Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mantas_Stumikass

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Mantas_Stumikass

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Aš esu linkęs į Adidas_Ricka pusę, kaip darbuotojui jaustis kai tu varai ant jo visais galais? Tu pažiurėk, jei toj vietoj būtum tu? Manau nelabai patiktu Nedėk ispejimo, pasakiau ka norėjau.
  2. Na, jau ten kur numetė Barry_Thorne tema, prisipažinai, kad čytinai ir turi kreditų. Tai yra atsakymas į tavo sukurta UNBAN'O Tema. (Nedėkite įspejimo. Naujokas)
  3. Na, aš manau UŽ/NE! UŽ - Todėl kad tai tiktu kai direktorius atsijungia valandai. Ir nedalintu baudų. NE - Turi susitvarkyti savo komanda, jei pamatai - išmeti.
  4. Emigracijos anketa : Jūsų Vardas_Pavardė mūsų projekte: Mantas_Stumikas Jūsų Vardas_Pavardė projekte iš kurio emigruojate: Mantas_Smaugikas Jūsų TAB ir /info lentelių nuotraukos iš seno projekto: Neprisimenu slaptažodžio. Kas Paskatino jus prisijungti prie mūsų projekto?: Suradau tinklapyje, ir šis projektas man patinka. Kiek laiko žaidėte senajame projekte?: emm... 2metus. Nuotrauka sename projekte kaip rašote " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą su V_P " jeigu su kitu nick'u prirašote " Su nauju nicku V_P " Neprisimenu slaptažodžio.
  5. Taigi, pradėkime nuo pradžios. Iejau į serverį buvo labai neitiketina kad yra žmogaus įstorija! Peržiurėjau apmokymus. Ir iškarto ADMINISTRATORIUS The_Deus man padėjo. Administratoriai tikrai yra vieni iš geriausių. Man aprodė visą serverį ir parodė kur nusipirkti daiktus. Ačiū jam. Ne daug esu pražaidęs serveryje, tai daug nepasakysiu. Įsidarbinau picerijoje. Namas picerijos tikrai pribloškė mane. (Pas jus viskas yra gerai) Kai mes su The_Deus apvažiavome miestą, aš pamačiau daug kokių pakeitimu negu GTA, Tai irgi mane pribloškė. Daugiau nieko negaliu pasakyti nes daug neesu pražaidęs serveryje. Ir dar kai kas, mane James_Harden priemė i klaną. Ačiū jam. Ačiu šiems žmonėms. @Barry_Thorne @James_Harden@The_Deus LAS VENTURAS TAŠKOMĖS MES PO MENTURAS.
×
×
  • Kurti naują...