Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Alka_Tap

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

1 sekėjas

Apie Alka_Tap

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alka_Tap 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: The_Deus 3. Dėl ko giriate administratorių: Šis administratorius padeda visiems naujokams ir puikiai atlieka savo pareigas. Jeigu ne šis administratorius šiame projekte nebūtų tiek žmonių kiek yra. Kreipiuosi į valdžią!!! Gerbkit ir saugokit šį administratorių :DD
  2. Sveiki. Esu serverio naujokas Alka_Tap. Kodėl šis projektas geras? 1. Jame nėra dau čyteriųgų. 2. Servo žmones visi draugiški, ypač adminai. 3. Darbų direktoriai organizuoja įdomias keliones. Šitas servas daug kuom skiriasi nuo kitu servų (į gerąją pusę). Pvz green side daug naujokams darbų be pakvietimų, o čia kaip tik daugiau su pakvietimais. Na labai skiriasi, bet serveris tikrai įspūdingas, žaviuosi šiuo serveriu ir tikiuosi nenustosiu jame žaist. Iki greito.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Alka_Tap Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Alexis_Lobrok Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto:https://imgur.com/a/d7yu8 Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Draugas vardu Gytis_Same sake ziauriai geras projektas Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: 1menesi, bet labai nedaug prazaides, nes nepatiko Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P "
×
×
  • Kurti naują...