Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tony_Legreec

Nariai
  • Pranešimai

    293
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Tony_Legreec paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 1 2012

Tony_Legreec turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

134 Pripažintas

Apie Tony_Legreec

  • Rangas
    Patyręs
  • Gimtadienis
    1996.08.20

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Alytus
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1.329 profilio peržiūros
  1. Jokios naudos. Galėtų būti su prizais.
  2. Nu tai toks video ir yra įkeltas į tą ban apeliaciją.
  3. Va prašau Hardeno ban apeliacija. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:James_Harden 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Tony_Legreec 3.Už ką buvo skirtas banas:Infiniti Ammo.Neikart nesitaise sove apie 15kartu 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oTTn9Fj494I
  4. Ne mano problemos kur tie įrodymai. Įkelkit įrodymus, kad čytinau. Pagal viską gausit įspėjimus : Tokie kurie rašys temose "unban, no unban, pateiks užblokavimo anketas (žodžiu freeposteriai)" ar panašiai, gaus įspėjimus forume, tad patys saugokitės. * TEMOSE RAŠYTI GALI TIK UŽBLOKUOTASIS IR UŽBLOKUOTOJAS.
  5. Fuck logic? Jei mane tuo metu užbanino free ir man buvo nesvarbu, nes aš nebežaidžiau SAMP'o, o dabar kai noriu palošt negaliu gaut unban'o, nes tuo metu nepildžiau anketos? Kas čia per pieva??
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: James_Harden 3.Kodėl buvote užbanintas: Pamenu, kad buvau afk ar kažkas panašaus ir gavau ban. Kadangi samp buvo pabodęs tai net nesigilinau, o dabar prašyčiau unban. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. Ką tu čia nusišneki, o kai ten būdavo su vandeniu, kad ledas ir unbanindavo. Tai unbaninkit mane ir viskas, išsiimu mod'ą
  8. Aš tau sakau tiesą, siųst nesiųsiu, nes už tą modą imami pinigai tik tiek pasakau, bet aš čytas neesu.
  9. Čia gi modas ar tu *Myliu Las-Venturas.lt*, koks dar čytas. :DDDDDDDDDD Testinau modą, draugas atsiuntė, pats pirko iš amerikonų svetainės už 5 dolerius.
  10. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: James_Harden 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau, gal netyčia, įrodymai prašyčiau + ip ban. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  11. Juodasis_ Varnas lageris mes su juo šaudomies i jį šaudau jam nieko, + gal ESC laikė. atsakau aš pas jį medinis kompas ir pasižėkit pražioj hp ir pabaigoj skirtumas yra.
  12. Tu man kelk realius įrodymus tada, nes kiek matau ban apeliacijos nėra.. ))
  13. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Robert_Klicko 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau, free ban, ramiai afk buvau ir žiūriu ban. Prašyčiau įrodymų + visam laikui užbanino. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/img/da6c56bd7179c36945a31fca9e4fbc35885.png
×
×
  • Kurti naują...