Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

Nariai
  • Pranešimai

    1.411
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    10

Naujausi pranešimai paskelbė Frankis_Electro


  1. Suprantu, jog rep(/duotirep) gali žaidėjai tarpusavyje, už pagalbą, paslaugą ir pagarbą vienas kitam. Tačiau ta idėja, jog juos gali gauti iš automatinių event'ą atrodo beprasmė, žaidėjas geriau gautų kitų prizų daugiau ir panašiai. Repai be naudos, galbūt tai sena sa:mp serverių tradicija ar mada, tai pagalvojus, jog jie įneštų prasmės ne tik /topuose paimti topų vieta, bet būtų naudingesnis žaidėjams , visgi tai taškai kurių didelis kiekis surenkamas per laiką ir per pastangas. 

    • Repai gali būti reikalingi misijoms - surinkti tam tikrą kiekį reputacijos taškų arba jų duoti, taip galima sukurti daugiau misijų ir užduočių. 

    • Tad prieinant prie pasiūlymų - tai repų arba mums nereikia ir gali būti pašalinti arba padaryti, jog jų negautum iš niekur kitur tik iš žaidėjų arba atnaujinti ir padaryti, jog jie turėtų prasmę. 

     

    Temos pasiūlymas labai tinkamas reputacijos panaudojimui, už tam tikrą surinktą jų kiekį suteikti privilegija. 10 tūkstančių repų gan daug, sakyčiau galima 5 tūkstančius surinkus gauti tą +1xp/min. Na arba padaryti pasirenkamus dalykus, tarkim surinkus 5-10k repų gali rinktis ką nori gauti:

    +1xp/min
    Papildomas uždarbis darbe dirbant su tr. priemonę
    ir kitokie variantai.

     

    • Patinka 2

  2. prieš 21 valandas(-ų), Misteris_Smitas rašė:

    Dėl trečios idėjos PRIEŠ. Dėl to tie daiktai ir yra unikalūs ir šventiniai, nes jų neina kitaip gauti. Kitas dalykas kam tada skelbimų kontora? :D Gaunasi bereikšmis pastatas. Šiaip apibendrinus sutinku su pirma ir antra idėja. Dėl trečios, prieš

    „Dėl to tie daiktai ir yra unikalūs ir šventiniai“ - Nu jo sutikčiau, kad jie galėtų išlikti sunkiai prieinamais ir šie daiktia galėtų tapti paskata žaidėjui prisijungti į serverį ir dalyvauti šventinėse užduotyse, jog gautų šiokį tokį retą daiktą. Bet pažvelgus iš kitos pusės tai yra daiktas, kuris galėtų būti parduodamas. Trečio pasiūlymo svarba šioje temoje nėra tokia didelį, svarbiausi manau yra pirmi du, jog būtų įgyvendinti. 

    „Kitas dalykas kam tada skelbimų kontora?“ - Gali būti naudojama kitokio pobūdžio skelbimams. Kaip dabar yra /pardavimai verslai , būstai, garažai, tr. priemonės pardavinėjamos, vistiek būna skelbimų susiejusių su jų pardavinėjimais arba, jog ieško pirkti, taip pat būtų ir su lagaminais ir retais daiktais. Ne visi turėdami šiuos daiktus pardavinės juos /pardavimai, o kiti pamatydami skelbimą susimastys parduoti.

