Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Nick_Morris

Nariai
  • Pranešimai

    443
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Nick_Morris paskutinį kartą laimėjo Liepa 19 2018

Nick_Morris turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

250 Žmogus užsitarnavęs pagarbą

2 sekėjų

Apie Nick_Morris

  • Rangas
    Emigrantas

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Spec. pajėgų narys
  • Patirtis:
    Nuo 2011m.
  • Pinigai:
    Maudausi
  • Tr. priemonės:
    BMW F10 535xi 225kw WHITE <3

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4.268 profilio peržiūros
  1. Sveiki velniukai, kaip gyvenat?

  2. Čia tai pavarėt su teisėsauga ;D Žiauriai fainai, mldc.
  3. Na tokiu biudžetu geriausias variantas yra BMW E46 330d 2004m kokių. Žinoma žiemą visi marozai galvoja, kad belekokie kieti vairuotojai yra, tai po to reikia tempt iš griovių ir panašiai, bet jei važinėsi ne kai durnelis, tai bus visai normaliai. Šiaip nelabai variantų ir yra, gali galvot apie slyvą (5serijos senuką), passatą, jei nori daug negendančios ir pigios remontam tai avensi gali imti. Bet vistiek manau, jog E46 sueitų labiausiai, jei imčiau iš pigesnių pats, tai šitą ir imčiau. O jei pasitaupytum, tai betmeną galėtum pasiimt, senas triperiukas jau jis, bet vistiek dar smagi mašina, bet tada jau imk 173kw variantą 530d, patvariausi varikliai. Ir jokiu būdu ne 535, nes už turbinas padėtum tiek, kad grįžtum prie e46
  4. Aplankė, tačiau negali eiti į lauką, nes reikia dirbti. Noriu nemokamo kuro, nes pad*a baisiai daug ryja.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nick_Morris2. Susipažinote su turnyro taisyklėmis ir jas žinote?: Apsimeskime, jog taip. 3. Kuris laikas jums būtų tinkamiausias? (pasirinkite vieną, kelis ar visus laikus nuo 16:15val iki 17:25val ): Nesvarbu. 4. Ar pasirinktu laiku tikrai būsite serveryje?: Tikriausiai. Nugalėsiu visus nežaidęs virš metų hehe. Pool pro is here!
  6. Bandyčiau ištraukt Lietuvą iš šiknos, aišku ir pinigų daugiau pasiimčiau, nei priklauso, juk tą visi prezidentai visada darė. Panaikinčiau dešimtis debiliškų įstatymų, sukurčiau naujų, kurių trūksta, bandyčiau skatint verslininkus kurt visokius naujus verslus (Lietuvai labai trūksta normalių vandens parkų, atrakcionų, kitų pramogų, daugiau naktinio gyvenimo ne tik jaunimui). Ką darytum, jei staiga atsikėlęs sužinotum, jog pašaukė tarnauti į kariuomenę, o išsisukti neįmanoma?
  7. O kur klausimas? Gal vėl atvažiuot pas tave, pizdy gausi. Šokti į ežerą žiemą 5 minutėms, ar išbūti Egiptietiškame karštyje pusantros valandos? (Maždaug +45laipsniai, tik pridursiu, jog per ne pilną minutę pradedama prakaituoti).
  8. Žvejys, sužvejojo visas paneles servo, aišku Blondzinka mano kaip buvo, taip liko, tai nieko tokio. Rimtas gangsteris bei draugiškas žmogus.
  9. PIMPLINAS KAIP VISADA KAIP NARKOMANAS PIZDELINA ANGLISKAI BANDO PRIMEST INTELEGENTA :DD O uz name tag tai pries, bet kas is to, 3 men su sobu pradirektoriavau ir visiem dapizdy buvo
  10. Aš geriausias visų laikų Specialiųjų Pajėgų (SOP) direktorius.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  24 daugiau
    2. Super_Mario

      Super_Mario

      @Remigijus_Narcissus sarkazmas apie dauzyma. Nes ten normalus veiksmas buvo. Tai mes imadavom jus. Tai jus mus. Ypač zjbs budavo kai lekiam vieni pas kitus ir susitinkam kažkur. O taip jau nebebus. Iš mūsu normaliai niekas nelose. O be to gerai sako dyglas. Kad kai du teisesaugos drk tai xujnia. Vienas nrml kitas random. Nebe tie laikai. 

    3. Saltukas_Ltu

      Saltukas_Ltu

      @Remigijus_Narcissus Tada buvo zjbs, nes kaip ir Superis minėjo vieni pas kitus lakstydavom ištisas valandas ir nepabosdavo, o dabar duoda 2 veiksmus iš eilės ir jau myža, kad per daug veiksmo 😧 O mes atsimenu veiksmus po pora valandų kaip nieko darydavom :D

    4. Remigijus_Narcissus

      Remigijus_Narcissus

      Visa laik pats rašydavau, tiek patys teisėsaugos vadai rašydavo mums, kad atjudam, kad ruoštūsi. Jokių rakinimų nebuvo ir galėjom skaldytis 24/7 :D 

  11. Nu tikrai labai fainas atnaujinimas. Is pradziu skaitant galvojau nebus geru dalyku, bet kuo toliau tuo labiau sudomino.
×
×
  • Kurti naują...