Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


James_Inside

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie James_Inside

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2002.07.25

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

322 profilio peržiūros
  1. Prabalsavau už TRV, nes būtent firmos direktorius atsidavęs visas firmai, turi daug patirties ir žmogus yra galintis vadovauti, o dėl klanų nelabai ten mačiau kas kaip, bet prabalsavau už Šiandien kimba.
  2. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ AŠ NEPRAŠAU, JOG ATLIKTUM TOKĮ PATĮ DARBĄ, TIESIOG PADARYK KAŽKĄ PANAŠAUS IR VISKAS. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Inside Darbo dydis?: Standartas Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Kažką panašaus kaip pavizdyje Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): James Inside Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: TAIP Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: PVŽ:
  3. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Inside Darbo dydis?: Standartas Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Kaip pavizdyje. Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): James Inside Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: TAIP Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: PVŽ:
  4. Sveikinu Armani, sėkmės tau taksi direktoriaus pareigose
  5. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Inside Darbo dydis?: 200×200 Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: https://imgur.com/a/dOSxy Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): James Inside Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Padaryk gražiai, kokiom nedidelėm, permatomom raidėm,.
  6. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: James_Inside Darbo dydis?: 200×200 arba standartai. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Mano dabartinis avataras Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): James Inside m Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:
  7. Ir tada staiga jis sutiko didelį žmogų, kurio vardas buvo Karolis
  8. Šaunūs atnaujinimai, gerai jog panaikino tą narkotikų laivą, dabar sandėlyje bus geriau ir patogiau pasiekti. O dėl atsijungimo surakintam/surištam žymiai geriau bus, nes jei atsijungs žaidėjas žinos ką gaus ir ko neteks,
  9. kokybiški, bei gražūs avatarai būtinai užsidėsiu ir naudosiu per vasario 16 dieną.
  10. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: James_Inside Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: *Myliu Las-Venturas.lt* Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/NYfVg Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Max_Tosha Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: 4 metai. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " https://imgur.com/a/NYfVg
×
×
  • Kurti naują...