     

    • Skelbimų kontora galėtų būti šiek tiek atnaujinta panašiu principu kaip čia:

     

    Tik pasiūlymą pakoreguočiau taip: Padidinti kainą, didžiausias leistinas skelbimų kiekis būtų 10, o jie skelbtusi kas nuo 1 iki 5minučių(tame intervale galėtum rinktis)

     

     


  3. Anketos šablonas:

    1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveriui
    2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje išsamus aprašymas
    3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti):

     

    /pardavimai sistemos atnaujinimas

    Šios idėjos yra siūlytos keletą kartų, tačiau temos senos, nebepastebimos ir šie pasiūlymai/diskusijos liko be tam tikro sprendimo. Pasiūlymai tikrai geri, tad peržvelgęs daugelį temų su panašiais pasiūlymais apibendrinau viską ką siūlė žaidėjai, pridėsiu savo idėjų. Apačioje pasiūlymai;

    xGbMiiY.png

    1. Pridėti prie /pardavimai - „Žaidėjų parduodami lagaminai“.

    Pasiūlymas: Siūlau prie sistemos /pardavimai pridėti naują skiltį - „Žaidėjų parduodami lagaminai“. Žaidėjai galėtų ten pardavinėti savo norimus lagaminus, dėti savo kainą ir laukti pirkėjų.
    Nauda: Nereiktų laukti kol žaidėjas prisijungs ir parduos lagaminą, pardavimas vyktų žymiai sklandžiau, nereiktų per daug pastangų dėti ieškant kas juos parduoda, žaidėjas kuris parduoda lagaminą galėtų būti atsijungęs, bet iš jo lagaminą būtų galima nupirkti. 
     

     

     

    xGbMiiY.png

    2. Pridėti prie /pardavimai - „Žaidėjų parduodami reti daiktai“:

    Pasiūlymas: Siūlau prie sistemos pardavimai pridėti naują skiltį „Žaidėjų parduodami reti daiktai“. Žaidėjai galėtų įkelti savo parduodamus retus daiktus, vienu metu galėtų parduoti to pačio daikto kelis vienetus, nors ir visus kiek turi, nustatytų kainą už visus.
    Nauda: Nereiktų laukti kol žaidėjas prisijungs ir parduos retą daiktą, pardavimas vyktų žymiai sklandžiau, nereiktų per daug pastangų dėti ieškant kas juos parduoda, žaidėjas kuris parduoda retą daiktą galėtų būti atsijungęs, bet daiktas iš jo būtų nupirktas. 

     

     

    xGbMiiY.png

    3. Leisti parduoti /daiktai esančius daiktus, kuriuos laimėjai dalyvaudamas serverio šventiniuose eventuose ir leisti juos pardavinėti /pardavimai

    Pasiūlymas: Siūlau leisti pardavinėti /daiktai esančius daiktus, kurie buvo laimėti iš serverio šventinių event'ų. Daiktų yra įvairių, beno pjūklų, deglų, papūgų, katanų ir taip toliau, visus daiktus turi tik tie, kurie spėjo laimėti eventuose. Pardavimo komandą /pdaiktą - Žaidėjo slapyvardis ar ID - parduodamas daiktas - kaina 
    Nauda: Jei turi daiktą - leiskit jį parduoti, žaidėjas pats turi nuspręsti ar jis nori šį daiktą nešiotis, turėti daiktą kurį turi retas ar papraščiausiai jį nori parduoti. Jei laimėdamas šventinį automobilį su užrašu jį gali parduoti, kuo daiktai turi būti išskirtiniai. Kiti žaidėjai negalėjo dalyvauti event'e ir laimėti gražų, išskirtinį daiktą, tačiau jam viltis būtų jį nusipirkti iš žaidėjo, o kitas žaidėjas gauna progą uždirbti. Žaidėjai patys nuspręstu kokiaa kaino daiktą, kaip jie mano kiek jis gali būti vertas. 

    Jei ši idėja būtų įgyvendinta, tad iškart kylą kitas pasiūlymas: pridėti šiuos pardavimus prie /pardavimai » „Žaidėjų parduodami daiktai“. Principas ir nauda tokia pat, kaip ir kitiems pasiūlymams viršuje. 

     

    xGbMiiY.png

    Tikiuosi sulaukti žaidėjų nuomonių, idėjų papildymų ir balsavimo, galbūt šie pasiūlymai pagaliau sulauks Pagrindinės Administracijos sprendimo ir šios idėjos atsiras serveryje. 

