Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


lgnas_Lietuvis

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

13 Naujokas

Apie lgnas_Lietuvis

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

813 profilio peržiūros
  1. Jūs nebesvaikit su ta žvejyba.. rūkėt ar ką? pabandžiau pora kartų - Force Shut Down daryti teko ir eiti nuo pc. Nes kito tikslo serve nebeliko.. Klajoji po klaviatūrą naktį kad surasti mygtuką.... Gražinkit seną žvejybą.
  2. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ignas_Lietuvis Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Serveriui Kokia tai sistema?:Žvejyba Kodėl tai yra naudinga?:Nes nebus tiek daug nervų praliejama... Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Gražinti senają žvejybą.. dabar vidurį nakties turi ieškoti kaip pensininkas su silpniausia rega tablečių stalčiui išsibarščiusių.. Tprsm tu užtrunki 2min kol ištrauki, daugiau kartų tau valas nutrūks nei vpš nk nepagausi.. Gražinti senają žvejybą.
  3. Jūs nebesvaikit su ta žvejyba.. kurv dabar turi naktį kai tamsu klajoti kad surasti mygtuką tinkamą.. dar kol ištrauki užtrunka 2min, o daugiau kartų tau *Myliu Las-Venturas.lt* nutrūksta valas ir kyla noras leavint, nes *Myliu Las-Venturas.lt* nebėra būdų užsidirbti

    pasigydykit biški 😂😂😂

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  6 daugiau
    2. Max_Tosha

      Max_Tosha

      Tai niekas nesako, kad nesikeis dar žvejyba :)

    3. Mariux_AndresLV

      Mariux_AndresLV

      Del manes jos vps gali nebuti o jei nepatinka Inviaus ribalka /q palaukit pora dienu sugalvos kaip kitaip reiketu 

    4. Osva_Nigga

      Osva_Nigga

      2k18 šviečianti klaviatūra.

  4. Puiku, šaunuolis Invis, stengiasi dirba, atnaujinimai nors ir paprasti, bet neprasti, beveik kiekvienà dieną. Tik metas ir žaidėjus labiau pritraukti 😉
  5. Niekada nevalgiau. Niekada nesu pakliuvęs policijai.
  6. Bandes ir nesėkmingai. Niekada nesu laižęs kaktuso.
  7. Persimetu iš banned Hubert_M acc. Čia irgi šaudžiau ir gaudžiau aš.
  8. Persimetu iš banned Hubert_M acc. O taip tai sv, čia mano.
  9. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_Lietuvis Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Naujasis “Ten Green Buttles” baras. Kodėl tai yra naudinga?:Darbams/nusikalstomai grupiuotei. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Padaryti jog fūristai, galėtu vežtį į tą pastatą prekes, alkoholinius gėrimus, užkandžius, buitį (buteliai/stiklinės). Klanams, jog tai būtų pastatas kurį būtų galima grobti.
  10. Paprasti, bet neprasti. Šaunuolis! O su baru, tai galima prijungti truputi prie fūristų, jog ten reikėtu atvežti prekes ar kažką pnš. Būtų galimybė grobti kaip pastatą.
×
×
  • Kurti naują...