Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Nebe_Naudojamas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Nebe_Naudojamas

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

794 profilio peržiūros
  1. Pasirode, rykliai vandenyje uz visai nebereiks adminams rasyt
  2. Kiekvienas iš mūsų turime skirtingą gyvenimą, skirtingą asmenybę, kurią susikuriame patys. Kiekvieno iš mūsų gyvenimas, tai lyg atskira kelionė, ar jis susiklosti sėkmingai, ar ne likimo, atsitiktinumo ir AČIŪ Dievui, musu pačių dėkos kratinys. Šį kart norėčiau pasikalbėti apie svajones. Jų siekimą, didžiausius gyvenimo lūžius ir kiekvieno iš mūsų "superherojų" kuris slypi viduje ir kurio mes nematome. Kiekvienas žmogus gyvena linksmą gyvenimą, kurio proto ribos siekia labai nedaug. Kai kol patiria netektį. Šis absoliučios paslapties ir negailestingumo veiksmas. Jį patyręs žmogus pradeda mąstytu visiškai kitaip. Ypač, jeigu netenka artimo žmogaus. Jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis. Būtent nuo tos akimirkos, asmuo sužmogėja, pradeda mąstyti apie savo klaidas, kodėl nepadarė to, ar ano, prieš netenkant artimo žmogaus. Dauguma (kurie esate patyrę netekti) tikriausiai norėtumėt sugrįžti į tą nuostabų laiką, padėkoti, atsprašyti. Daugelį tikriausiai vis slegia tas kaltės jausmas. Daugelis sako: Kodėl Dievas negalėjo padaryti? Kodėl atėmė iš manęs artimą žmogų? Ne vienas ir ne du, dėl to pradeda nekęsti Dievo (nebetikėti juo). Todėl paaiškinsiu savo versiją, kodėl toks žiaurius šis pasaulis ir kodėl nutinka tokių žiaurių dalykų,dėl kurių kaltinam ne save, o kitus. Dievas sukūrė laisva pasaulį: situacija,. Dvejų vaikų tėvas važiuoja iš darbo vakare, vaikai laukia sugrįžtančio tėvo namuose, žmona ruošia vakarienę. Deja, bet bevažiuodamas tėvas patenka į žiauria avariją ir joje žūsta. Kodėl Dievas nepagelbėjo šioje situacijoje? Kaip ir minėjau, esame laisvi kaip paukščiai, savo gyvenimus valdome patys, nei Dievas, nei kas kitas nesikiša. Jus mus paliko vienus. Tvarkyti pasaulį vieniems. Kodėl jis nesuvaldė girto avarijos kaltininko? Todėl, kad asmuo, sukėles avariją pats pasirinko vartoti alkoholį, Dievas iš mūsų to neatima. Todėl patys mes suklostom savo praeitį, dabartį ir ateitį. Tikrai ne vieną žmogų tokios netektys apima nesuvaldoma depresija, noras nusižudyti. Todėl, net jeigu ir nesuvokiame, suvaldę šį virsmą, mes tampame superherojais, kad ir kaip sunku mums būtų gyventi, išgyventi netektį. Daugelis, kurie nėra patyrę to jausmo, to žiauraus jausmo, kuris keičia žmonių gyvenimus. Jei tiesiog nesupranta, jie nesugeba mąstyti Taip, kol patys vieną dieną netenka artimo žmogaus ir iki kol jų pasąmonės gelmėse neatsiranda tas mažytis debesiukas, kuris uždengia vaikiškas mintis ir priverčia susimąstyti apie dabartį, apie ateitį ir apie tai, ko neteko.
  3. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt_Rosewood Darbo dydis?: Toks koks dabar yra Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Mano Dabartinis avataras, esu užsidėjes. Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): per vidurį: EK ir tada po to EK dar Euss Krč Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:
  4. Taisyklės, kurias pažeidus galite gauti BAN mūsų serveryje: Draudžiama naudoti čytus (įskaitomi ir visokie ledo modai), kurie palengvina ar trigdo žaidimą.Turėjimas = naudojimas. Draudžiama naudoti bugus. Apie juos turite pranešti čia išimtis, jeigu klaida yra rimta, tada ją turite pranešti į skype lasventuras-administracija Draudžiama reklamuoti kitus SA:MP serverius, svetaines apie tai patariam net nekalbėti (už kalbėjimą administratorius bano dėti negali, o turi tiesiog įspėti pašnekovus baigti pokalbį arba pratęsti jį už serverio ribų, pvz skype chate) jeigu pašnekovai neklauso administratoriaus, jis turi pilnas teises baustis. Draudžiama pirkti/pardavinėti serverio valiutą (išskyrus /pardavimai > Žaidėjų (visų) parduodami pinigai už kreditus), mašinas, verslus, namus, vartotojus ir kitus dalykus. Draudžiama apgaudinėti serverio žaidėjus, tokie dalykai gali privesti ne tik iki bano, bet ir daug griežčiau. Pvz: atimamas visas (net ir nepavogtas) turtas serveryje. Tokiais veiksmais siekiame sumažinti apgavysčių skaičių serveryje. Užsiregistruodami serveryje ar forume pasiliekame teisę matyti jūsų IP adresus, bei juos panaudoti saviems tikslams, padarius Jums nusižengimą. Draudžiama mainyti, parduoti, pirkti vartotoją (vartotojo elementus įskaitant XP, serverio valiutą, kreditus) už CS:GO daiktus. Už tai gresia vartotojo atėmimas, bei IP BAN. Taisyklės, kurias pažeidus galite gauti LAIKO BAN mūsų serveryje: Draudžiama stumti kitų žaidėjų nuosavas mašinas į vandenį, ar kažkaip kitaip stengtis jas sunaikinti. Draudžiama trugdyti atrankas/renginius/eventus. Už šį pažeidimą galite būti nubausti pasirinktinai.ĮKALINIMU arba LAIKO BAN. Draudžiama teisėsaugos nariams skirti įtarimą be priežasties. Draudžiama daryti drive-by per veiksmą (banko grobimas, pastato grobimas, narkotikų rinkimas ir pan.). Draudžiama piktybiškai trukdyti naujokams (iki kol pražais 7 val.) integruotis į mūsų Serverį. Jeigu esate mechanikas negalite temti darbinių tr. priemonių iš darbo bazės. Netinkamas Vardas_Pavardė (įžeidinėjimai, keiksmažodžiai, atsitiktinės raidės, neatitinkančios formos). #Invision_White - Matt_Rosewood
×
×
  • Kurti naują...