Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zygimanhtas_Hard

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Zygimanhtas_Hard

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.417 profilio peržiūros
  1. Tai ka, dbr lieka pradet atnaujinti darbu su pakvietimais sistemas, jo?

  2. Op opp tikrai neblogai pavareoi Liutka p.s kas galit numest pirmo lv repa?
  3. Nu snd jau rugsejo 1, kur lv7?

    1. Max_Tosha

      Max_Tosha

      Rugsėjo 1 dar nesibaigė :)

    2. Zygimanhtas_Hard

      Zygimanhtas_Hard

      Oo laukiammm toshmenai!

       

  4. Kokie gandai sklinda apie LV7?

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Laurynas_Joma

      Laurynas_Joma

      Gandas toks, kad faktas, kad lv7 versija bus. 

    3. Deivis_Civo

      Deivis_Civo

      Faktas kad zlugs.

    4. Dedee_Buferis

      Dedee_Buferis

      Man duos unban priza lyg sake

  5. Sw narci sw 2013 

    https://imgur.com/K1Qit9N

    1. Dzimas_Kerey

      Dzimas_Kerey

      va čia tai sampas būdavo, be jokių čyteriu tan baisiu, paprasti gta. Pažie koki aš lobi atkapsčiau https://imgur.com/a/emlOLXP

    2. Remigijus_Narcissus

      Remigijus_Narcissus

      Vo čia tai laikai :D nieko nebuvo ir visiem belekiek smagu, dabar visokio š prikišta ir net neįdomu

  6. Konkurso anketa 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Zygimantas_Hard 2. Jūsų nuotrauka (-os): https://imgur.com/3jBaTg7 https://imgur.com/FVU6sUn 3. Jūsų komentaras (nebūtina): Nuotraukos gal neįspūdingos, bet labai nostalgiškos.(2013 metai)
  7. Bus dar 6.9.9.11?

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Sim_Gint

      Sim_Gint

      Visko gali būt

       

    3. Vitalijus_Jipass

      Vitalijus_Jipass

      jo dabar LV7 neisleis kol nebus LV 6.9.9.99

    4. Anthony_Gambino

      Anthony_Gambino

      prieš 36 minutes(-čių), Vitalijus_Jipass rašė:

      jo dabar LV7 neisleis kol nebus LV 6.9.9.99

      Gi dar bus lv 6.9.9.100

  8. Na ką tarsiu ir aš žodį, kad jau skaitau šią temą Taaii, nžn, kaip kiti galvoja, bet save dabar tikrai laikau senbuviu šio serverio, ir sakot, jog senbuvių beveik nebėra. Taip, tai tiesa, daugelis jų, arba iš vis nebežaidžia sampo, arba sėdi kituose projektuose. Pats asmeniškai, žaidžiu čia visalaiką, aišku, buvo keletas pertraukų, buvo tikrai pabodęs serveris, norėjosi pažėt kaip, ką kiti serveriai daro, išbandyt jų sistemas, ir kaip daugelis sako, kurie čia žaidė, kad ai va leavinu tikrai negrįšiu. Buvo ir man tokių minčių, bet pažaidęs kitur, kad ir tam pačiam GS, kur sėkmingiau tiesiog viskas vyksta nei čia, supratau, kad tikrai būtų šaunu, turėt tokią pat bendruomenę, nu ne tokią pat lygiai, bet tikrai šaunia bendruomenę ir čia, pas mus LV. Aišku, yra likę čia ir daug savų, ir daug atėją naujų, tik daugelis nesupranta, kad visą laiką nebus, taip kaip buvo 2013-14 metais, laikai keičiasi, žaidėjai taipogi. Tai manau, reikia mokėt prisitaikyt prie visko šiais laikais, patiems gerint tą žaidimą, jei taip visi nori darnaus žaidimo LV serveryje, ir pradedant nuo tokių dalykų, atsiranda vis daugiau ir daugiau žaidėjų. Tiesiog čia toks šiaip pamąstymui O šiaip tai jo, laukiu LV7 žėsim, kaip ką čia bus, aišku, kažko naujo nesitikiu, tiesiog būtų gerai, kad esamos sistemos būtų patobulintos, ypač pradedant nuo paprasčiausių darbų su pakvietimais, ok užtek čia man reikštis, Tosha, visks bus ok, peace.
  9. Užžžžž. Dėl ginklinių, gal kiek rizikingas sprendimas, bet manau pasiteisintų, nes tada mafijos/gaujos turėtų tikrai veiklos užsiimant prekybą. Arba tiesiog reikia padidint 3 ar 4 kartus ginklinėje kainas, kad žaidėjai labiau pirktu ginklus iš mafijos/ gaujų narių. Bet šaip visiškai sutinku su visa esama idėja, reikia dabar kol dar aktyvumo nėra didelio imtis didelių permainų ties klanais, nes kaip ir sakei, kad ateis mokslo metai aktyvumas padidės, tai reikia naudotis tokia progą, ir pagaliau padaryti normaliai funkcionuojama mafijos/gaujų sistemą.
  10. Būtų galima padaryti tiesiog, kad palikti tik laisvalaikio klanus, kurie nėra susiję su nusikalstoma veiklą. O kas norės veiksmo, prašau, mafijos tam būtų. Čia mano nuomonę optimaliausias variantas būtų tarp klanų ir mafijų pasirinkimų.
  11. Visiškai sutinku su tavo idėja. Aišku, dauguma sakys, kad čia buvo visaip daryta, ir su gaujomis, ir vėl su klanais t.t, bet patys pagalvokit.. Būtu tik 2 klanai, čia kaip supratau, kaip tiesiog būtų kaip tiesiog dabar su klanais, ne darbas, bet tiesiog, kad tik mafijoje būni. Veiksmo padaugėtų, būtų žymiai įdomiau, nes ir chebros būtų daugiau vienoje ir kitoje mafijos pusėje, iš kart kariaut smagiau.
×
×
  • Kurti naują...