Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ereboser_Sir

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Ereboser_Sir paskutinį kartą laimėjo Vasaris 19 2018

Ereboser_Sir turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

124 Pripažintas

2 sekėjų

Apie Ereboser_Sir

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    1998.03.13

Žaidimo duomenys

  • Darbas:
    Policininkas

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.571 profilio peržiūros
  1. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ereboser_Sir Darbo dydis?: Toks koks yra paveiksliukyje. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: kita. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: https://imgur.com/a/3NeMQ Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Vietoj ,,LM* BETS POINT" parašykite ,,LV BETS POINT" - vietoj žalios spalvos pakeiskite į geltoną spalvą... Ir jei glaima pakeiskite gfx išvaizdą - jei galima kažką gražiau sugalvokite ( grafikos stilių, pinigai kad kristų bet ne gif o tiesiog kad pinigai poto kokį didelį gražų dalyką kaip tas an dabartinio )... atsiskaitysiu pinigais serveryje. Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Ačiū.
  2. https://serveriai.sa-mp.lt/Las-Venturas.LT-ip.html 
    Spauskite „Balsuoti už serverį!“ 

    1. Edas_Minsk

      Edas_Minsk

      tu man paaiškinsi kaip susitvarkyt, kad eitu sampfuncs įsirašyt ar ne:D

    2. Simonas_Brother

      Simonas_Brother

      nesuprantu koks tikslas čia balsuot bet tarkim

    3. Max_Tosha

      Max_Tosha

      @Simonas_Brother iš esmės joks, bet tas puslapis sulaukia nemažai lankytojų ir lengvai pasiekiamas per „Google“ paieškas, dėl to, buvimas topuose to puslapio ganėtinai naudinga reklama mums :)

  3. Paskaitome naują pranešimą kurį parašė ,,GTA MODIFIKACIJŲ KONSULTACIJOS" krautuvėlė - pranešame jog temos pavadinimas keisis nes atvyksta naujos paslaugos !

     

    1. Lukas_Psy

      Lukas_Psy

      Modifikaciju Moderatorius uziimtas

    2. Ereboser_Sir
  4. Nesuprantu apie ką tu kalbim bet tebūnie. Aš neapsikraunu tokiom nesamonėm.
  5. Be to, noriu pranešti, jeigu nesuprantate kaip įsirašyti modifikacijas kreikpkitės į apačioja nukeldinantį puslapį, padėsime tiekm modifikacijos įsirašymu, tiek kitais dalykais susijusiais su modifikacijomis ! __________________________________________________
  6. Hola, hola. Ilgai galvojas bei bandydamas įsirašyti tam tikras modifikacijas, surinkau sau patinkantį modifikacijų paketą, kuris įspūdingai atrodo ! Kadangi keli žmonės čia, bei keli žmonės svetur prašė pasidalinti šiuo modifikacijos paketu - tad aš juo ir dalinuosi. Atsibos šis modifikacijos paketas - būtinai atsinaujinsiu ir pasidalinsiu nauju. Dabar imgur, nurodytą žemiau, po nuotraukomis, reguliariai kelsiu papildomai nuotraukų, tad būtinai žvilgtelkit. ( Noriu iš anksto pranešti jog šis turinys platintas buvusiame projekte kuriame kartas nuo karto pažaidžiu ). MODIFIKACIJŲ PAKETĄ SUDARO ! : ---- Skinų paketas. Kelių paketas. Ped paketas. Šaudymas susilenkus paketas. Reload animacijos paketas. Žvaigždės (Danguje) paketas. Medžiai, augalijai paketas. Ginklų modifikacijos paketas. Ginklų garsų paketas. Dizz Nicca 2.1 EDIT'intas enb paketas. Timecyc paketas. FPS skaičiuotuvas kairėje, apačioje paketas. FPS Unlocker paketas. HP And ARMOR Digital paketas. Efektų paketas. Galbūt dar kažkas, ko čia nepaminėjau. (smulkesnės modifikacijos, iš cleo ir etc). MODIFIKACIJŲ YRA IŠ JEREMY SANTOS MODPACK. _________________________________________________________________________________________________ VAIZDO ĮRAŠO PAKETAS : _________________________________________________________________________________________________ NUOTRAUKŲ PAKETAS : _________________________________________________________________________________________________ NEMATAI NUOTRAUKŲ? SPAUSK ČIA. _________________________________________________________________________________________________ KITA : VISAS GTA SA -- ENB MODLOADER (VISOS KITOS MODIFIKACIJOS) CLEO GERO NAUDOJIMO !
  7. Sėkmės projektui ! Kuo galėsiu tuo prisidėsiu, matomai projektas yra tikrai unikalus ir tiesa sakant geriausias LV mieste serveris.
  8. Šaunūs atnaujinimai, taip ir toliau Invi ir Tosha ! Man patiko šis atnaujinimas 😋
  9. Pažiūrėk kada parašiau ir su įrodymais šiandieniniais, bet ačiū dievui nei pd dirbi nei adminas, mažiau aimų reikia... bus pamoka kad nereikia čytinti.
  10. Atsiprašau už free mute tiesiog galvojau kad tai galio ir /r - atleiskite man... atsiprašau Edai ir tavęs ir admin priž jog taip nusižengiau daugiau taip nebus....
  11. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Ereboser_SIr 2. Administratoriaus slapyvardis: Edas_Misnk 3. Administratoriaus nusižengimas: Naudoja nelegales prograamas ( taisyklė : Administratoriui draudžiama naudoti neleistinas, žaidimą lengvinančias programas ar modifikacijas [3 įspėjimai] ). 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Tai va, Tosha patvirtino, tai noriu pranešt jog jis administratorius ir dar nusižengęs administratorius. ( jog administratorius - https://imgur.com/a/gR4HF ) -
  12. Nesijaudink ir būsiu mandras labaj :DDDDD @Edas_Miinsk dar noriu pridėt štai ką
  13. nU TAI GERAI KALTAS TEGU DEDA TUOS ĮSPĖJIMUS.... OŽĮ TU :DDDDD poto verkia kad lv ožių atsiranda ;DDDD
  14. Tu pažėk mute yra už keiksmuss per /r o yra taisyklė keeiksmažodžiai per /d /v ir kita :DDD tu pažėk taisyklę pats seni :DDDDDD
×
×
  • Kurti naują...