Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tiesiog_Matas

Nariai
  • Pranešimai

    92
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Tiesiog_Matas

  1. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tiesiog_Matas Šventinis palinkėjimas dalyviams: Linkiu gražių ateinančių kalėdų.
  2. Nu nzn nzn mldc cj, kazkaip per tavo vidzijo normaliai ten saudziau, o db bane sedziu uz nieka. Nzn nzn
  3. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Tiesiog_Matas 2. Administratoriaus slapyvardis?: Arminas_Carleone 3. Užblokavimo priežastis?: cytinimas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/5fJiwRu nzn nzn, ce kazkoki dzeik armany nusauni tai iskarto bana prasileidi, pacioj pradzoj nk nepataikeu veliau pradejau prakaituot ir viskas, nzn nzn.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tiesiog_Matas 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: arma_burba 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Visus. Iš oro uždėjo bėga kai dariau užduoty su kitais. Davė non rp nors nesedėjau mašinoje o plaukiau iki kolegos mašinos. Krč nejasnas kažkox. Įžeidimas nors mute'ei buvau... 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: Ce tas *Myliu Las-Venturas.lt*
  5. Pasikeičiau į 1920x1080 ir paleidau su admin teisėmis, padėjo. Ačiū.
  6. Nusistačiau savo rezoliucija (2560x1080). Vistiek tas pats įvyksta, čia gal su gta/samp'u problema?
  7. https://imgur.com/a/LqIEmH3 dar pridėjau sampo fotke, kažkodėl favorites labai daug servų, viską perrašinėjau, siunčiaus kitą samp'ą, nepadeda. Gal kažko neištrinu pilnai?
  8. 1. Kokios pagalbos reikia?: Reikia, kad padėtumete sutvarkyt problemą. 2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Kai esu samp'e jau žaidime, bandydamas nuleist žaidimą nuleidžia, o kai bandau atgal įjunkt išmeta juodą ekraną ir po kelių sekundžių išmeta ir crash'ą. 3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina): Gal turit įdėjų kaip sutvarkyt?
  9. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Tiesiog_Matas 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Paulexas_San 3. Užblokavimo priežastis?: Reklama 4. Papildomi komentarai: Reklamavo kitą projektą. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/wohJHO7
  10. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Tiesiog_Matas 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Edgar_King 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas. 4. Papildomi komentarai: Video matosi kaip priekį jo buvo sunaikintos dvi nuosavos tr.priemonės ir tuo pačiu metu chat'e rodė, kad spaudė CTRL arba kairį pelės klavišą. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  11. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tiesiog_Matas Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Trikojai matuokliai. Kodėl tai yra naudinga?: Teisesauga tures daugiau veiklos Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Tarkim kazkuris darbuotojas is teisesaugos raso /trikojis ir padeda i norima vieta trikoji. Darbuotojas privalo buti prie matuoklio. Kai pravaziuoja zmogus trikojis siuncia informacija i darbo racija t.y ar zaidejas turi staru, ar turi tech.apziura ir ar uzsiseges dirza. Siulyciau, kad sia sistema pakeistu vietoj moonbeamo.
  12. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Tiesiog_Matas 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Andriukas_Fuel 3. Užblokavimo priežastis?: Čytas. 4. Papildomi komentarai: Važiavo kiaurai sienas, teleportavosi prie mašinų nors vipo neturėjo (dėl to įrdm ntr) 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  13. Štai, chat'o viršuje galima matyti kaip mane pavadinai - "asile". Štai įrdm - https://imgur.com/a/JjK7KfV Ačiū už dėmesį
  14. Pagyrimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tiesiog_Matas 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Mister_Audi 3. Administratoriaus pagyrimas: Visada būna aktyvus ir atsako kai kažkas rašo /adminams 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina):
  15. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Tiesiog_Matas Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Tiesiog_Matukas Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Buvai išgirdęs iš draugų, todėl ir atėjau į šį projektą. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Apie 2-3 mėn
  16. Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Tiesiog_Matas Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Tiesiog_Matukas Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Buvai išgirdęs iš draugų, todėl ir atėjau į šį projektą. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: Apie 2-3 mėn
×
×
  • Kurti naują...