Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Wiz_Joker

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

81 Pažengęs

Apie Wiz_Joker

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Patirtis:
    L-V. Kovotojas!
  • Pinigai:
    420,420€
  • Tr. priemonės:
    .: Sultan -*

Profilio informacija

  • Vieta:
    .: Las Venturas -*
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

3.721 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Wiz_Joker 2. Administratoriaus slapyvardis: Hello_World 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute. Buvo kalbėta ir Tosha forume rašė, už ,,vaikas" negalima bausti. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: http://www.part.lt/perziura/6e26d3493fd1b57a747836094a0f4e9e738.png
  2.  

    @Max_Tosha kai Kevin'as buvo kpi tu buvai prieš šitą idėją.
    Jaučiu net nepaklausęs sukūrė:D

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Wiz_Joker

      Wiz_Joker

      Kevino prašęs buvau ar gali sukurti užšaldymo anketą, sakė Tosha nesutiko su tokiu sprendimu. Tiek jau to, realiai viskas ok, tik Tosha to nemėgo prieš keliolika dienų kai prašiau aš, o dabar jau viskas aukštyn kojomis.

    3. Zveriss_Rus

      Zveriss_Rus

      o tai koks skirtumas tau randomas?

    4. Nico_Hustlin

      Nico_Hustlin

      pusk *Myliu Las-Venturas.lt* wizai

  3. Prieš! Išsitrinkit savo žaidimą palengvinančias programas ir atsiras tų konkurentų, jeigu pvz. pas jus būna 10 serveryje ,,on" žaidėjų, tai iš jų 5 minimaliai su ,,aimbot'u" žaidžia, tai ką tu nori, kad atsirastų klanas kuris jums pasipriešintų? Ir nereikia dabar čia manęs cituoti ir sakyti, kad nepagaunam ar kažką panašaus. Pagaunam, bet ne taip greitai, į mėnesį ar du vistiek visi gaunat po užblokavimą, kurį patvirtina, tiesiog nėra taip lengva jus pagauti, nes esate išmokę slėpti savo ,,čytus", toks kaip tu ar Irmis_Speed, su silentais šaudot ir nelabai, kaip yra jus prigauti.
  4. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Wiz_Joker 2. Administratoriaus slapyvardis: Damn_Moco 3. Administratoriaus nusižengimas: Naudoja administratorių komandas per susišaudymą. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  5. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Wiz_Joker 2. Administratoriaus slapyvardis: Saimiss_Rembo 3. Administratoriaus nusižengimas: Naudoja administratorių komandas per susišaudymą. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Wiz_Joker 2. Administratoriaus slapyvardis: Saimiss_Rembo 3. Administratoriaus nusižengimas: Naudoja administratorių komandas per susišaudymus. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  7. Pirkimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Wiz_Joker Ką norėtumėte pirkti? Šio daikto savybės?: Retą daiktą CJ laikrodį, duoda +2darbo(xp) dirbant, ir kažkiek +e dirbant. Didžiausia kaina už kurią pirktumėte nekilnojamąjį turtą: 2.5m.
  8. Prašome atkreipti dėmesį, kokia užblokavimo anketa buvo patvirtina.
  9. Tai dabar paaiškinkite gerbiamasis direktoriau, kur padėjote savo orientaciją? Ar čia buvo direktorių prižiūrėtojos klaida paskirti jus direktoriumi, nes jūs jos išvis neturėjote? Kaip galima sakyti ką veikti žaidėjams kurie juodajame sąraše už žaidimą palengvinančias programas? Tai tikrai, kad ne į grobimus važiuoti ir padėti teisėsaugai su savo ,,čytais", koks įdomumas mums prieš juos kariauti? Mes gi ne tokie dar geri, kad prieš ,,čyterius" kariausim ir sakysim čia viskas gerai, lengva žaisti, tai tiesiog yra nesąžininga, todėl ir buvo ši tema sukurta. Kitą kartą patarčiau geriau patylėti, nes yra tokia frazė; geriau protingai tylėti, nei garsiai nusišnekėti.
  10. Vrs anketa atmesta, Matt_Jace savo video pasigavo atmesta.
    Ranka susipurto priimta. @Max_Tosha dėkui, puikus darbas:D

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  19 daugiau
    2. Wiz_Joker

      Wiz_Joker

      Visiškai nesinervuoju, nėra dėl ko, pirmą kartą kai priėmė baną, kuriame taip pat nečytinau, ėmė nervas. Dabar jau apsipratęs, tai galėjau to tikėtis iš Toshos.

    3. Ignaz_Lucchese

      Ignaz_Lucchese

      bet taip stipriai atsikosėjai, sudrebėjai bet drebėjimas vis tiek nenuslinko nuo žmogaus, drebėjai tiesiai ant žmogaus kūno. intuicija.

    4. Wiz_Joker

      Wiz_Joker

      :D :D:D:D Čytas sakau. 100 procentu, nėra ką ginčytis prieš jus.

  11. Čia tai jau tikrai ,kad nesibugina, nejuokaukit.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Zveriis_Rus

      Zveriis_Rus

        cai irgi cytas buvo :DDDDDDDDD                  jus ant tiek lawonai kad krentat ir baninat

    3. Edas_Minsk

      Edas_Minsk

      buginasi tada, kai savas gauna bana :D 

    4. Dede_Buferis

      Dede_Buferis

      7/7 pataikai abu kartus

  12. KARAS|KLANAS VS KLANAS|PAPEIKIMAS.

    bbaisuu bahūrai.

  13. Esu tikrai už, tiktai serverio problema tokia, kad Artis_Gta nemokamas administratorius turintis renginių vedybą prižiūrėti nieko nedaro, nemačiau jokio panašaus surenkto, kad iš anksto ruoštasi būtų evento, labai blogai. O, kad būtų tai pradeda daryti, tai ir reikia kurti tokias idėjas.
×
×
  • Kurti naują...