    • Patinka 1
    • Naudinga! 2

  4.  Ar žaistumėte GTA5 multiplayer Las-Venturas.lt serveryje jei jis būtų?

    Sveiki, po ilgo laiko sumaniau prisijungti į serverį. Paskutinį kartą intesyviai žaidžiau prieš kelis metus, tad dabar situacija labai pasikeitusi nuo senesnių metų/laikų. Pastebėjau, jog serveryje žaidžia per pus mažiau žaidėjų ir nusprendžiau, kad tai ne Las-Venturas.LT projekto problema, tai paties SA:MP žaidimo problema Lietuvoje. Ne paslaptis, jog šiais laikais yras sukurta begalę žaidimų su tikroviškomis raiškomis, sistemomis ir visa kita, tad naujoji karta ir senieji žaidėjai renkasi naujesnius žaidimus, kiti palieka SA:MP ir renkasi naujoviškus žaidimus.

    Galime sakyti, jog SA:MP naujoji versija yra GTA5 multiplayer žaidimas, todėl galbūt žaidėjai renkasi žaisti ten ir pamiršti SA:MP. Tad pradėjau galvoti, jei Las-Venturas Pagrinidis Administratorius (serverio savininkas) Invision_White nuspręstų ateityje keisti serverio lokaciją iš SA:MP į GTA5 multiplayer ar serverio žaidėjai pereitų žaisti ten. Tad visų jūsų klausiu:
    Ar žaistumėte GTA5 multiplayer Las-Venturas.lt serveryje jei jis būtų?

    Labai visų prašau netingėti ir atsakyti į šį klausimą komentuojant, nebijokite savo tikros nuomonės ir nemeluokite, argumentuokite. 

    • Patinka 4
    • Haha 1

  5. KONKURSAS - /selfie NUOTRAUKOS

    Labas vakaras. Taigi konkursas baigėsi, truko šiek tiek ilgiau nė planuota, nes norėjau surinkti tinkamą kiekį dalyvių.

    adS6yyg.png

    DALYVIAI IR JŲ NUMERIAI:

    *dalyviai sunumeruoti iš eilės pagal komentarus

    @Red_Sky - NUMERIS: 1 
    @Ingrida_kursioke - NUMERIS: 2
    @Ignaz_Lucchese - NUMERIS: 3
    @Marcelo_Campbell - NUMERIS: 4
    @Burn_Boos - NUMERIS: 5
    @Fabien_Haykov - NUMERIS: 6
    @Ereshkigal_Edelweiss - NUMERIS: 7
    @Lucy_Qen - NUMERIS: 8
    @Mafioz_Elpatrone - NUMERIS: 9

    @Lukas_Enso - NUMERIS: 10
    @Mariux_Andres - NUMERIS: 11

    adS6yyg.png

    REZULTATAI:
    1 ir 2 vieta skirta pagal tai koks pirmas skaičius buvo išsuktas, žiūrėkite išsukimo laiką.

    1 vieta: @Ingrida_kursioke

    Wxe7Gko.png

    2 vieta: @Lucy_Qen

    F4YI0GO.png

    DĖL PRIZŲ SUSISIEKTI SU MANIMI

    adS6yyg.png

    Daug įvairiausių jūsų mėgstamų vietų. DĖKOJU VISIEMS KITIEMS DALYVIAMS

    • Patinka 2

  6. KONKURSAS - /selfie NUOTRAUKOS

    Sveiki, noriu pristatyti jums konkursą - /selfie nuotraukos. Konkurso pagrindinę užduotį galima suprast iš jo pavadinimo - reikės selfintis!

    Norėčiau tarti didelį ačiū šio konkurso rėmėjui - @Dominykas_Miguel!

    adS6yyg.png

    KAIP NAUDOTI /selfie?

