Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lunation_Ammu

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Lunation_Ammu

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Atsiprašau kad kišuosi bet, ar nebūdavo tokios taisyklės "Ką darysi kai mama pakvies tave valgyti blynus? - Sunaikinsi transporto priemone ir atsijungsi" ar ne taip? ir už tokį dalyką rašyti papeikimą seni nusimato tavo LV ateitis... :/
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Lunation_Ammu Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Staska_Sampas Užblokavimo priežastis: Trollhack.. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas :
  3. Išbandžiau su administratoriaus teisėmis. bet vistiek tas pats. Taip su visais serveriais tas vyksta..
  4. Ne prastas internetas viskas vakar veikė šiandien nebeveikia gali būt kad hardo problemos? nes pavyzdžiui žinau kad mano hardui beveik R.I.P.
  5. Sveiki, kai bandau prisijungti į serverį dingsta internetas.. o šiaip visur galiu su internetu daryt ką noriu kaip šita suprasti?
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lunation_Ammu 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Spikes_Piegel 3. Administratoriaus nusižengimo apibūdinimas: Pasigydė kai buvo šaudomas. 4. Įrodymai (būtina): https://youtu.be/KT8FTFxM004
  7. Peržiūrėk taksi nuolatine.. :D

  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lunation_Ammu 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Barry_Thorne 3. Dėl ko giriate administratorių: Kai tik užsiregistravau į šita puikų projektą, paprašiau pagalbos [/adminams] Barry_Thorne iškarto prisistatė ir viską aprodė, padėjo kuo galėjo, taipogi sekančia diena taip pat paprašiau jau būtent jo pagalbos, tik prašiau ir labai greit sureagavo ir padėjo viskuo kuo galėjo. P.S šaunus bachūrėlis +rep. :))))
×
×
  • Kurti naują...