Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Aurimas_Dynamic

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Aurimas_Dynamic

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Dynamic Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Kad turguje galėtum greičiau žuvis parduoti (vienu paspaudimu), o ne atskirai visas. Kodėl tai yra naudinga?: Greičiau viskas vyktų. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Tiesiog padaryt mygtuką parduoti visas žuvis ar kažkas tokio.
  2. ĮVADAS ==================================================================================================================================== Sveiki, pirma norėčiau prisitatyti: Aš Aurimas_Dynamic, naujokas šiame serveryje. Neseniai emigravau iš Edga_Kesa alone 4 ever projekto į Las-Venturas serverį ir sumaniau sukurti savo krautuvėlę ,,Maxima''. Maxima pavadinau dėl to, kad tingėjau galvot pavadinimą ==================================================================================================================================== PAVYZDŽIAI ==================================================================================================================================== Pavyzdžius padariau per 10 min., kad sukurt temą. Kai tik turėsiu laiko papildysiu juos. PAVYZDYS nr.1 PAVYZDYS nr.2 PAVYZDYS nr.3 PAVYZDYS nr.4 PAVYZDYS nr.5 DAUGUMA IŠ PAVYZDŽIŲ YRA PANAŠŪS ( KOLKAS ) ==================================================================================================================================== ANKETA ==================================================================================================================================== 1.Jūsų V_P: 2.Kurio pavyzdžio norite: 3.Background nuotrauka (jūsų pasirinkta): 4.Norima citata/užrašas: ==================================================================================================================================== ATSISKAITYMAS ==================================================================================================================================== 1 PAVYZDYS - 2 REP arba 3.000 Serverio valiutos. 2 PAVYZDYS - 2 REP 3.000 Serverio valiutos. 3 PAVYZDYS - 2 REP 3.000 Serverio valiutos. 4 PAVYZDYS - 3 REP 5.000 Serverio valiutos. 5 PAVYZDYS - 3 REP 5.000 Serverio valiutos.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Aurimas_Dynamic Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Aurimas_Dynamic Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: https://imgur.com/a/lQ2yw Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Max_Tosha ir Liepsna su Einaru Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Ilgai gan, su pertraukom.
×
×
  • Kurti naują...