    »1« Prisijungę į serverį parašykite komandą /selfie. Parašę šią komandą atsidursite selfio pozoje. Šią pozą nutraukti galite su Enter mygtuku.
    »2« Atsidūrę selfio pozoje paspauskite F8 mygtuką ir jūsų žaidimo ekranas nusifotografuos.
    »3« Žaidimo ekrano nuotrauką galite rasti nuėję į savo kompiuterio dokumentus, paspaudę ant GTA SAN ANDREAS - SAMP - SCREENS
    »4« Įkelkite nuotrauką į imgur.com, nukopijuokite ją ir įkelkite į šią temą.

    adS6yyg.png

    KONKURSO INFORMACIJA:

    1. Selfio nuotrauką turite padaryti prie jums gražiausio objekto, gražiausios vietos ir pnš. kuri yra Las-Venturas mieste. Negalima fotografuoti kito miesto vietos/objekto.
    2. Privaloma laikytis bendrųjų serverio, forumo, bei konkurso taisyklių.
    3. Konkurso organizatoriai pasilieka teisę pašalinti dalyvį jei pamato, kad jis: pažeidžia taisykles, bando gudrauti, bando sukčiauti ir pnš.
    4. Laimėtojai bus renkami atsitiktiniu būdu (random.org). Dalyviams bus paskirti numeriai pagal kuriuos rinksim laimėtoją.

    adS6yyg.png

    KONKURSO DATOS:

    • Konkurso pradžia - 2022-01-30 15:00
    • Konkurso pabaiga - 2022-01-31 20:00

    adS6yyg.png

    KONKURSO PRIZAI:

    • 1 vieta - AUKSINIS LAGAMINAS
    • 2 vieta - 500 kreditų

    adS6yyg.png

    Anketos šablonas:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė:
    2. Jūsų nuotrauka

    • Patinka 5

  7. Anketos šablonas

    1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveriui
    2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje
    3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

    1. Įdėti į /dstatistika - mechanikai naują statistiką „ Pakrauta akumuliatorių“
    Tai viena iš mechanikų paslaugų ir ji turi būti statistikoje kaip ir kitos paslaugos.


    2. Įdėti į /dtopai - mechanikai naują top'ą „ Pakrauta akumuliatorių“
    Tai viena iš mechanikų paslaugų ir ji turi būti topuose, jog mechanikai matytų TOP 10  daugiausiai pakrovusių akumuliatorių darbuotojų. 


    3. Leisti mechanikams sunaikinti dviratį su komanda /dnaikinti ar /sunaikinti
    Mechanikas užsėdęs ant dviračio ir parašęs komandą /dnaikinti ar /sunaikinti galėtų sunaikinti dviratį. Manau to reikia, nes mechanikų darbas prižiūrėti kelius nuo tr. priemonių, dviratis taip pat tr. priemonė kuri dažnai mėtosi ant kelio, tad su šia komanda mechanikai galėtų dviratį sunaikinti ir pašalinti kliūtį ant kelio.

     

    • Patinka 4

  8. Spoiler

    Anketos šablonas

    1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Frankis_Electro
    2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje
    3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): aPAČIOJE

    NAUJOKŲ MISIJŲ ATNAUJINIMAS

    Labas tiems kurie skaito. Manau nesuklysiu, jog visi pradėję žaisti serveryje vykdėte naujokų misijos, žinoma dabar kas jau nebe naujokas šios misijos gilioje praeityje, bet naujam žaidėjui tai naujas dalykas. Deja, bet šis dalykas senai „nejudintas“ ir sistemom keičiantis šios misijos nebuvo redaguojamos. 

    Naujokų misijos užduotys skirtos naujokams. Mano manymu šios užduotys turi supažindinti naujoką su serverio sistemomis ir vietomis, tad siūlau jas atnaujinti, o mano idėjos apačioje.

