Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frederick_Brechlend

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie Frederick_Brechlend

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

787 profilio peržiūros
  1. gta_sa.set ištrinus jam nieko nepakeis, bandyk ištrinti pilnai visą GTA iš kompiuterio, perkrauti kompiuterį ir tada viską installiuoti.
  2. 1. Jūsų slapyvardis Rokiz_Clifordas 2. Administratoriaus slapyvardis Mister_Tedis 3. Administratoriaus nusižengimas nužudę su ranukomis kai paprašiau, duoti biški pinigų. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  3. 1. Jūsų slapyvardis: gytis_same2. Administratoriaus slapyvardis: sim gint3. Užblokavimo priežastis: cytininimas4. Vaizdinė medžiaga: nespejau tos fotkes pasidaryti nes crasha gavaus + mano accountas yra pavogtas bei uz tai gavau bana uz "ddos" grasinimus, galvojau kad tosha ale juokauja, nusipirkes unbana gavau vel bana ir nesupratau kodel o i savo acc negaliu ieiti niekaip nes ip keiciasi kas sekunde (dinaminis) ir gmailas netinkamas rasau per kita acc frm, nes gytis same uztildytas 2dienas o cia kito asmens paskolingas acc.
  4. degraduoju su muzonu, tokiu bet pohui csgo veliau
  5. baigiu degraduoti su tokia muzika bet pohui zjbs sakykit ka manot csgo veliau
  6. kvk hhhhhh @Dave_Jefferson kur ce citai 

    LKIe3.jpg

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Frederick_Brechlend

      Frederick_Brechlend

      XDD tavo tam faceite be anticheato irgi ileidzia einam hvh geriau hhhhh

    3. Nico_Hustlin

      Nico_Hustlin

      tai be :D 

      neidomu zaist kai zmogus cytina 😕

    4. Frederick_Brechlend

      Frederick_Brechlend

      seip fotke is hvh serverio bet nvm

      1'd uff ya $$$

  7. lv jau nebe zaidimas tampa o dm serveriui krv XDDD smagu kai necbugini ir tik valgai popkornus ir matai kaip kiti pykstasi del aimu bei kitokiu shudu XXDDDD 

  8. Piešinio nuotrauka: Kiek laiko piešėte, kokių sunkumų iškilo? 1minute Papildomas komentarass: ka 
  9. 1. Jūsų slapyvardis: gytis_same 2. Administratoriaus slapyvardis: edas_bmw 3. Administratoriaus nusižengimas: "pridaryk snargliau" izeidineja, mane be priezasties ir net nezinau kodel nieks jo nemutino turbut visi bijo dievo lv kuris, budamas sveciuose masinoj prie pc kapojo lv ir smagus 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  10. taip, mano ugis 1,55 sveriu 125kg dabar jo cbugint nemoku su 30fps ;(( gerai neteršk mano temos, su beviltiškais "big boys" parašu užrašais kai pažaisi cs'go ir nebepirksi vėl sau vipo 50 dienų galėsim pažaisti c'są o dabar ištyš.
  11. "kredus siunčiau" nerašyk shudu, hotui numečiau 8€ už jo užblokuota paskyra steamo. nurašytas? kažkaip pohui bent jau sutariu su normaliais žmonėmis o ne kaip tave per veiksmą 3x kartus per sandėlį praenša, taip esu ahuėnas bent jau ne samp'e pasirodyti, klaną įkūrdamas o cs'go pažaisdamas ir ką tu man? kai pasieksi, be 800x600 filmavimo su frapsais, samp'e ir su editinimu tada rašyk kažką o dabar out.
×
×
  • Kurti naują...