Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tommy_Costell

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Tommy_Costell

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Nu nžn, žiūrėt vidosa reikėjo praskipinėjant, nes buvo daug užtemptų scenų dėl ko buvo labai lengva numatyt kas vyks toliau. Sėkmės tobulėjant
  2. Atnaujinimas tikrai pradžiugino savo kiekybe ir įdomumu. Ačiū jums už tai, kad neužmirštate atnaujinti savo serverio ir suteikti naujos įvairovės savo žaidėjams!
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tommy_Costello Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Į tai įeina daug esančių sistemų serveryje. Kodėl tai yra naudinga?: Padaryti patį žaidimą malonesnį, be jokių nereikalingų dalykų kurie šiuo metu egzistuoja. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Serveryje stengiamasi atkurti realų gyvenimą, bet šiuo metu manau yra šiek tiek persistengta ties diržais/šviesomis ir panašiai. Idėja būtų tiesiog išimti tuos skriptus kurie truputį erzina ir gadina žaidimo pilnavertį įdomumą. O detaliau šneku apie: 3. Greičio matuokliai. Turbūt didžiausias canceris sa-mp istorijoje kai jį sugalvojo įdėti į GRP ar panašaus tipo serverius. Taip, jie gal gerina truputį ekonomiką ar suteikia kažkiek tai darbo policininkam, bet tie flashbangai į akis tikrai nėra maloniausias dalykas. Su jais reiktų kažką truputį pergalvoti, žalias serveris turi truputį geresnę sistemą ties greičio matuokliais, todėl reiktų žiūrėti į tą pusę. Dėl nežymėtų policijos automobilių kurie gaudo greitį viršijančius žmones yra išties gera idėja ir šios net nereiktų keisti. 4. Asmeniškai man nepatiko, jog pareigūnai tave sušaudę gali iškarto pasodinti į kalėjimą ir tu nebeturi jokio šanso pabėgti nuo jo. Galbūt dar nesu tiek įsigilinęs į pačias serverio sistemas, bet tai buvo mano, kaip naujoko, pastebėjimas. 5. Pergrūstas miestas visokių atitvarų/nenugriaunamų ženklų ir panašiai. Jų yra tiesiog per daug, aišku visko naikinti nereikia dėl vaizdo, bet juos praretinti tikrai reiktų, o ir nuo to manau pareigūnams (galbūt) daugiau atsirastų darbo dėl non-rp darančių žaidėjų. Na šiam kartui tiek smulkių pakeitimų serveriui, kurių reiktų bent jau mano akimis. Daug bendraminčių nesitikiu rasti, bet tebūnie, bent ant širdies geriau išsakius savo nuomonę apie šį serverį iš naujoko perspektyvos. O šiaip bent jau kiek patyriau serverio sistemos yra šaunios ir matosi, jog yra stengiamasi dėl žaidėjų. Ačiū už dėmesį, galbūt dar kada papildysiu temą su kokiais tais pastebėjimais.
×
×
  • Kurti naują...