Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Alonso_Endas

Nariai
  • Pranešimai

    127
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Alonso_Endas

  1. Tą omenį ir turėjau. Seni jeigu čia sakai per veiksmus šaudžiau su auto tai, @Ledas_Competiv tikrino kompą kai videkai buvo sukami. Tai grigaiti man nepisk proto dėl tokių šūdų
  2. nh man nardyt kai aš nežaidžiu, Vpš mindės nemėgstu, tik pritariau ką jis pasakė, nes pakolkas kaip taip šaudo neverta daryt tų video šaudymų. Geriau tiesiog dar mokinasi ir kai pats pajaus jog tikrai šaudo gerai tai tada kelt tokius video, nes dabar nėra smagu žiūrėt. P.S nieko neturiu prieš tave hustlinai ar grigaiti, tiesiog sakau kaip yra
  3. Grigaiti, ne tau šaudymas :DDDD Geriau čia paklausyk mindės, nes mindė čia tiesą sako :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Alonso_End2. Klano pavadinimas: Bahūrai3. Peikimo priežastys: Klanas gali grobti visus miesto pastatus su interjerais, kas 1 valandą ir, kai yra prisijungęs vienas iš Teisėsaugos valdžios atstovų ir yra 10 Teisėsaugos narių ne AFK režime (/teisesauga) [Galioja 5 minutes]. Grobimai gali vykti 10:00 – 23:59 val. Pastatų grobime gali padėti Ginklų prekeiviai. 4. Vaizdinė medžiaga:
  5. Koks pisalas ką aš sakydavau ir darydavau. Bet kad naudoji tu tai faktas
  6. Visi iš to pačio klano pasidalinot čytais ir ginat viens kitą. Malonu. @Max_Tosha man įdomu kaip tu tokį į free adminus imei :DDDDDDD
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alonso_End2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Michael_Anderson3. Užblokavimo priežastis: Čytas. (Viską pataiko) Matosi jog wh kadangi iškart žinojo kur bėgti. Dar pataiko daug kulkų per tvorą kiaurai.4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas:
  8. Tai kam spaudinėt kelis kartus išeilės kaip aš tave įsodinu, 2. Norėčiau įrodymų jog pas tave taip būna.
  9. https://imgur.com/a/uN8W6 Tosha nėra *Myliu Las-Venturas.lt*, tosha nebent apkūnus, tai labai įžeidžiantis žodis
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alonso_End2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Vilius_Stunt3. Užblokavimo priežastis: Serverio klaidų išnaudojimas. (Kaip įsodinu į mašiną jis padaro fake crashą, jog grįžtų neįsodintas. Toks klaidų išnaudojimas yra jo naudai.)4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas: (PERBANINK, NES UŽBANINAU LAIKINAI)
  11. Sveikutis, nuotrauka daryta po relogo. Tuoj įmesiu užblokavimo apeliaciją.
  12. O deve eksaitai you a pro. Krč ahujenai yr gražu žiūrėt, net nežinau kas geriau pornhubas ar excito klipai <3
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alonso_End2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Its_Freedom3. Užblokavimo priežastis: Čytas. Su tabu cbugina4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas: https://www.youtube.com/watch?v=OsGRs3qXveM&feature=youtu.be (PERBANINK)
  14. 0:15 sec per stuną nukirto. Antistunas yra (KIŠUOSI NES AŠ BANINAU)
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alonso_End2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Sarka_Kacialka3. Užblokavimo priežastis: Čytas(INV)4. Vaizdiniai įrodymai, kur matomas nusižengimas: https://www.youtube.com/watch?v=1LwAslG7JHw&feature=youtu.be (PERBANINK)
  16. Pašli *Myliu Las-Venturas.lt*, daugiau kaip puse servo žn kad tu čytini, ir prisigavai ne kartą bet pats nustebau, kad atbanina tave dažnai, kai akivaizdžiai čytini. Ban apeliacija: https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/171465-alonso_end-uzblokavo-santa_boy/&tab=comments#comment-1412342
  17. Žiūrėk krč sg kulkos eina į šonus tai aišku kad kuo toliau tuo mažiau dmg turi imt, o čia beveik toks pats kaip kažkas šaudytų iš arti, labai arti. (DĖL PAGIRIŲ VISKO GALI BŪT). Bet dėl sg žalos tai tikrai taip nepisa iš toli.
  18. Tai kodėl visada(BEVEIK) toks pats damage imasi? Atstumas belekoks kad toks damage imtūsi. Pas tave gal spreadas tada jeigu sg?
  19. Sorry kad komentavau, bet aš baninau ir tu pisai iš deaglo o ne iš sg. aiškiai per video matosi kad kapojai vien tik su dgl, sg net nebuvai išsitraukęs, + per tokį atstumą vstk pertaikliai šaudai.
  20. Malonu labai, stengiuosi padėt, reiks pagalbos kreipkis, matei pats, jog padėjau tiek finansiškai tiek morališkai ir aprodžiau vietoves
  21. Sveikinu allanai, sekmės pareigose, tikiuosi susitvarkysi
  22. 1. Jūsų slapyvardis: Alonso_End2. Administratoriaus slapyvardis: Tommy_Cortez3. Administratoriaus nusižengimas: /nuzudyti ne pagal paskirtį.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  23. Kai kavoriai ahujelina 10 vs 2

    OipwwVn.jpg

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  7 daugiau
    2. Alonso_Endas

      Alonso_Endas

      Rokai faršų neapmėtyk tik mūsų ba vienas 12 nukertu jūsų per vienus veiksmus :D

    3. Anthony_Rodriguez

      Anthony_Rodriguez

      Tai snd tik i sandelk ilindai kritai kai rudenio lapas

       

    4. Alonso_Endas

      Alonso_Endas

      gaila kad mėsos subėgat vienu metu visi ant vieno nes kitaip nemokat XD

×
×
  • Kurti naują...