Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Termis_Games

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

18 Naujokas

Apie Termis_Games

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2003.05.08

Žaidimo duomenys

  • Patirtis:
    ↑ Auga ↑
  • Pinigai:
    €0.00
  • Tr. priemonės:
    Mazda RX-8, Toyota Supra

Profilio informacija

  • Vieta:
    ★ Los Angeles ★
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

871 profilio peržiūros
  1. nujungciau jus visus nubai, einam jusu tuoj septintokus po 1 su savo straight c buggu
  2. nuversciau as tave nubas einam, 1v1 sarata 🥵
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė Las-Venturas.lt projekte: Termis_Games2. Ar susipažinote su renginio informacija ir galėsite būti nurodytu laiku renginyje?: TAIP3. Ar vienas atliksite dainą, jeigu ne su kuo: Ne, su Frankis_Buggati4. Kokią dainą atliksite (youtube.com nuoroda):
  4. Zymiai grazesnis, anksciau atrode kaip kokio penktoko kurtas butu.
  5. Šiaip kai pagalvojau, kainos tikrai per mažas užrašiau, didesnes būtu geriau.
  6. Ne lietuvoj gyvenu jau kokius 4 metus, pamiršes kalba Per daug geras darbas būtu, manau normalios sumos kurias rašiau būtu geriau.
  7. Sveiki visi! Kaip jūs šiandien jaučiates?

  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Termis_Games Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui. Kokia tai sistema?: Premiju medžiotojai - darbas. Kodėl tai yra naudinga?: Tai būtu kaip nauja konkurencija, kuri būtu tik už save, prieš policija ir gaujas. - Daugiau veiksmo. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Tai būtu darbelis, kuriame reikėtu gaudyti žmones, kurie turi pastatytą sumą ant saves. Pagavus ta asmeni, premiju medžiotojai galėtu nušauti ta asmeni ir gauti pastatytą sumą ant to žmogaus, bej poto nušautasis atsirastu darbo būstinei ir laikyti ji uždaryta (kaip kokiam kalėjime, bet neilgai, kokias 5minutes), kol policija atvažiuotu ir išgelbėtu šita asmeni. Suma galėtu priklausyti nuo kiek uždėjo žaidejas ant norimo pagauto asmens ($100 - $10,000). Sumą būtu galima uždeti pavyždiuj LVRytas skelbimu kontoroj, tada ta vieta būtu dar labiau naudojama. Žinoma, kol nera ant niekeno galvos uždetos sumos ir premiju medziotojai neturi ką veikti, jie galėtu dirbt serverio koki automatini darba, pavyždžiui koks serverio suprogramuotas veikejas (arba CPU) gelėtu ant kokio irgi netikro žmogaus (CPU valdomo) uždeti nedidelę sumelę, pavydziuj $500 ir premiju medžiotojas galėtu važiuot i kitą miestą (kur nors ne arti) ir pagaut ta netikrą žmogelį ir nuvešt į savo būstinę (kažkas panašaus kaip ligoninės darbe). Tai galėtu vykti kas koki 10minutčiu. Kodėl būtu konkurencijos su gaujom ir teisėsauga? Gaujos būtu vienos iš labiausia sėdinčiu asmenū premiju medžiokliu būstinej, nes jie labiausia kurie susišaudinėja su kitais ir civiliams tai nelabai patinka (galetu ir normalus civiliai butu gaudomi). Tai, sėdincio būstinej gaujos nariai galėtu atvykti ir bandyt išgelbėti savo nari is ten. O teisėsauga, bandyti irgi gelbėti juos is būstines nes premiju medžiotojai grobia ju darba. Jie daro kažka panašaus kaip policija. Tai yra baudų davimas ( Čia būtu premiju gaudymas) ir vežinejimas į kalėjima (Čia būtu vežimas į būstine). Tai jie kaip kokie supyke, bando atsikeršit. Jei teisėsauga išgelbėtu gaujos nari, jie galetu vežti jį kelėjimą ir tai pavyždžiuj nuimtu kokia 30% laukiamo laiko. Jei civilis, tai tiesiog ji paleistu kurnos prie kalėjimo, bet ne į pati kalėjimą. Papraščiau pasakant, būtu Teisėsauga vs Gaujos vs Premiju medžiotojai.
  9. Siaip, galetu kas tik labiausia nori, tik nenoriu rinktis nes su beveik visais nesutariu xd
×
×
  • Kurti naują...