    1. Naujų misijų pridėjimas:

    • Įmesk monetą į laimės šulinį - naujokas turėtų nuvykti prie laimės šulinio ir ten paaukoti pinigų (naujokui geriausia paaukoti 1€).
    • Padirbėk kasykloje - naujokas turėtų nuvykti į kasyklą ir padaryti 1 kasimą.
    • Pasinaudok taksofonu - naujoka turėtų paskambinti kažkam iš taksofono.
    • Iškask 10 sliekų - naujokas turėtų išsikasti sliekų.
    • Įsidarbink į darbą be pakvietimo - naujokas turėtų įsidarbinti į darbą be pakvietimo.
    • Įdėk skelbimą į laikraštį - naujokas turėtų įdėti skelbimų kontoroje skelbimą į laikraštį.

    Šios misijos naujoką supažindintų su ne itin aktyviom veiklom, praplėstu jo žinių akiratį apie serverio sistemas, sužinotų daugiau. 

     

    2. Pakoreguoti misiją - „x10 gyvybių“

    Manau reiktų šią misiją sulengvinti ir padaryti pasigydymą iki 5. Dabar naujokas atvykęs pasigydo ir jis jau žino šią sistemą ir būna pasigydęs, kam jam dar 10 kart tą patį daryti, tą laiką galėtų išnaudoti tinkamiau ir naudingiau. Na suprantu, kad norima apsunkinti misijas, jog naujokas iškart negautų atlygio ir pnš., bet pridėjus naujų misijų (tas kurias pasiūliau) būtų tikrai ne itin greit įvykdomos misijos ir būtų žymiai naudingiau. 

     

    • Naudinga! 2

  9. Idėja gera. Turi daiktą - tai ir gali parduoti tą daiktą. Manau taip turi būti.
    Tavo išvardyti daiktai/aksesuarai gaunami iš serverio renginių/švenčių, tad tikrai ne visi juos gali turėti, galbūt tai įdomu, bet būtų dar įdomiau, jog su šiais daiktais vyktų mainai/pardavimai, nes žaidėjas kuris neturi benzo pjūklo kitos progos jį gauti galbūt nebus, bet būtų galimybę jį nusipirkti iš žaidėjo ir abu būtų laimingi.
    Aš už.


  10. Prie pasiūlymo dar norėčiau ir aš pasiūlyti: Būtų gerai, jog padarytų, kad leistų užsidėti šalmą jei esi užsidėjęs kepurę, nes dabar jei nori kokią kepurę užsidėti ir važinėji dažnai motociklu tai užknisa nusiiminėti tą kepurę, kad šalmą galėtum užsidėti.

    • Patinka 3

  11.  KONKURSO REZULTATAI:

    Sveiki visi, manyčiau, jog konkursas praėjo sklandžiai, bet taip manyti negaliu, nes buvo įvairių užblokavimų, diskvalifikavimų iš konkurso, apie tai ir rezultatai apačioje:

     

    DISKVALIFIKUOTI IŠ KONKURSO:

    1. @Ingrida_kursioke - pašalinta, nes pažeidė bendrąsias serverio taisykles ir konkurso - Draudžiama sukčiauti, naudoti nelegalias programas siekiant būti pranašesniu už kitą dalyvį. Gaunant patvirtintą užblokavimą taip pat būsite pašalinti iš konkurso.“
       
    2. @Dark_Boy - pašalintas, nes pažeidė bendrąsias serverio taisykles ir konkurso - Draudžiama sukčiauti, naudoti nelegalias programas siekiant būti pranašesniu už kitą dalyvį. Gaunant patvirtintą užblokavimą taip pat būsite pašalinti iš konkurso.“
       

    xGbMiiY.png

     KONKURSO PRIZININKAI:

       1 vieta » @Evis_Jojo 3000 kreditų
       2 vieta » @Lukas_Santos 2000 kreditų
       3 vieta » @Jonas_Abolys 1000 kreditų

       

