Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mickey_Adam

Nariai
  • Pranešimai

    190
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Mickey_Adam

  1. Šaunus atnaujinimai,šaunu matyti kai sistemos vis geriau gerėja
  2. Kaip pamenu visus laikus lv tai čia yra Osom ! dizainas man patinka toks,tą mėlyna spalva labai derinasi
  3. Visai darbas pagal mane per mažas ir nėra idėta daug darbo,soriuks nu man nepatiko 👎 galima buvo kažka įdomesnio padaryti
  4. Pažįstu tave iš senu ryžiku laiku ir galiu pasakyti kad esi įdomi asmenybe ,pas kuri nuotaika keičiasi kas 5 min (kaip pas merginas 😛 ) bet vis tiek esi afigenas žmogus su kurio įmanoma bendrauti ir niekados ne apgausi ir tame tavo didelis pliusas nes esi axuenas sajanas 😂😂😂
  5. Mapp darbas yra kokybiškas,bet yra tokių mažu minusu,bet svarbu nesustok ir toliau tobulėk !!!
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mickey_Adam2. Ar galėsite renginio metu būti serveryje: Taip
  7. Kažką sau naujo nepamačiau,tesiog redaguotos sistemos ir viskas,kažka galima buvo originalaus sugalvoti kad būtu tik šitam serveryje 😛
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mickey_Adam2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Lett_Life3. Užblokavimo priežastis: Čytas(Aim per gerai kulkos skrėja)4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mickey_Adam2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: John_Dmer3. Užblokavimo priežastis: Čyteris 4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  10. 1. Jūsų slapyvardis: Mickey_Adam2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Eimis_Toshiba 3. Jūsų kaltinimai: Negali vykti į Ginklų pasikrovimo sandėlį kur yra raudona zona ir negali bendrauti su klano nariais4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mickey_Adam2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Svaboda_Bumer3. Užblokavimo priežastis: Čyteris4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  12. Tyga_Swish video matosi kai atsitrenkei į stulpa ir tai cleo kuris neleidžia nukristi nuo transporto ir speed kuris leido tau nespaudinėt w kad įsibėgėti o tesiog spaudi laikai ir įsibėgėji.Jus galit juoktis Tyga_Swish ir Jack_Carloss kiek norit kad tipo nenaudojot čytu,bet jus galvojat kad visi buki o jus tiek vieni tokie sublendė,nu spėju jus padžiugint kad tai ne tiesa.Todėl manau kad jums laikas pasimokyti žaisti be čytu ir žaist normaliai ir tada gal ir būsit normalus las-venturo serverio žaidėjai ,o dabar tik mėto kaip "Šiukšles" kurios tik banina už čytus
  13. Sveikas Jack_Vrs jūsų užblokavimo anketa yra užpildyta čia :
  14. Sveikas Tyga_Swish jūsų užblokavimo anketa yra užpildyta čia :
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mickey_Adam2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Tyga_Swish3. Užblokavimo priežastis: Čytas4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mickey_Adam2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Jack_Vrs3. Užblokavimo priežastis: Čytas Matosi gale nuema iškart vos ne full HP iš šūvio su rapid,O lucas šalia buvo aišku bet jis nešovė matosi tessera.cs įrašytas matosi kad nešovėrapid kai nužud,nerodo kas nužudė4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  17. 1. Jūsų slapyvardis: Mickey_Adam2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Edas_Bmw3. Jūsų kaltinimai: Bendrauja su klanais vyksta į gp siuntas ir į narkotikus4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
×
×
  • Kurti naują...