Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Project_Ekko

Nariai
  • Pranešimai

    1.679
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    78

Project_Ekko paskutinį kartą laimėjo Vasaris 16

Project_Ekko turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

2.808 Forumo dievas

Apie Project_Ekko

  • Rangas
    monarque.

Paskutiniai lankytojai

26.645 profilio peržiūros

Vienas būsenos atnaujinimas

Peržiūrėti visus nario Project_Ekko atnaujinimus

  1. Sveiki, šiandienos Tobis_Potter užblokavimas sulaukė nemažo atgarsio, tad norėčiau į jį sureaguoti viešai.

    1.          Serverio taisyklių pažeidimas.

    Puikiai suprantu, kad kitų projektų, tinklalapių reklamavimas yra griežtai uždraustas, tačiau šioje situacijoje neįžvelgiu tyčinio veiksmo, norint pakenkti projektui, t.y. kviesti žaidėjui (šiuo atveju – komandos narį) žaisti nuotraukoje minėtame projekte. Juolab, kad žaidėjas yra naujokas ir galbūt nėra spėjęs susipažinti su visomis taisyklėmis, išimtimis, darbų nuostatais ir kt. Norėčiau pabrėžti, kad naujokai taip pat nėra atleidžiami nuo taisyklių nežinojimo, tačiau kai kuriais atvejais gali sulaukti lengvatų priimat tam tikrą sprendimą.

    2.          Užblokavimas.

    Šiame užblokavime įžvelgiu abipusę kaltę – tiek projekto žaidėjo, tiek administratoriaus.

    Visų pirma, žaidėjas minėjo kitą projekto pavadinimą, jį įterpdamas į kontekstą. Apie projektą galėjo kalbėtis asmeniškai Discord pokalbyje ar kitoje platformoje. Žaidėjo neatsakingumas ir privedė prie tokios situacijos baigties (buvo užblokuotas)

    Antra, komandos nario susirašinėjime galime matyti nežymią provokaciją, jog žaidėjas pasakytu užcenzūruoto serverio pavadinimą. Tiesa, jis tą ir padarė, t.y. pasakė pavadinimą, išvengiant cenzūros. Tačiau žvelgiant į pačią situaciją, buvo paprasčiausias nesusikalbėjimas tarp minimo asmens ir komandos nario.

    3.          Projekto komandos narys – Minde_Boss.

    Suprantu kai kurių žaidėjų pyktį, suprantu užblokuotojo asmens pyktį, suprantu ir komandos nario poziciją. Šioje situacijoje komandos narys nebus baudžiamas, įvertinant užblokavimo aplinkybės ir, kaip viršuje minėjau, abipusę kaltę. Situacija išsiaiškinome tarpusavyje, buvo apibrėžtos blokavimo ribos.

    4.          Panašūs blokavimai.

    Šiuo užblokavimo nepriėmimu nėra siekiama leisti laužyti serverio bendrąsias taisykles. Jų laikytis privaloma, o už nesilaikymą yra atitinkamai baudžiama. Bet koks šios situacijos panaudojimas savo gėrovei, norint apeiti taisykles, gali baigtis blogai. To netoleravau ir nežadu toleruoti.

×
×
  • Kurti naują...