    4 vieta » @Gustas_Vairuotojas 1,000,000€
       5 vieta » @Vytas_Likes 600,000€
       6 vieta » @Mantas_Vikrutis 500,000€
       7 vieta » @Ramunas_Slavekas 400,000€
       8 vieta » @Edgaras_Karsonas 200,000€
       9 vieta » NĖRA 150,000€
       10 vieta » NĖRA 100,000€

    Dėl prizų susisiekti su @Max_Tosha

    DĖL DISKVALIFIKUOTU DALYVIŲ VISI DALYVIAI PAKILO 1 VIETA AUKŠČIAU, 2 VIETOS LIKO IR NELIKO KAM DUOTI, NES NEGALIMA PAMATYTI KAS UŽĖMĖ 11 IR 12 VIETĄ.

    xGbMiiY.png

    Pamaniau, kad reikia apdovanoti ir temos aktyvuolius, kurie komentavo ir aktyvino temą. VISI KURIE KOMENTAVO GAVO Į BANKĄ 5,000€ IR 1 LIKE.

    xGbMiiY.png

    AČIŪ KURIE DALYVAVO IR PRISIDĖJO PRIE ŠIO KONKURSO!

    • Patinka 6
    • Ačiū! 1

  12. DARBYMETIS

    Sveiki, vasara baigėsi, atostogos taip pat, tad visi kimbame į darbus. Nusprendžiau padaryti konkursą kuris bus susiejęs su darbu, konkurso pavadinimas „Darbymetis“. Konkursas nesunkus, jums reikės dirbti su darbiniu transportu ir stengtis pradirbti kuo daugiau minučių.


    xGbMiiY.png

    KONKURSO INFORMACIJA:

     Konkurse gali dalyvauti tik žaidėjai kurie turi darbą.

     Maksimalus dalyvių skaičius - neribotas.

    ➞ Draudžiama sukčiauti, naudoti nelegalias programas siekiant būti pranašesniu už kitą dalyvį. Gaunant patvirtintą užblokavimą taip pat būsite pašalinti iš konkurso.

     Laimėtojams norint atsisakyti prizo būtina parašyti - Frankis_Electro asmenine žinute. Atsisakiusiojo vieta nebus pakeičiama kitu žaidėju. 

     Laimėtojai bus renkami iš /savaite - Pradirbta minučių.

     Iš viso bus 10 prizinių vietų.

     Laimėtojai bus renkami - spalio 18 dieną.

     Prizus įteiks Pagr. Administratorius - Max_Tosha.


    xGbMiiY.png

    KONKURSO DATOS:

     Konkurso pradžia »» 2021-10-11 19:00
    ⧖ Konkurso pabaiga »» 2021-10-17 20:00

    xGbMiiY.png

     KONKURSO „DARBYMETIS“ PRIZAI: 

       1 vieta » 3000 kreditų
       2 vieta » 2000 kreditų
       3 vieta » 1000 kreditų
       4 vieta » 1,000,000€
       5 vieta » 600,000€
       6 vieta » 500,000€
       7 vieta » 400,000€
       8 vieta » 200,000€
       9 vieta » 150,000€
       10 vieta » 100,000€

     

    xGbMiiY.png

     KONKURSO „DARBYMETIS“ REGISTRACIJA:

    Registracijos su anketos šablonu nebus, jums tereikia dirbti ir kuo daugiau pradirbti, žaidėjai bus renkami iš /savaite. 

    TEMOJE KOMENTAVIMAS LAISVAI LEIDŽIAMAS, GALITE KOMENTARUOSE IŠREIKŠTI SAVO PAGYRIMUS AR PAPEIKIMUS APIE KONKURSĄ, GALITE PARAŠYTI JOG DALYVAUSITE IR KODĖL DALYVAUSITE, BEI KIEK TIKITĖS PRADIRBTI. 

