Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Santa_Boy

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Santa_Boy

  1. Anketos šablonas: Vardas_Pavarde:Santa_Boy Spėjimas:104.875€
  2. Labas vakaras publika, kaip gyvenate? 

  3. Anketa Jūsų slapyvardis žaidime:Santa_Boy Kam išleisite pinigus:Ginklams, narkotikams, mergoms, alkoholiui, investuose į nekilnojamaji versla, investuosiu į ateitį.
  4. https://imgur.com/a/8P6guJB Tam yra skelbimų kontorą.
  5. Būtinai reikės dalyvauti ne tik event'uose o galbūt ir klanai ka nors itin idomaus ir smagaus sugalvos🤔😏
  6. Sveikas, jeigu aš dužęs, tai jis išvis sudužęs
  7. Sveikutis, kada galėsim pašert tik setupa persiųst teks ir man jau 😂 Sveikas, malonu susipažinti, dėkui už sėkme tikiuosi padės 🙏 Sveikutis Lauri, I'm back 😉
  8. Nei aš prašau nei aš ką, tiesiog dėdulei dėmesio stoka bus :)*
  9. 1. Jūsų tikrasis vardas: Marius2. Kiek jums metų?: 183. Jūsų gyvenamoji šalis: Lietuva4. Jūsų gyvenamasis miestas: Šakiai5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?: 126. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai): Krepšinis, gulėjimas lovoje7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Krepšinį8. Jūsų zodiako ženklas: Avinas9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?: Lenkai ten alkoholis pigesnis10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Pora sesių11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką: Turiu bet geriau nekelsiu12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Veiksmo,komedijos13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai): Pop'as,trap'as,rep'as14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje: Kūncė15. Jūsų gyvenimo tikslas: Pora vaikų, ištikima žmona, gerai apmokestinamas darbas su kuriuo turėčiau galimybe išlaikyti šeima ir leist daugiau nei tik sumokėt mokesčius.16. Apibūdinkite savo charakterį: Lengvas charakteris, mėgstu baisiai bendrauti :3 17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Lojalius18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės): Nelojalius19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?: Tikslas vienas - linksmai praleisti laika20. Kokie jūsų planai gyvenime?: Baigti vidurinį išsilavinimą, galbūt įstoti į KTK o jei ne tarnauti savanoriu kariuomenėje o toliau kaip Dievas duos21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą): https://www.instagram.com/mariusvalavicius Fotkes rasit čia.
×
×
  • Kurti naują...