Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Vuffalo_Horgrav

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Vuffalo_Horgrav

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

443 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vuffalo_Horgrav Darbo dydis?: Toks koks pavyzdyje. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Fraxxio. Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Kažką panašaus kaip pavyzdyje.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vuffalo_Horgrav Darbo dydis?: Toks koks pavyzdyje. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Fraxxio. Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: -
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vuffalo_Horgrav Darbo dydis?: Toks koks pavyzdyje. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Fraxxio. Tiesiog F raidė kaip ir pavyzdyje ir apačioje Fraxxio. Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Sėkmės.
  4. Sveiki visi, dalinuosi savo darbu. Vertinkit.
  5. Sveiki visi, dalinuosi savo mapp darbu.
×
×
  • Kurti naują...