.01 00:00-20:00h tarpe, ir laimėk 1000 kreditų. Prizas bus įteiktas atspėjusiam arba arčiausiai teisingo atsakymo buvusiam žaidėjui. Spėjimai priimami iki 2022.03.01 17:00. Nugalėtojas bus skelbiamas 2022.03.01 ~20:05h. Pamatyti statistiką galite https://www.worldometers.info/world-population/ Anketos šablonas: Vardas_Pavardė: Spėjimas: PRANEŠIMO REDAGUOTI NEGALIMA, BUS STEBIMA REDAGAVIMO ISTORIJA.JEIGU BUS PAREDAGUOTA VĖLIAU NEGU 10 MIN PO PASKELBIMO, LAIMĖJIMAS NEBUS SUTEIKTAS.
×
×
  • Kurti naują...