Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Nierka_Velnias

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

32 Pradedantis siekti tikslų

Apie Nierka_Velnias

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    1901.12.04

Profilio informacija

  • Vieta:
    Kazachstanas
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4.694 profilio peržiūros
  1. Kas žinot kur Arvydas Torres gyvena dabar? Įdomu ar jį ten stotį 5 gandonai pagavo ar ne 😃

  2. https://www.imdb.com/title/tt0107554/ 

    Kas nemate, paziurekit. Geras filmas, ghettas, las venturas, gontonas, comptonas, crenshaw, ls, angels los

  3. Įmanoma lietuvoj 50€ dienai gaut spaudziant sultis?

    1. Danny_Williams

      Danny_Williams

      jei ubuoliu normaliai prirenki jo

  4. Su skinais labai gerai. Nors žmoniškaiu būtų kaip klanas, o ne "išsigimelių" paradas, kai visi taip pat apsirenge
  5. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/96014-mclaren-720s-2017-v2.html Ko gero butent tokio modelio niekas nesukure ant GTA SAN ANDREAS. Bet cia, tas pats modelis, tik be papildomos komplektacijos, t.y bodykito.
  6. Sumaišiau seklį morka Nu tas pasakymas "į senus laikus" tai tik kaip pasakymas Esmė ta, kad niekas visiškai neperka tr.priemonių iš senų tr. turgaus, motociklu/automobiliu turgaus.. Visi su sultanais, elegy, infernusai ir t.t. Jau irgi per daug tikrai. Kito varianto ir nėra kaip tik keisti ekonomiką. Tai gerai, aš irgi taupiau ilgai labai. Tikslas sutaupyti buvo apie 2milus, juos turėjau jau per savaitę dirbdamas mediku ir truputi pasipelnydamas iš /tverlas. Bet su laiku pagalvojau, kad wtfk, man per daug jau, neberealu, patraukiau kitur, pamačiau kaip yra sunku taupyti pinigus, padarai klaidą kažką nusipirkes, bandai suktis, kaip atgauti pinigus. Daug įdomiau darosi. O pas mus lasventure. /trparduoti /vparduoti ir turi pinigus atgal.. Nu krc pagavai tikiuosi ką noriu pasakyti.
  7. Gal tu geriau perskaityk ne viena sakini, o vis teksta. Nes matau nepagauni esmes.
  8. Tai čia ne žingsniai atgal, o į priekį iš dalies būtų Taprasme permaina padaryta. Kalba eina ne apie algos kelimą, o apie ekonomiką. Keisti darbų algą. Kur matyta kad per valanda dirbant mediku į alga uždirbama 50-90$ ? Aš irgi turiu tą patį /tverlsą, nama, versla serverio ir milu. Bet kas iš to? Aš ir kalbu, kad turint tiek euru, nėra ką serveryje veikti.
  9. Apmastymui, kolegos :)

  10. Siūlau šią įdėją, nes žinau kad tikrai dalis žmonių tam pritartu. Pats prisiminiau šią įdėją žaisdamas ant kitokio tipo gamemode serverio. Kai dirbi kokį darbą, gauni vos 200-500€ už nuveštą krovinį, išvalytas gatves ar surinktas šiukšles, tai iškarto atsiranda mąstymas, baimė kaip tų pinigų neprarasti. O pas mus čia Las-venture, pinigai plauktia plaukia kaip iš krano. Ne be taip įdomu kai viską turi jau. Kaip ir kalbėjau.. ten turėdamas apie 50k esi jau turtuolis, o čia, Las venture norint būti vienu iš jų, turi minimum turėti apie 250k kad būtum “turtingas”. Patys pagalvokit ir paklauskit savęs ar jūs nenorit pradėti viską nuo nuliu ir lėtai su usidegimu kilti aukštyn.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nierka_Velnias Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: Pinigai Kodėl tai yra naudinga?: Pagyvins servery, atneš senuosius prisiminimus. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Padaryti pinigų, verslų, namų restartą iš kiekvieno žaidėjo, surealinti viską pagal Lietuvos ekonomiką, būtų įdomiau žaisti, atsirastu supratimas kaip reikia vertinti pinigus, taupyti juos. Nevažinėtu visi su tais infernusais, sultanais, sandkingais ir t.t. Atsirastu serveryje daugiau seno old school’o, turiu omenyje, būtų labiau išnaudojami kitos tr. priemonių turgavietės. (Verslai už tikrus pinigus - palikti juos arba iškeisti į ką nors kitą.) Keliais žodžiais viską apibūdinus - sugražinti viską į senus laikus.
  12. Gera įdėja. Bet su tuo gesintuvo pirkumu.. Kai tokia serveryje ekonomika, tai reikėtu daryti kainą gesintuvo atitinkamą pagal serverio ekonomika 😃 t.y 10,000€ už gesintuva. Nes jeigu stovės po 500€ tai to darbo gaisrininkam tikrai nebus. Kita vertus, reikėtu vpš pinigų restartą padaryti ir surealinti viską pagal Lietuvos ekonomiką, būtų įdomiau žaisti, atsirastu supratimas kaip reikia vertinti pinigus, taupyti juos. Nevažinėtu visi su tais infernusais, sultanais, sandkingais ir t.t. Atsirastu serveryje daugiau seno old school’o, turiu omenyje, būtų labiau išnaudojami kitos tr. priemonių turgavietės.
  13. Briedas *Myliu Las-Venturas.lt* esi, ka ten prie taves prieisi Swegeris shules *Myliu Las-Venturas.lt* *Myliu Las-Venturas.lt*, panku gauja :DDD Dar jis snarglium vadina nu *Myliu Las-Venturas.lt*
×
×
  • Kurti naują...