Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Tony_Vayne

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

1 Naujokas

Apie Tony_Vayne

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Vayne Darbo dydis?: Toks koks pavyzdyje. Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?: Avataras. STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Tony_Vayne Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?: Taip. Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?: Kažką panašaus kaip pavyzdyje.
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:KAIP PARAŠO Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai): Tony Vayne gaujų prižiūrėtojas Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:Bučiau dėkingas jai atliktum šitą darbą sumesčiau 10 rep forume.
  3. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:Toks kaip paveiklsėlyje Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:PARAŠAS STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):MECHANIKAI ARTCHI DOWN ERA Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:TAIP Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:PADARYK KUO GRAŽIAU
  4. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:Taip kaip čia Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):Tony_Vayne siekiantis savų tikslų Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:Padaryk kuo gražiau , sumokėsiu daugiau
  5. Sėkmės su klanu, laikykit kardaną, jei reikės pagalbos zvanok.
  6. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:Taip kaip čia Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):Tony_Vayne kandidatas į Direktorių prižiūrėtoją Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:Padaryk kuo gražiau , sumokėsiu daugiau reputacijos tašku.
  7. ANKETA NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:Nežinau Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:Parašas STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?:Ntr Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):Tony_Vayne siekiantis savų tikslų. Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:Taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:Ntr stocko padaryk gražiai sumokėsiu dvigubai.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ted_James Darbo dydis?:150x200 Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:AVATARAS STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):Tony_Vayne Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:Nustebink mane su savo dizainu
  9. Aš tikrai už, manau tikrai vienos ginklų licencijos užtektų.
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tony_Vayne Darbo dydis?:150x200 Koks tai būtų darbas (AVATARAS,PARAŠAS ar kt.) ?:AVATARAS STOCK'as (nuotrauka) iš kurio darbas bus daromas (būtina)?: Tekstas (jeigu turite vizija, detaliai):Tony Vayne kažką suderink kad gražiai žiūrėtusi Ar paspaudėte "patinka" mygtuką ant pagrindinės parduotuvės temos (viršuje) ?:taip Jūsų papildomas komentaras (nėra būtina) ?:
×
×
  • Kurti naują...