     

    • Patinka 5
    • Naudinga! 1
    • Haha 2

  13. prieš 19 minutes(-čių), Trim_Cemu rašė:

    uz. ofisas mechaniku bazeje yra butinas atributas, nes reikia vis tiek tureti kur dokumentus tvarkyti ivairiausius, taip pat mechanikai gales linksmai praleisti laika ofisa, kai nera iskvietimu, o ne susmirdusiame furgone

    Ofisas ne būtinybė, tai tarpinis pasiūlymas pilnai išnaudoti nereikalingą vietą, dar būtent kaip nereikia jokių didelių map darbų.

    • Naudinga! 1

  14. Anketos šablonas:

    1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord):  Serveriui
    2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje tiksliai aprašysiu
    3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti):

     

    FEZggoI.png

    1 idėja:

    Siūlau padidinti į aukštį mechanikų bazę, nes šiuo metu žaidėjams su aukštesnėmis mašinomis kurie nori pasitobulinti variklį iškyla problema tilpti į garažą, tad variklio patobulinimo garažo paaukštinimas išspręstu šią problemą.

    2 idėja:

    Praplėsti variklio patobulinimo garažą. Dabar tos dvi skaskados ant kurių reikia užvažiuoti yra labai arti vienos kitos, tad garaže su mašina yra sunku manevruoti ir tiksliai užvažiuoti. O dėl mažos vietos garaže dvi mašinas sutalpinti yra labai sunku, taip pat būtų gerai praplėsti įvažiavimą į garažą. Mechanikų bazės pastatas turi labai daug neišnaudotos vietos, kurią manau galima išnaudoti ir praplėsti garažą. Apačioje nuotraukos kurios parodo kiek daug tuščios vietos turi mechanikų pastatas:
    k3239NV.png

    drvFh8m.png


    3 idėja:

    Išnaudojant pilnai garažo vietą siūlau įrengti mini ofisą mechanikų bazėje. Šiuo metu įsidarbinimo ir aprangos pasikeitimo pickup yra išmėtyti, tad sukūrus paprastą ofisą būtų galima įsidarbinimo ir persirengimo pickup perkelti ten. Taipogi darbuotojai galėtų ten leisti laiką AFK režime, o ne lauke stovėti ir pnš. 

    FEZggoI.png

     

     

    • Patinka 5
    • Naudinga! 2

  15. prieš 2 valandas(-ų), Adidas_Ricka rašė:

    Tauta balsais nusprende, tema rakinama

    Apklausa tai nebuvo atranka ir iš jos kažką nuspręsti nelabai gali, žaidėjai pasisako ką norėtų matyti, nors ir administratoriai išrinkti jų visad gali atsirasti naujų. Žaidėjai nors ir dabar gali parašyti ką norėtų matyti free admin. pareigose jei jis nėra komandoje. Ir tema nelabai gali būti rakinama jei ji 7 ar 14 dienų (nepamenu) yra neaktyvi.


  16. prieš 15 minutes(-čių), Kill_Pill rašė:

    @Ignaz_Lucchese  žmogus stengiasi padėti serverio žaidėjams , stengiasi plėtoti las-venturo veikla bei aktyvus žaidime.

     

    prieš 7 minutes(-čių), Petras_Rimkus rašė:

    @Dwayne_Stevenson  Manau tikrai tinkamas žmogus komandoi nes aktyvus žaidėjas gerai nusimano apie čytus geriausiai tiktu klanų priz/unban priz nes pats hakeris yra tai nusimano viską 

     

    prieš 7 minutes(-čių), Danny_Williams rašė:

    @Swed_Makar @Ignaz_Lucchese Reik kažko naujo. Puikūs veidai bus jeigu papildys komandą.

    Dėkui jums! Tik dar kart visiems primenu, jog į balsavimą patenka žaidėjai iš žaidėjų komentarų, šie 3 žaidėjai jau pateko! Nerandi savo favorito - pakomentuok ir atsiras

×
×
  • Kurti naują...