Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tuti_Fruti

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

61 Pažengęs

Apie Tuti_Fruti

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Patirtis:
    Amžhina.
  • Pinigai:
    Tuštybė
  • Tr. priemonės:
    hiphopas

Profilio informacija

  • Vieta:
    Underground.
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2.417 profilio peržiūros
  1. mano keliai visad vedė į priekį

    mačiau nuo kitų atsilieku

    niekad nebėgau

    ėjau ir kaupiau viską į save

    krist neskubėjau, pakilt neskubėjau

    o jei ir bandžiau - neišėjo

     

    pirmą meilę jaučiau - ačiū

    už keliones į kopas, garsą bangų, tėvam - ačiū

    močiutei už raštą, už rūpesti, minčių bagažą - ačiū

    nepažįstamiem, kurie patapo broliais - ačiū

    dabar žinai, ką vertinu, čia priežastys, kad viską tęsčiau

    kad klydęs ištaisyti stengčiausi,

    nepasimesiu, čia priežastys, pamilt planetą svečiui...

     

    :)

  2. Suteiki analizes projektui, pasiilgę matau žmogeliai. Nice one, gl pareigose, tikiuosi parodysi, kad vertas to esi. Nedaryk kaip dauguma čia darančių, suteik unikalumo firmai, bandyk eksperimentuoti - patarimas, pasistenk labiau, nes dabartiniai tai čia atvirai pasakius - nevykę. Pykit nepykit hebra, bet žiauriniai esat - faktas. Pumpas su Felipe ir dar Medikantai laikosi padoriai, pliusas. Teko turėt situaciją ir su tais, kurie kandidatavo, tai mažiau drebėkit ten ant kėdžių savų prilipę, dėl tokių dalykų. Lyg perpjaut bandytų, kad tik viršesniems pasirodyt, o Tošhai prisijungus nemokami blowjobai paslėpti tekstuose. Jūs miklinat pirštus tikrai greitai, tik paklausus ar pats supranti ką bandai įrodyt pasibaigia visas miklumas. Tipo rimtas aš žinai ant šaibų pasikėlęs, sandkingas kieme arba vaikas tu nieko nematęs tai dusk ną. Dar kartą, sėkmės kely biče, nesigilink per daug į kitų mokymus, daryk pagal save, sugebėsi.
  3. Visai įdomi idėją! šaunu, jog šventės ar kiti didesni renginiai, kurie vyksta realioje erdvėje, yra perkelti į virtualų pasaulį. Tai ką, laikas eit prašyt saldainių? @Outside_Junior Ar sutinki ruošti kaukes kartu ?
  4. Dėkoju už nuomonę, šaunu jog tai įvertinai. Sveikutis. Laba, dėkingas biče <3
  5. Dėkoju už nuomonę:) džiaugiuosi, kad buvo įdomu skaitant:)
  6. WOBA! Nustebinai ir stipriai. Ko jau ko, bet čia pakliūt nesitikėjau <juokiuosi> realiai jaučiuosi kiek pamalonintas, visgi labai smagu save matyti pastebėtą, kad pastangos nebuvo padėtos veltui. Dėkingas už tai, gera, kad galėjau tiek padaryti save išreikšdamas ten. Turbūt jau esu priverstas palikti ir nuomonę tuo pačiu apie laikraštį. Šaunu jog priimi kritiką, iš jos labai gera mokytis, žinai iškart į kur atsižvelgt, nereikia ieškot pačiam. Radau klaidelių smulkių, tai kiek būk atidesnis kitą kartą, labai patinka man, kad jame nėra per daug nereikalingų dalykų, viskas rodosi vietoje, paprasta, o paprastumas - žavi. Seksiu ir prenumeruosiu laikraštį, iki kito susitikimo. Plius repčik.
  7. ček ček ččččččeeek dis out

     

  8. Šaunūs antaujinimai. Manau dėl /pultas, tai būtų kaip tik paprasčiau jei būtų komandos, įsisavini ir atsirenki būtent tų kurių tau labiausiai reikia, tam tikrais atvėjais, tai būtų tikrai kur kas greičiau ir patogiau. Plius galėtum įsidėti į "keybinderį" ir norimą komandą atlikti akimirksniu, aš už išskaidymą.
  9. kas dar neskaitėt ir galbūt norit pažiūrėt kito minčių, pakol aš atsisėsiu neužilgo prie kitos temos. Ačiū.

     

  10. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:T`F Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Serveriui. Kokia tai sistema?:tai ne sistema. Kodėl tai yra naudinga?:Kadangi jūsų prioritetas - žaidėjai, mano taip pat. Naudinga, nes mechanikų darbo kokybiškumas/našumas gali kur kas daugiau pakilti, o tai bus į naudą ne tik firmai, bet ir serverio žaidėjams, kurie naudojasi šio darbo paslaugomis. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Idėja paprasta, įdėt bent jau pora/ketverta mašinų daugiau. Klausiau žmogaus ar nebuvo dar siūlyta(buvo), nes nebūtų logiška jei būtų nutylėtas šis reikalas, jis akivaizdžiai matosi ir turi būti pakeistas. Klausimas į tą atsakymą, kurį kažkada atsakėt - kaip Jums bus darbas kokybiškas, jei daugiau nei pusė mechanikų stovi bazėje laukdami kada iš dangaus nukris mašina ? Jei norit kokybės - suteikit galimybes. Jei serveryje padaugės žaidėjų, o tas tikrai laikui bėgant įvyks, mechanikai turės tikriausiai pasidalint į dvi komandas, tie kurie su mašinomis ir tie kurie rankom stumdo mašinas iki KMA. Nelogiška atsakyt, kad kokybę norit užtikrint, jos patys atsisakydami ir sau prieštaraudami. Jei vietoj keturių važinėjančių važinės šeši žaidėjai ir visi turės po mašiną nutepmt iki KMA, manau nereikia aiškint, kuris skaičius čia yra svaresnis. Tas pats galioja ir su klientais, jei trys tempia mašiną ir pasirodo keturi iškvietimai. Išsikviest taksi ? Pasiimt dviratį. Cmon, tas mašinas įdėt nieko nėra, neprašom armijos pastatyt iš jų. Bet atsakyt į šią idėją, kad neįkeliat dėl darbo kokybiškumo, nepykit - kvaila.
  11. Laba, laba. Tikiuosi to pačio, turi ir pats stengtis, kad laikas būtų praleistas smagiai, ne visada viską turi atlikti sistemos ar kiti:) Labas tau taip pat. Dėkoju už tavo nuomonę, tau linkiu to paties:) AYEEE biče, kaip laikaisi? Dėkui storuliuk už nuomonę, visada laukiamas tu pas mane:) Aš toks geras, kad net du kartus komentuot reikia ? Eh tu begėdį, mažas freeposterį.
  12. Užtenka blaškytis jūroje, krantas pasiektas, paskutinė stotelė šio vardo, lai būna - čia. Padarysiu maximumą, trauktis nesu pasiruošęs. Parodysim, ką sugebam. Ačiū už nomuonę, Tau didžiausios sėkmės taip pat, draugužį.
×
×
  • Kurti naują...